[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do suboru

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 26.02.2010 20:57 | zapis do suboru

mam jednoduchy problem, avsak neviem prist na riesenie:

Mam obycajny text a chcem ho zapisat do txt suboru, ale tak, aby bol kazdy text v inom riadku.

Kód:
$myFile = "log.txt";$retazec1="toto je text 1\n";
$retazec2="toto je text 2\n";
$text=$retazec1.$retazec2;
$fh = fopen($myFile, 'a');
fwrite($fh, $text);
fclose($fh);


Lenze ono mi to do toho suboru pise za sebou a neodenteruje dalsi riadok.

Obsah suboru vyzera takto:
Kód:
toto je text 1 toto je text 2
Medzi retazcami je akysi ramik, ktory ked sem vlozim tak mi to tu odenteruje ale v subore su retazce vedla seba...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do suboru

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 26.02.2010 21:03 | zapis do suboru

vzapati som zistil, ze ked za \n dam aj \r tak vtedy to funguje. Avsak stale dava do txt suboru tie ramceky...da sa to nejak odstranit?

zapis do suboru


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do suboru

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 26.02.2010 21:37 | zapis do suboru

tie rámčeky sú nové riadky, ibaže notepad to nevie poriadne spracovať. Skús to vypísať phpčkom. Koniec-koncov myslím, že záleží na tom ako to spracuje php a nie notepad.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do suboru

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 26.02.2010 21:42 | zapis do suboru

no v podstate mi to nevadi, ale je to log pre klienta, tak som chcel aby to bolo prehladne. Ten subor uz s php nespracovavam, je to len info pre klienta.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
zapis do suboru

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 26.02.2010 21:55 | zapis do suboru

Notepad podporuje iba DOSove zalomenie riadkov, co je \r\n, nie naopak! Odporucam pouzivat len \n a k tomu normalny textovy editor.


 [ Príspevkov: 5 ] 


zapis do suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do suboru

v PHP, ASP

7

386

08.04.2009 14:17

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do suboru

v PHP, ASP

17

1102

18.08.2009 15:55

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

1060

05.05.2010 16:45

psm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zápis do súboru?

v PHP, ASP

2

314

30.11.2009 18:50

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis nazvu suboru do DB

v PHP, ASP

4

114

10.07.2017 11:16

jumper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Perl zapis XML do suboru

v Perl, Python, Ruby, CGI

4

172

09.03.2013 13:54

tangerine

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ kombinatorika/zapis do txt suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

860

13.04.2011 22:46

blabla630

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do txt suboru pomocou javascriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

318

22.01.2015 23:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis zo txt suboru do excelu..

v Delphi, Visual Basic

0

315

19.07.2011 19:14

kotlas6667

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zápis

v Pevné disky a radiče

6

601

27.01.2007 13:28

borec

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zápis chýb

v PHP, ASP

10

387

22.11.2008 9:05

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SSD zápis

v SSD disky

1

155

17.08.2013 13:20

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NET zapis

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

457

13.07.2008 16:01

shaggy

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Zapíš a otvor....

v Delphi, Visual Basic

2

247

25.07.2012 18:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis viac poloziek

v Databázy

18

1046

30.12.2009 11:17

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do databazy

v Redakčné systémy

2

285

21.01.2007 16:10

luko



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF