[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.10.08
Prihlásený: 31.10.08
Príspevky: 4
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 30.10.2008 19:17 | Viacstrankovy formular

chcem spravit registraciu kde budu budu 3 kroky ale neviem ako to mam vystrankovat. prve bude zada nick heslo druhe zaluby atd.... mislim vystrankovat tak ze index.php?reg=krok=1 atd...

//zmeneny nazov temy (stenley)


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Viacstrankovy formular

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12419
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.10.2008 19:18 | Viacstrankovy formular

Este ze pouzivame funkciu hladat, ktora sa nachadza v liste hore co...

http://www.pcforum.sk/uzitocne-a-casto- ... tml#460968


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.10.08
Prihlásený: 31.10.08
Príspevky: 4
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 30.10.2008 19:31 | Viacstrankovy formular

ano o tomto viem ale ja nechcem nic vypisovat s db ale mame napr. reg.php a tam je form atd... a nechcem to mat ako form ale napr. reg.php?reg=krok=1 , potom sa zobrazy dalsia stranka kde bude uz druhy form atd....


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Viacstrankovy formular

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.10.2008 20:33 | Viacstrankovy formular

tu mas nieco podobne http://www.pcforum.sk/udaje-su-na-inej- ... 48902.html


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 30.10.2008 22:56 | Viacstrankovy formular

myslis nieco ako mas napr pri objednavkach z nejakych shopov??? ze zadas udaje kliknes na dalsie tam si vyberies napr ako to chces poslat zas das dalsie a potom sa ti zobrazia veci co si vyplnil a potom tam mas moznost potvrdi alebo vratit???take nieco mas namysli alebo som zle pochopil?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Viacstrankovy formular

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.10.2008 23:26 | Viacstrankovy formular

Mozno to bude velmi zlozite riesenie, ale ako inspiracia hadam postaci. Hodnoty zaslane v jednotlivych krokoch sa ukladaju do poli $_SESSION['step1'], $_SESSION['step2'], $_SESSION['step3']. Ak je vsetko v poriadku, na konci sa vypise "Registracia dokoncena":
Kód:
<?php
session_start();

$step = 1;

/*==================================================================*/

//kontrola spravnosti zadanych hodnot v jednotlivych krokoch (brat s rezervou)
function checkValues($step)
{
   switch($step) {
      case 1:
         if(isset($_POST['meno']) && isset($_POST['priezvisko'])) {
            $res = ereg("[a-zA-Z]{3,20}",$_POST['meno']);
            $res *= ereg("[a-zA-Z]{3,20}",$_POST['priezvisko']);
            if($res) {
               $_SESSION['step1'] = $_POST;
               return 2;
            }
         }
         break;
      case 2:
         if(isset($_POST['ulica']) && isset($_POST['mesto'])) {
            if(!isset($_SESSION['step1'])) {
               return 1;   
            } else {
               $res = ereg("[a-zA-Z0-9 ]{5,20}",$_POST['ulica']);
               $res *= ereg("[a-zA-Z]{5,20}",$_POST['mesto']);
               if($res) {
                  $_SESSION['step2'] = $_POST;
                  return 3;
               }
            }
         }
         break;
      case 3:
         if(isset($_POST['vek'])) {
            if(!isset($_SESSION['step2'])) {
               return 2;   
            } else {
               $res = ereg("[0-9]{1,3}",$_POST['vek']);
               if($res) {
                  $_SESSION['step3'] = $_POST;
                  return 0;
               }
            }
         }
         break;
   }
      
   return $step;
}

//generovanie formulara pre jednotlive kroky
function form($step)
{
   $res = '<form method="post" action="">';
   
   switch($step) {
      case 1:
         $res .= 'Meno: <input type="text" name="meno"><br>';
         $res .= 'Priezvisko: <input type="text" name="priezvisko">';
         break;
      case 2:
         $res .= 'Ulica: <input type="text" name="ulica"><br>';
         $res .= 'Mesto: <input type="text" name="mesto">';
         break;
      case 3:
         $res .= 'Vek: <input type="text" name="vek">';
         break;
   }
   $res .= '<input type="submit" name="submit'.$step.'" value="Odoslat">';
   $res .= '</form>';
   
   return $res;
}

/*==================================================================*/

if(isset($_POST['submit1'])) {
   $step = checkValues(1);
} elseif(isset($_POST['submit2'])) {
   $step = checkValues(2);
} elseif(isset($_POST['submit3'])) {
   $step = checkValues(3);
}

/*==================================================================*/

if($step==0) {
   //na tomto mieste spravis so ziskanymi udajmi co potrebujes
   echo "Registracia dokoncena";
} else {
   echo form($step);
}
?>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.10.08
Prihlásený: 31.10.08
Príspevky: 4
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 31.10.2008 17:58 | Viacstrankovy formular

stenley dakujem velmi si mi pomohol, ale teraz mam taky problem ze mam subor registracia.php s tim tvojim kodom.a chcem to tak ze ked sa to nacita tak link chcem mat www.nieco.sk/registracia.php&krok=1 a druha strana by bola &krok=2 atd... pls ako sa to roby zevraj nejak cez header ale neviem akooo :cry:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Viacstrankovy formular

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 31.10.2008 21:23 | Viacstrankovy formular

Jednoduchý spôsob nájdeš tu: http://www.pcforum.sk/frame-vt31728-30.html#287683


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Viacstrankovy formular

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.11.2008 9:29 | Viacstrankovy formular

Po mensej uprave (riesenie cez header):
Kód:
<?php
session_start();

if(!isset($_SESSION['step'])) {
   $_SESSION['step'] = 1;   
}

/*==================================================================*/

//kontrola spravnosti zadanych hodnot v jednotlivych krokoch (brat s rezervou)
function checkValues()
{
   switch($_SESSION['step']) {
      case 1:
         if(isset($_POST['meno']) && isset($_POST['priezvisko'])) {
            $res = ereg("[a-zA-Z]{3,20}",$_POST['meno']);
            $res *= ereg("[a-zA-Z]{3,20}",$_POST['priezvisko']);
            if($res) {
               $_SESSION['step1'] = $_POST;
               $_SESSION['step'] = 2;
            }
         }
         break;
      case 2:
         if(isset($_POST['ulica']) && isset($_POST['mesto'])) {
            if(!isset($_SESSION['step1'])) {
               $_SESSION['step'] = 1;   
            } else {
               $res = ereg("[a-zA-Z0-9 ]{5,20}",$_POST['ulica']);
               $res *= ereg("[a-zA-Z]{5,20}",$_POST['mesto']);
               if($res) {
                  $_SESSION['step2'] = $_POST;
                  $_SESSION['step'] = 3;
               }
            }
         }
         break;
      case 3:
         if(isset($_POST['vek'])) {
            if(!isset($_SESSION['step2'])) {
               $_SESSION['step'] = 2;   
            } else {
               $res = ereg("[0-9]{1,3}",$_POST['vek']);
               if($res) {
                  $_SESSION['step3'] = $_POST;
                  $_SESSION['step'] = 4;
               }
            }
         }
         break;
   }
}

//generovanie formulara pre jednotlive kroky
function form()
{
   $res = '<form method="post" action="">';
   
   switch($_SESSION['step']) {
      case 1:
         $res .= 'Meno: <input type="text" name="meno"><br>';
         $res .= 'Priezvisko: <input type="text" name="priezvisko">';
         break;
      case 2:
         $res .= 'Ulica: <input type="text" name="ulica"><br>';
         $res .= 'Mesto: <input type="text" name="mesto">';
         break;
      case 3:
         $res .= 'Vek: <input type="text" name="vek">';
         break;
   }
   $res .= '<input type="submit" name="submit'.$_SESSION['step'].'" value="Odoslat">';
   $res .= '</form>';
   
   return $res;
}

/*==================================================================*/

if(!empty($_POST)) {
   checkValues();
}

if(!empty($_GET['krok'])) {
   if($_GET['krok']!=$_SESSION['step']) {
      header("Location: registracia.php?krok=".$_SESSION['step']);
      exit();
   }
   
} else {
   header("Location: registracia.php?krok=1");
   exit();
}

/*==================================================================*/

if($_SESSION['step']==4) {
   //na tomto mieste spravis so ziskanymi udajmi co potrebujes
   session_destroy();
   echo "Registracia dokoncena";
} else {
   echo form();
}
?>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 9 ] 


Viacstrankovy formular



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

viacstrankovy obsah v php

v PHP, ASP

11

436

09.03.2009 7:02

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1186

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

133

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FORMULAR

v Ponuka práce

3

1556

30.05.2006 6:51

jakub023

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v PHP, ASP

1

316

07.06.2009 15:44

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

323

02.02.2011 17:13

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

9

347

07.07.2012 20:39

Vojko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

867

27.05.2007 10:00

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

466

17.02.2009 0:50

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

23

1324

01.04.2007 10:02

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v JavaScript, VBScript, Ajax

21

1040

03.11.2011 10:53

elo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

579

03.05.2008 19:31

Svolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v Webdesign

6

195

27.03.2013 8:19

Achelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v JavaScript, VBScript, Ajax

17

1028

24.12.2008 19:58

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

0

131

24.09.2012 15:35

e-shark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v Ostatné

0

98

08.03.2016 19:23

matej71



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF