[ Príspevkov: 25 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 08.01.2011 3:45 | formular

dobry den mam taky mensi problem, neviem kde mam chybu :)

vsetko som prekontroloval presiel, ale asi bude kdesi v tabulke.
Lenze kde? je vlastne dobre napisana?....




Kód:
<?php
  $BudemeZobrazovat = true;
     
   if (!empty($_POST)) {
     if (empty($meno) || empty($priezvisko) || empty($ulica) || empty($dom) || empty($psc) || empty($mesto) || empty($den) || empty($mesiac) || empty($rok) || empty($email)) {
       $hlaska = "<b>Musia byť vyplnené všetky polia formuláru !</b>";
    }
       else {
         $BudemeZobrazovat = false;
         $prijemca="haz.branislav@gmail.com";
       $predmet="info o osobe";
         $sprava="Meno: ".$meno."\n".
                 "Priezvisko: ".$priezvisko."\n".
                 "Ulica: ".$ulica."\n".
                 "Číslo domu: ".$dom."\n".
                 "PSČ: ".$psc."\n".
               "Mesto: ".$mesto."\n".
                 "Dátum narodenia: ".$den."".$mesiac."".$rok."\n".
                 "E-mail: ".$email."\n".
              "Tel. číslo: ".$telefon."\n";
                "Číslo účtu: ".$ucet."\n";
                "Číslo účtu: ".$banka."\n";
                "Poznámka: ".$poznamka."\n";   
 
      if (mail($prijemca, $predmet, $sprava)) {
        echo "<b>Registrácia bola úspešne prijatá, pre overenie pravosti registrácie obdržíte E-mail najneskôr do 24hodín.Ďakujeme! $prijemca</b>\n";
            echo "<a href=\"domov.php\">Pre návrat na hlavú stranu</a>";
       }
        else {
        echo "<b>E-mail sa nepodarilo odoslať ! Skúste neskôr prosím.</b>\n";
            echo "<a href=\"po.php\">Pre návrat späť</a>";
      }
     }
   }
   
   if ($BudemeZobrazovat) {
  ?>


<table border="0" cellspacing="2" cellpadding="2" align="center">
<form method="post" action="boos.php">

   <tr><td><b>*Meno:</b><br><input type="text" name="meno" value="<? echo $_POST["meno"] ?>" class="input-text" style="width:135px;"></td><td><b>*Priezvisko:</b><br><input type="text" name="priezvisko" value="<? echo $_POST["priezvisko"] ?>" class="input-text" style="width:135px;/></td></tr>

   <tr><td><b>*Ulica:</b><br><input type="text" name="ulica" value="<? echo $_POST["ulica"] ?>" class="input-text" style="width:135px;"></td><td><b>*Číslo domu:</b><br><input type="text" name="dom" value="<? echo $_POST["dom"] ?>" class="input-text" style="width:75px;/></td></tr>
   <tr><td><b>*PSČ:</b><br><input type="text" name="psc" value="<? echo $_POST["psc"] ?>" class="input-text" style="width:42px;"></td><td><b>*Mesto:</b><br><input type="text" name="mesto" value="<? echo $_POST["mesto"] ?>" class="input-text" style="width:135px;/></td></tr>
   



   <tr><td><b>*Dátum narodenia:</b><br><input type="text" name="den" value="<? echo $_POST["den"] ?>" class="input-text" style="width:20px;">&nbsp.&nbsp<input type="text" name="mesiac" value="<? echo $_POST["mesiac"] ?>" class="input-text" style="width:20px;">&nbsp.&nbsp<input type="text" name="rok" value="<? echo $_POST["rok"] ?>" class="input-text" style="width:40px;/></td></tr>
   

        <tr><td><b>*E-mail:</b><br><input type="text" name="email" value="<? echo $_POST["email"] ?>" class="input-text" style="width:276px;"></td></tr>
        <tr><td><b>Tel. číslo:</b><br><input type="text" name="telefon" value="<? echo $_POST["telefon"] ?>" class="input-text" style="width:100px;"></td></tr>
   


        <tr><td><b>Číslo účtu:</b><br><input type="text" name="ucet" value="<? echo $_POST["ucet"] ?>" class="input-text" style="width:85px;"><td><b>Kód banky:</b></b><br><input type="text" name="banka" value="<? echo $_POST["banka"] ?>" class="input-text" style="width:35px;/></td></tr>

   




        <tr><td colspan="2"><b>Vaše poznámky a dotazy k registrácií:</b><br><textarea cols="" rows="" name="poznamka"value="<? echo $_POST["poznamka"] ?>" class="input-text" style="width:276px;height:100px;/></textarea></td></tr>




<td><<input type="checkbox" id="agree" name="ok" /></td>


<center>
  <td><input type="submit" name="odoslat" value="odeslat" /></td>

</form>
</table>     

<?

  }       
         
    if ($hlaska) {
       echo "<br>";
       echo $hlaska;
   } 
?>



pozrite to prosim,,, vopred velmi pekne dakujem :P


Offline

Užívateľ
Užívateľ
formular

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 4114
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.01.2011 10:27 | formular

Napíš chybu akú ti to hlási alebo ako sa prejavuje.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 10:38 | formular

ved kukni sam :/ zdeformuje mi to celu tabulku :(


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 08.01.2011 10:43 | formular

Ak mas zdeformovanu tabulku, teda je problem v HTML, tak nerozumiem, naco si nam sem pisal PHP kod. Posli odkaz na zivu ukazku.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 11:03 | formular

ale ja som si neni isty, ci to je tabulkou alebo nejakym prikazom, lebo samo o sebe bez skriptov sa mi zobrazuje OK..

http://parararam.hu.cz/


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 08.01.2011 11:11 | formular

V inputoch a textarei ti chyba koncova uvodzovka na hodnote atributu style:
Kód:
style="width:135px;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 11:26 | formular

tam ma byt aj koncova? :/
ja hl. neviem preco sa mi nezobrazuje ulica a mam ju tam :/
a este preco cislo domu a mesto hodilo hned vedla mena s priezviskom...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 08.01.2011 11:39 | formular

No samozrejme, zapis je predsa nazov-atributu="hodnota atributu". Toto su zaklady HTML.
Dopln si tie uvodzovky na spravne miesta a zobrazia sa ti aj chybajuce texty.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 11:41 | formular

nerozumiem, sry... nenapises mi aspon mensi priklad?? :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
formular

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1802
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
NapísalOffline : 08.01.2011 11:44 | formular

Citácia:
style="width:276px;height:100px"


Naposledy upravil dsljohn dňa 08.01.2011 11:45, celkovo upravené 1

_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Správca fóra
Správca fóra
formular

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12488
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 08.01.2011 11:44 | formular

napriklad cast so vstupom Meno:
Citácia:
<tr><td><b>*Meno:</b><br><input type="text" name="meno" value="" class="input-text" style="width:135px;"></td><td><b>*Priezvisko:</b><br><input type="text" name="priezvisko" value="" class="input-text" style="width:135px";/></td></tr>


v kóde ti chýbaju uvodzovky na konci style="width:135px;"
takto si to vsetko uprav potom to bude fungovat

// dsljohn rychlejsi


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formular

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1802
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
NapísalOffline : 08.01.2011 11:49 | formular

Citácia:
<center>
<td><input type="submit" name="odoslat" value="odeslat" /></td>


ten center som nejak nepochopil


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 11:53 | formular

okej vsetko podoplnane, vymazal som aj tento riadok lebo ten tam ani nemal byt, ale nezobrazuju sa mi nevyplnene prazdne po odoslani :/

SEID píše:
<form method="post" action="boos.php">


// pridané po 45 sekundách od posledného príspevku

SEID píše:
okej vsetko podoplnane, vymazal som aj tento riadok lebo ten tam ani nemal byt, ale nezobrazuju sa mi nevyplnene prazdne po odoslani :/




//ani chybova hlaska.. nic :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
formular

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12488
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 08.01.2011 11:57 | formular

skusal som upravit ten tvoj kod - teda doplnil som uvodzovky,...atd
a vybehlo mi to takto:
formular
ma to tak vyzerat? pretoze neviem co od toho ocakavas (ako to bude usporiadane)


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formular

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1802
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
NapísalOffline : 08.01.2011 11:58 | formular

ano ty si ale sikovnyy ale center take neexistuje taky tag, vybral si form ale ukoncenie form-u tam nechas :applaud: :applaud:


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 08.01.2011 11:58 | formular

Co sa tyka formulara, musi byt tabulka vo formulari, nie naopak.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 12:12 | formular

okej nerobte si somna srandu :DD a to echo ako opravim? alebo v com to bude ked mi nehlasi chybne spravy?? :/


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 08.01.2011 13:14 | formular

dsljohn píše:
ano ty si ale sikovnyy ale center take neexistuje taky tag
Ale existuje, siroko podporovana skratka pre <div align=center>.
SEID píše:
okej nerobte si somna srandu :DD a to echo ako opravim? alebo v com to bude ked mi nehlasi chybne spravy?? :/
Nerozumiem. Zacni sa vyjadrovat pochopitelnejsie, lebo ti nikto nebude vediet poradit. Ak mas problem tykajuci sa PHP, zaloz si temu v spravnej kategorii, nie tu.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5432
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 08.01.2011 13:23 | formular

dsljohn - si si istý, že tag center neexistuje?

SEID - mám pre teba pár rád:
1. preštuduj si základy: http://www.jakpsatweb.cz/html/ a http://www.jakpsatweb.cz/css/ - nie je možné, aby si sa pozastavoval nad tým, že sa úvodzovky musia uzatvárať.
2. tu sa rieši html, tak sem dávaj iba html a nerieš php
3. ak máš otázku k php, založ si v tej sekcii novú tému, nepleť to všetko do jednej.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 13:44 | formular

dakujem vam velmi pekne :)) vsetko vyriesene....
akurat sa chcem spytat, namiesto tlacitka odoslat ci sa neda nahradit nejakym obrazkom


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 08.01.2011 13:46 | formular

Da, zacni hladat. http://www.jakpsatweb.cz/html/formulare.html#input


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.11
Prihlásený: 05.06.18
Príspevky: 30
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 08.01.2011 14:00 | formular

:D vedel by si mi to napisat v priklade :) nemozem to ani najst, taky som blby


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5432
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 08.01.2011 14:04 | formular

Ak to nevieš nájsť, ako potom chceš robiť stránky?
Pozri si na tej stránke input, ktorý ma atribút type="image", ale pohľadaj niečo o tom, ako cez css dáš obrázok do pozadia. Celý kód ti nikto nenapíše.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
formular

Registrovaný: 31.08.07
Prihlásený: 27.03.15
Príspevky: 1802
Témy: 153 | 153
Bydlisko: Komárno
NapísalOffline : 08.01.2011 14:36 | formular

shaggy píše:
dsljohn - si si istý, že tag center neexistuje?



ja som sa snim nestretol este tak preto kukam, a ked so sa ucil html vtedy urcite take nebolo možno už je ale i ked existuje i tak ho potom nemal ukonceny alebo je to neparovy tag ?

editt::

ok pozrel som link tak sa ja ospravedlnujem


_________________
Nehľadaj štastie vonku, ale v sebe, lebo inak ho nikdy nenajdeš.
Nechajte mi právo na vlastné omyly, na možnosť zvoliť si čo mám rád, chcem ísť vlastnou cestou, nie tou vami vyšliapanou, na ktorej by som stratil vlastnú tvar. (Metallica)
Všetko má svoju krásu, ale nie každý ju vidí.
život je krásny, len sa ho nesmieš báť, dnes plačeš, zajtra sa budeš smiať.
Učíme sa aby sme veciam rozumeli a mohli ich milovať
Offline

Čestný člen
Čestný člen
formular

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5432
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 08.01.2011 14:55 | formular

Keď si sa ty učil html, tak na 100% existoval, keďže "existuje" už viac než 10 rokov.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
 [ Príspevkov: 25 ] 


formular



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1408

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

204

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FORMULAR

v Ponuka práce

3

1584

30.05.2006 6:51

jakub023

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v Webdesign

6

256

27.03.2013 8:19

Achelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v PHP, ASP

1

346

07.06.2009 15:44

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

0

156

24.09.2012 15:35

e-shark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v Ostatné

0

138

08.03.2016 19:23

matej71

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v PHP, ASP

1

223

09.07.2012 20:31

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

8

212

28.07.2015 17:55

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

193

04.04.2015 14:11

erikzet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

11

639

27.02.2009 12:38

Pades

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

889

27.05.2007 10:00

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

23

1471

01.04.2007 10:02

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v JavaScript, VBScript, Ajax

21

1088

03.11.2011 10:53

elo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v PHP, ASP

3

305

31.07.2011 15:09

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

628

03.05.2008 19:31

Svolo



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF