hatto13 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 443 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: kontrola fomruláru


Odpovede: 7
Zobrazenia: 166


preblikava ti preto, ze napriek tomu ze ti zobrazi chybu, ten formular ti odosle a refreshne ti stranku. musis tam mat aj 'return false' ak chces zabranit odoslaniu formularu

s tym 'focus' eventom to nie je zly napad, resp. skor blur - zavola ti event ked opustis input, focus je ked vstupis do inpu...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: kontrola fomruláru


Odpovede: 7
Zobrazenia: 166


alebo sa vyhnes jquery a usetris zbytocne stahovanie nepotrebnej kniznice a urobis to iste co napisal void ale v cistom javascripte.
osobne by som odporucil neupravovat css styly v js, ale urobit to zmenou triedy napr:


var myForm = document.getElementById('form_name');
myForm.classList.add('inval...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jednoduchy onclick animation [vyriešené]


Odpovede: 1
Zobrazenia: 199


vidim, ze si to vyriesil, len by som ti poradil: oddel javascript a style. nemiesaj to dokopy, css nema byt preco v javascripte (ak to naozaj nie je potrebne)
vsetko css presun do suboru css a v javascripte to ovladaj cez zmenu triedy. bude to ovela prehladnejsie

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: sass - error pri kompilacii (syntax)


Odpovede: 3
Zobrazenia: 128


chybaju ti tam {}

ale hlavne na co tam potrebujes cyklus? ved keyframe sluzi na to aby ti urobilo ten prechod/animaciu. chces posunut nieco z 0px na 100px tak staci toto:

@keyframes pulse {
0%: {left: 0px}
100%: {left: 100px}
}


nemusis definovat kroky medzitym ak nie su specificke (nelinearne)...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Problem s readm more v clanku


Odpovede: 4
Zobrazenia: 153


pozrel som sa na to aj druhym ockom a:

pridaj v css
.citaj-viac-zbytok {
display: block;
}

inak ja osobne by som to nedaval ako span, ale div (a nemusis davat toto do css) a ani semanticky to nema preco byt span

a

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Problem s readm more v clanku


Odpovede: 4
Zobrazenia: 153


mas tam vlozeny obrazok ktory ti zabera tu plochu, ale kedze link je neexistujuci tak ti nezobrazuje nic. takze treba vymazat <img src="http://www.bbwk.sk/test2/img/clanok1/c1b.jpg" alt="">

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Select option


Odpovede: 5
Zobrazenia: 229


zalezi od konkretneho pripadu - ak to nie je kompletne dynamicke tak staci iba zobrazit/skryt dalsie selecty cez js/css

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Zmenšenie kódu


Odpovede: 6
Zobrazenia: 194


myslim, ze by to slo urobit aj bez javascriptu pomocou :target - ale treba vyskusat

<?php include "cache.php"; ?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="sk">
<head>
<meta charset="utf-8">
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
<meta name=&qu...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Zmenšenie kódu


Odpovede: 6
Zobrazenia: 194


padla mi sanka :D
v provom rade nam treba vidiet html kod, bez neho ti tazko pomozeme. ide o to, ze sa to bude dat riesit na 99% dynamicky, bez toho aby si to robil takto pracne pre kazdy element.

ale v prvom rade by som odporucil nepouzivat .style.display ani ziadne css atributy. css patri do sub...

 Fórum: Webdesign   Téma: Nastavenie minimalnej velkosti okna


Odpovede: 2
Zobrazenia: 141


nie. ako by si chcel mat napr 400px na iphone ktory ma 320?

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Google recenzie


Odpovede: 3
Zobrazenia: 266


co ty potrebujes je http request a je jedno aky jazyk pouzivas. predpokladam ze php alebo javascript. java je iba ako priklad. z oboch vies spravit get request na danu adresu resp. inu podla typu requestu
https://mybusiness.googleapis.com/v3/accounts/account_name/locations/location_name/reviews
sa...

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Google recenzie


Odpovede: 3
Zobrazenia: 266


tu je na to api
https://developers.google.com/my-business/content/review-data#list_all_reviews

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Obrázky


Odpovede: 4
Zobrazenia: 219


badge je jednochy, robil by som ho urcite v html/css.
a ten pohar by som dal ako background-image.

 Fórum: Ostatné   Téma: Chrome, FF, Opera push notifikacie


Odpovede: 3
Zobrazenia: 391


myslis toto?
https://developer.mozilla.org/en/docs/Web/API/notification

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: setTimeOut v javascript FOR loope [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 188


skor cez setInterval


var myInterval = setInterval(function(){ openTab() }, 3000);
var tabsCount = 100;
var actualTabsCount = 0;

function openTab() {
chrome.tabs.create({"active":false, url: myLink+Result[i]+'&srch=GO'});
actualTabsCount++;
if (actualTabsCount == tabsCount) clea...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: BANNER v HTML5


Odpovede: 3
Zobrazenia: 185


https://www.adobe.com/products/edge-animate.html

 Fórum: PHP, ASP   Téma: exec() pre .bat file


Odpovede: 2
Zobrazenia: 189


subory .bat su urcene pre windows, a predpokladam ze ak to robis v php tak je to na linuxe, kde windows skript nespustis. takze treba urobit skript na linuxovy a pojde to

 Fórum: PHP, ASP   Téma: php HTML parser


Odpovede: 70
Zobrazenia: 1863


BX: ako chces zmenit css v iframe?
a druha otazka, preco pouzivat iframe ked "si vyseknem z html len tú tabulku" ? vlozis to priamo ako html. alebo som nieco nezachytil?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Web TextEditor - vytvaranie/pisanie clankov s ukladanim vo Firebase.


Odpovede: 4
Zobrazenia: 162


je nejaky specialny dovod preco to chces bez relacnej databazy? a preco to chces ukladat takto ako objekty?

ja by som ti odporucil asi najpouzivanejsi ckeditor ale neviem ci ti vie urobit vystup ako json objekt. zrejme len klasicky string, ktory by si musel ty previest na json.

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Server PROBLEM s padaním


Odpovede: 4
Zobrazenia: 787


ja uz som to raz tu niekde odporucal dedikovany server za dobru cenu a od kvalitneho prevadzkovatela (jedneho z najvacsich vo francuzsku). zalezi od hardwareovych poziadaviek ale myslim ze ceny su lepsie ako vo websupporte.
https://www.online.net/en/dedicated-server

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Ako spustiť animáciu až vtedy, keď scrollnem na daný <div>?


Odpovede: 2
Zobrazenia: 195


plugin waypoint (http://imakewebthings.com/waypoints/) vie zavolat akciu, ked element je vo viewporte. ako akcia moze byt priradenie novej triedy. a dana trieda bude mat priradenu animaciu

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ziskanie textu zo zoznamu do inputu


Odpovede: 7
Zobrazenia: 251


preco mas html kod v <input> ? to nie je validne ;)

za 1. dopln napriklad <span class="list-group-parent"> okolo textu rodica, aby bolo mozne jednoduchsie dostat dany text -> <span class="list-group-parent">freeflow</span>

a potom s jquery:

var $listItems = $l('.list-group-i...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: JS kniznica na drag&drop


Odpovede: 7
Zobrazenia: 253


1. zrejme jquery UI este stale nema podporu pre touch eventy co sa tyka drag&drop. tu sa tomu venuju, aj ked je to uz nejaky rocik - http://stackoverflow.com/questions/9547613/jquery-ui-draggable-not-working-on-ios-devices.

a taka otazka do plejna: je dobry napad robit drag&drop na mobile? ...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: JS kniznica na drag&drop


Odpovede: 7
Zobrazenia: 253


otazka 2: existuju aj templaty cez jquery, ale skor by som ti odporucal nieco ako angular, react.js, vue.js... na toto jquery nie je vhodne.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery list plugin


Odpovede: 2
Zobrazenia: 165


tvoj kod som necital, ale odpoviem ti preco ti toto nejde:

Select sa pekne zobrazi avsak neda sa na neho kliknut ani sa nerozroluje proste jQuery ho nenacita ako zonu kliku stale funguje len ten matersky select Tu prikladam kod z toho pluginu cast ktora by mala ovladat clik som oznacil (teda aspon...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Otváracie tlačidlo


Odpovede: 5
Zobrazenia: 185


js nie je nevyhnutny da sa to aj cisto v css.
ale v js (jquery) je to jednoduchsie.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: JS toggle menu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 278


preco vnaras druhy trigger ( $("#nav a").click... ) do prveho?
a inak bolo by lepsie pouzivat miesto $().click() -> $().on('click',function() {});

 Fórum: PHP, ASP   Téma: jazykova verzia [vyriešené]


Odpovede: 15
Zobrazenia: 462


nezabudni, ze preklady nie su uplne take jednoduche, kedze musis riesis problemy ako napr. mnozne cisla (2-3 verzie slova), rody atd.

s tou databazou som si nie uplne isty ci je to dobry napad. robit request kvoli kazdemu slovu? takze pri nacitani jednej stranky niekolko desiatok/stoviek requestov?...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Formatovanie emailu


Odpovede: 4
Zobrazenia: 187



CSS doporučujem písať priamo medzi tagy <style></style>. Obrázky by fungovať mali, skontroluj, či tam máš absolútne cesty (čiže celá url v tvare http://...).


1. tag style nefunguje vo vsetkych klientoch, preto emaily sa robia s inline html. - napriklad gmail ich ignoruje (aj ked podla najnovsic...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Background Parallax HTML/CSS/JS


Odpovede: 4
Zobrazenia: 224


skus skor $(window).scrolll(...) miesto $(document).scroll
Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 443 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF