[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 17.04.09
Príspevky: 6
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 08.03.2009 15:14 | viacstrankovy obsah v php

Caute, no neviem ako to nazvat ale url stranky mam napr. taketo
Kód:
http://nieco.sk/index.php
a chcel by som nieco taketo
Kód:
http://nieco.sk/?page=home
... plss ako sa to roby ? :roll:

a pri nacitani

Kód:
http://nieco.sk/?page=home


by zobrazilo index.php a pri zadani ...../index.php by vypisalo chybu proste ze by fungovalo len .../?page=home .. thx


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 08.03.2009 15:16 | viacstrankovy obsah v php

Takých návodov je na internete (a aj na tejto stránke) kopec, takže skús hľadať. ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 17.04.09
Príspevky: 6
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 08.03.2009 15:18 | viacstrankovy obsah v php

chrono píše:
Takých návodov je na internete (a aj na tejto stránke) kopec, takže skús hľadať. ;)


no tak to aj vieeem... ale neviem ako sa to vola... :roll: nenasiel by sa niekdo kdo by dal odkaz na to alebo kdo by to napisal :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 08.03.2009 15:22 | viacstrankovy obsah v php

Ide o GET parameter. Na fóre hľadaj s pojmom includovanie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 17.04.09
Príspevky: 6
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 08.03.2009 15:43 | viacstrankovy obsah v php

Tominator píše:
Ide o GET parameter. Na fóre hľadaj s pojmom includovanie


diki za odpoved ale hladal som ... a nic take som nenasiel :( ja nerad spamujem ale nenasiel by sa kdo by to mi sem napisal... ale potrebujem ?page=home nie len ?home .thhx :roll:


Offline

Čestný člen
Čestný člen
viacstrankovy obsah v php

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 08.03.2009 15:48 | viacstrankovy obsah v php

Ach jaj...
Kód:
<?php
switch ($_GET['page'])
{
   case 'home': include 'home.php'; break;
   case 'foo': include 'bar.php'; break;
   case 'somlama': include 'lebo.neviem.hladat.php'; break;
   default: include '404.php';
}
Vloz to do lubovolneho suboru, napr. index.php. Rozne stranky potom budes nacitavat pomocou index.php?page=home.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
viacstrankovy obsah v php

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.03.2009 15:49 | viacstrankovy obsah v php

Kód:
<?php include($_GET['page']);?>


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.02.09
Prihlásený: 08.03.09
Príspevky: 52
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 08.03.2009 16:28 | viacstrankovy obsah v php

Tum máš temy na to cele
http://www.pcforum.sk/web-html-vt49858-15.html
http://www.pcforum.sk/frame-vt31728-30.html#287683

nz :D


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 08.03.2009 16:44 | viacstrankovy obsah v php

Flety píše:
Kód:
<?php include($_GET['page']);?>
To myslíš vážne (povoliť vkladať akýkoľvek súbor)? :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.03.09
Prihlásený: 17.04.09
Príspevky: 6
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 08.03.2009 21:34 | viacstrankovy obsah v php

No a mam to ;) Na koniec som ten switch od duriho nepouzil ale pouzil som lepsi sposob tu je

Kód:
http://www.pcforum.sk/frame-vt31728-30.html#287683


uzivatel dadctm dal tento link sem, a to mi pomohlo...
ale aj tak Vam vsetkym dakujem ... ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.02.09
Prihlásený: 08.03.09
Príspevky: 52
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 08.03.2009 21:35 | viacstrankovy obsah v php

abc123 teda Díki za úctu nick je: dadctm (bývalý dadmtb :D )

// už si ma predbehol :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
viacstrankovy obsah v php

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 09.03.2009 7:02 | viacstrankovy obsah v php

chrono píše:
To myslíš vážne (povoliť vkladať akýkoľvek súbor)? :)
Nie, napísal som to narchlo aby user videl ako na to. Stokrát sa to tu riešilo tak keď si nevedel nájsť niečo sám tak som mu dal takúto okresanú verziu :-P

A dadctm/dadmtb, ty si riadny pako :-D Keď už porušuješ pravidlá tak sa aspoň nepriznávaj :-D


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 12 ] 


viacstrankovy obsah v php



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viacstrankovy formular

v PHP, ASP

8

478

01.11.2008 9:29

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

staticky obsah

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

256

22.03.2009 12:32

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Duplicitny obsah

v Internetový marketing, SEO, reklama

7

246

22.10.2012 11:23

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dynamický obsah

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

374

01.06.2009 9:50

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla - Obsah

v Redakčné systémy

2

521

07.12.2008 13:19

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obsah precitanej knihy

v Vzdelanie, štúdium, škola

21

3135

23.03.2007 22:37

Baracuda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

(La)TeX - obsah

v Ostatné

1

789

02.01.2007 13:11

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ukázať/skryť obsah

v JavaScript, VBScript, Ajax

17

997

05.02.2010 14:44

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

podskakujuci obsah stranky

v Sieťové a internetové programy

4

330

16.11.2006 19:08

Zdravotnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obsah na stránek

v Ostatné

2

118

15.08.2016 15:36

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spravit preklikavaci obsah

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

183

04.09.2012 22:13

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Google neindexuje obsah - preco ?

v Internetový marketing, SEO, reklama

16

441

25.07.2014 0:17

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nezobrazuje sa obsah USB kľúča

v Ostatné zariadenia

5

2396

01.07.2013 8:33

Icehammer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

menu a obsah vedla seba

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

421

07.10.2009 9:05

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vratenie penazi za digitalny obsah

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

2

112

27.02.2014 17:38

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obsah tabulky vs jej velkost

v HTML, XHTML, XML, CSS

15

537

03.09.2008 15:39

Maron



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF