[ Príspevkov: 24 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
NapísalOffline : 19.03.2007 14:46 | Formulár

Neviem, či je to v správnej kategórii, tak sa dopredu ospravedlňujem.

Dajme tomu, že mám takto dokument v php:

<?php
$meno = 'Jozef';
$bydlisko = 'BA';
?>

Potreboval by som pomocou formulára zapísať do tohto dokumentu zmeny po odoslaní:

<form action="" method="GET">
<input name="meno" type="text" value="">
<input name="bydlisko" type="text" value="">
<input type="submit" value="Upraviť">
</form>

Ako na to? :)


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 19.03.2007 16:58 | Formulár

takto, odporučil by som miesto metódy GET použiť POST (asi to nie je vyhľadávanie, alebo niečo podobné) - ale ak chceš lepšie vedieť, ktorá metóda je na tvoj príklad lepšia, rozveď to viac (neexistuje "zlá" metóda, každá je na niečo iné).

ďalej, býva pravidlom, že máš v jednom súbori skript ktorý generuje formulár a v druhom skript, ktorý dáta z formulára spracúva. neodošleš tak nechtiac údaje viackrát, ak stlačíš refresh. takže do atribútu action napíš cestu k súboru, ktorý to bude spracúvať.

no, dostávame sa k najdôležitejšej časti - ak odošleš formulár (tj. stlačíš tlačítko), dáta prevezme skript ktorý je uvedený v action. podľa metódy sa uložia do asociatívneho poľa $_GET alebo $_POST (zároveň aj do $_REQUEST, ale toto pole neodporúčam používať, hrozí pomerne ľahké zneužitie).

indexom každého prvku toho poľa je hodnota atribútu name vo formulári.

no a potom už máš údaje v premenných a môžeš s nimi robiť čo len chceš. predtým však mysli na jedno - akékoľvek vstupy zvonku (tj. vyplnenie formuláru) treba považovať za nedôveryhodné dáta - nikdy ich neposielaj iným subsystémom (napr. databázi) bez overenia hodnôt a odstránenia nepovolených znakov. ušetríš si veľa problémov.

toľko teória, teraz prax:
toto je html kód na formulár, pridal som ti značky label - popisujú formulárové polia, skús na ne kliknúť (treba ich správne spojiť cez id s inputmi).
Kód:
<form action="nejaky_php_skript.php" method="post">
<label for="meno">Meno:</label><input name="meno" type="text" id="meno">
<label for="bydlisko">Bydlisko:</label><input name="bydlisko" type="text" id="bydlisko">
<input type="submit" value="Upraviť">
</form>


a teraz súbor nejaky_php_skript.php
Kód:
<?php
$meno = strip_tags($_POST['meno']); /* tato funkcia zabezpeci, ze nam neprejdu ziadne skodlive HTML znaky do ineho subsystemu - ochrana pred XSS (cross-site scriptiong) */
$meno = addslashes($meno); /* toto pouzi, ak ides data vkladat do databazy, ochrani to pred SQL injection */

$bydlisko = strip_tags($_POST['bydlisko']); /* vsimni si, ze mame pole $_POST a jeho prvky maju indexy podla nazvov formularovych poli*/
$bydlisko = addslashes($bydlisko); /* opat - pouzi, ak ides data vkladat do databazy, ochrani to pred SQL injection */
?>

samozrejme, ak by si sa rozhodol pre metodu GET, tvoje pole bude $_GET.

ešte ti dám tip - aby si prehľadne videl všetko, čo danou metódou posielaš, nezaškodí si občas zobraziť tento skript:
Kód:
echo "<pre>";
print_r($_POST); // alebo $_GET
echo "</pre>";

zobrazí ti to celý obsah poľa $_POST (alebo akéhokoľvek iného poľa, alebo aj inej premennej) v prehľadnej forme.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 19.03.2007 17:14 | Formulár

Ďakujem za vysvetlenie, ibaže mne to nejako nejde, viem, asi som retardovaný. Mne sa to vôbec nemení. Nemalo by sa tam dakde aj nastaviť, v ktorom súbore sa má prepisovať to $meno = ?? lebo po odoslaní mi stále ukazuje Jozef :roll:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 19.03.2007 21:18 | Formulár

tak skús rovno takto do 1 súboru:
Kód:
<?php
$meno = strip_tags($_POST['meno']);
$bydlisko = strip_tags($_POST['bydlisko']);
?>

<form action="" method="post">
<label for="meno">Meno:</label><input name="meno" type="text" id="meno">
<label for="bydlisko">Bydlisko:</label><input name="bydlisko" type="text" id="bydlisko">
<input type="submit" value="Upraviť">
</form>


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 24.03.2007 10:21 | Formulár

Neviem, či si ma správne pochopil tak to vysvetlím najpodrobnejšie ako sa dá:

Príklad:

Mám 3 súbory. V prvom je toto:

Kód:
Meno: <?php echo($meno); ?>
Priezvisko: <?php echo($priezvisko); ?>


V tom druhom je:

Kód:
<?php
$meno = 'Jozef';
$priezvisko = 'Mrkvička';
?>


Ako môžem pomocou formulára upraviť hodnoty tak, aby sa po odoslaní v tom druhom súbore prepísali hodnoty? Formulár bude v treťom súbore. Ďakujem


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 24.03.2007 10:34 | Formulár

formulár bude v treťom, ale bude po odoslaní odosielať dáta do toho druhého. a ten druhý tie dáta aj spracuje. ak ti nevonia to predchádzajúce prevedenie, skús toto:
Kód:
<?php
if (isset($_POST['meno']){
$meno = strip_tags($_POST['meno']);
} else {
die("Nezadal si meno!");
}
if (isset($_POST['bydlisko'])){
$bydlisko = strip_tags($_POST['bydlisko']);
} else {
die("Nezadal si bydlisko!");
}
?>


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 17:26 | Formulár

Všetko som urobit ako som povedal, akurát som si to trošku prispôsobil Avšak po kliknutí na odoslať sa údaje nezmenia! Stále zostáva to, čo bolo predtým :loony:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 29.03.2007 17:57 | Formulár

a si si istý, že ich potom nemeníš? daj pre istotu zdrojové kódy


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 29.03.2007 18:06 | Formulár

form.php

Kód:
<?php include('udaje.php'); ?>

<form action="udaje.php" method="post">
<label for="meno">Meno:</label><input name="meno" type="text" id="meno">
<label for="bydlisko">Bydlisko:</label><input name="bydlisko" type="text" id="bydlisko">
<input type="submit" value="Odoslat">
</form>


udaje.php

Kód:
<?php
$meno = strip_tags($_POST['meno']); /* tato funkcia zabezpeci, ze nam neprejdu ziadne skodlive HTML znaky do ineho subsystemu - ochrana pred XSS (cross-site scriptiong) */

$bydlisko = strip_tags($_POST['bydlisko']); /* vsimni si, ze mame pole $_POST a jeho prvky maju indexy podla nazvov formularovych poli*/
?>

<?php
$meno = 'Zadaj';
$bydlisko = 'Zadaj';
?>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 29.03.2007 20:26 | Formulár

no veď iste, lebo najprv síce dáš tie hodnoty z formuláru, ale potom ich prepíšeš na hodnoty "zadaj".

takže sprav to takto (udaje.php):
Kód:
<?php
$meno = strip_tags($_POST['meno']); /* tato funkcia zabezpeci, ze nam neprejdu ziadne skodlive HTML znaky do ineho subsystemu - ochrana pred XSS (cross-site scriptiong) */

$bydlisko = strip_tags($_POST['bydlisko']); /* vsimni si, ze mame pole $_POST a jeho prvky maju indexy podla nazvov formularovych poli*/

/* teraz overime, ci premenne nie su prazdne - ak su, dame im predvolene hodnoty */
if (strlen($meno) == "0"){
$meno = 'Zadaj';
}
if (strlen($bydlisko) == "0"){
$bydlisko = 'Zadaj';
}
?>


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 30.03.2007 19:48 | Formulár

No akurát, že po odoslaní mi to nič nerobí. Ja to totiž potrebujem tak, aby bol napr. formulár s položka napr. Meno a Bydlisko, užívateľ zadá meno a bydlisko a po odoslaní sa to zapíše do súboru, z ktorého sa to potom bude dať načítať :D


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 30.03.2007 22:03 | Formulár

tak mi daj úplne celý kód čo máš, nech sa na to pozriem. lebo toto je na 100% funkčné!


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 30.03.2007 22:31 | Formulár

pepek92 píše:
No akurát, že po odoslaní mi to nič nerobí. Ja to totiž potrebujem tak, aby bol napr. formulár s položka napr. Meno a Bydlisko, užívateľ zadá meno a bydlisko a po odoslaní sa to zapíše do súboru, z ktorého sa to potom bude dať načítať :D
Kód:
<?php
if((isset($_POST['meno'])) && (isset($_POST['bydlisko']))){
  $meno = strip_tags($_POST['meno']);
  $meno = addslashes($meno);
  $bydlisko = strip_tags($_POST['bydlisko']);
  $bydlisko = addslashes($bydlisko);
  $fp=FOpen ("subor.htm", "a");
      FWrite ($fp,$meno."<br>".$bydlisko."<br> ---------------------");
      FClose ($fp);
      echo "meno: ".$meno."<br>bydlisko: ".$bydlisko."<br><br>Tieto údaje boli úspešne uložené<br>";
  } else {
  ?>
 
  <form action="#" method="post">
  <label for="meno">Meno:</label><input name="meno" type="text" id="meno"><br>
  <label for="bydlisko">Bydlisko:</label><input name="bydlisko" type="text" id="bydlisko">
  <input type="submit" value="Upraviť">
  </form>
 
  <?php
  }
?>
nech ti to kolega ešte doladí..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 31.03.2007 8:20 | Formulár

ďakujem, aspoň sa mi to už konečne zapisuje, ale ešte by som potreboval, aby sa to zapísalo do $meno a $bydlisko, čiže keď dajme tomu budem zobrazovať profil, nech sa to odtiať načíta :)

príklad:

pred odoslaním ->
<?php
$meno = '';
$bydlisko = '';
?>

po odoslaní - >
<?php
$meno = 'Janko mrkvička';
$bydlisko = 'Košice';
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 31.03.2007 9:11 | Formulár

chlape, ty si úplne mimo.. veď to v tých premenných máš. Zapíše sa do súboru, vypíše na stránke a stále to máš aj v tých premenných a môžeš s tým pracovať ďalej

edit: ja ty ako chceš, že si niekto dá zobraziť profil, tak sa vyhladá v tom súbore jeho meno a vypíše sa aj meno aj adresa patriaca k tomu menu? no to si mal radšej zapisovať do db v tom prípade.. dá sa to aj tu vyhladať, ale to je neefektívne a nechce sa mi to robiť :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 31.03.2007 11:54 | Formulár

no a nedalo by sa to normálne, že zapísať do súboru v php, pretože databázy vôbec neovladám... :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 31.03.2007 12:00 | Formulár

dalo, ale je to neefektívne. Keď budeš mať tisíce záznamov, tak ten súbor bude mať niekoľko mega a kým ho prehladá a nájde ten záznam (ktoré sú radené podľa dátumu, najnovší dá dole a nie podľa abecedy) tak užívateľ radšej klikne na červený krížik pravo hore


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 31.03.2007 12:02 | Formulár

ibaže toto 1000 záznamov nebude mať, je to totiž na stránke mojej triedy, ktorú chcem oživiť trošku o profily žiakov :D


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 31.03.2007 12:19 | Formulár

aj keby tých záznamov malo byť len 10, databáza je lepšia. chce to len trošku času a naučiť sa to.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.01.07
Prihlásený: 30.11.14
Príspevky: 660
Témy: 53 | 53
Napísal autor témyOffline : 31.03.2007 12:25 | Formulár

ibaže na to čas momentálne nemám potreboval by som to čo najrýchlejšie, no keď to takto nejde, tak to budem musieť vypĺňať manuálne :filth:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 31.03.2007 13:38 | Formulár

a tak zase aj statické stránky majú čosi do seba :lol:


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Formulár

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 31.03.2007 14:21 | Formulár

audiotrack píše:
Kód:
...
  $meno = strip_tags($_POST['meno']);
  $meno = addslashes($meno);
  $bydlisko = strip_tags($_POST['bydlisko']);
  $bydlisko = addslashes($bydlisko);
  $fp=FOpen ("subor.htm", "a");
      FWrite ($fp,$meno."<br>".$bydlisko."<br> ---------------------");
      FClose ($fp);
...

mozno je to dost blba otazka ale o noho logickejsia ako tuna postmina...vysvetlili by ste mi co sa roby v tychto riadkoch bo s par vecami stamad som sa este nestretol
ospravedlnujem sa moju nevedomost ale rad by som to chcel vediet dik za odpoved


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 31.03.2007 18:51 | Formulár

kto nevie, nech hladá a nekladie blbé otázky

http://sk.php.net/manual/sk/function.strip-tags.php
http://sk.php.net/manual/sk/function.addslashes.php
http://sk.php.net/manual/sk/function.fopen.php
http://sk.php.net/manual/sk/function.fwrite.php
http://sk.php.net/manual/sk/function.fclose.php


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Formulár

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 01.04.2007 10:02 | Formulár

Citácia:
kto nevie, nech hladá a nekladie blbé otázky


presne tak. žiadne fórum mi ešte nedalo toľko, ako prečítanie si PHP manuálu. je napísaný pomerne jednoduchou angličtinou, niektoré časti sú už aj v slovenčine.

strip_tags odstráni html tagy a iný nebezpečný balast, dá sa nastaviť aby nejaké povolilo

addslashes je obrana pred sql injection, pred apostrof dáva spätné lomítko

fopen fwrite a fclose postupne otvoria súbor, zapíšu a zavrú.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
 [ Príspevkov: 24 ] 


Formulár



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1193

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

137

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

579

03.05.2008 19:31

Svolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FORMULAR

v Ponuka práce

3

1556

30.05.2006 6:51

jakub023

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v Webdesign

6

200

27.03.2013 8:19

Achelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

0

133

24.09.2012 15:35

e-shark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

24

693

08.01.2011 14:55

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v Ostatné

0

101

08.03.2016 19:23

matej71

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v PHP, ASP

1

207

09.07.2012 20:31

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

503

21.03.2009 20:46

bloger7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v PHP, ASP

6

537

28.02.2008 21:05

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

8

153

28.07.2015 17:55

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v PHP, ASP

4

462

21.09.2008 10:38

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

145

04.04.2015 14:11

erikzet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

543

03.08.2008 19:27

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

466

17.02.2009 0:50

Blackshadow



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF