audiotrack - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 23 [ Vyhľadávanie našlo 677 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Ochrana PHP skriptov a vy


Odpovede: 152
Zobrazenia: 20083


hej to z phpBB robim aj ja:D potom este pouzivam jednu fciu a to:

function protect($var)
{
foreach ($var as $k => $v)
{
$protected[$k] = addslashes($var[$k]);
}
return $protected;
}

co si vlastne ked mam nejake get a post premenne tak si ich takt...

 Fórum: Ostatné   Téma: Prosba o radu


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1049


že čo sa učiť vo worde? chlape.. to som si aj ja vravel a potom som na výške kukal že ako to profák spravil. Sa stavím že nevieš pracovať s polovicou veci čo ponúka, a makro ani nespomínam

 Fórum: Správy pre vedenie fóra   Téma: Veselé Vianoce a šťastný nový rok


Odpovede: 48
Zobrazenia: 10904


Novoročné predsavzatie muža:
Nebudem jebať, fajčiť, piť.
Budem síce kokot, ale fit.

 Fórum: Ostatné   Téma: Prosba o radu


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1049


javo: ja to zosumarizujem: NA STREDNEJ SA NEUČ NIČ :D

 Fórum: Ostatné   Téma: Prosba o radu


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1049


no v tom prípade áno, budeš mať problémy. To tak bolo vždy, aj u nás na strednej, aj teraz na výške.. experti čo niečo stiahnu/napíšu na fora nech im to spravia to nikdy nedotiahnu dostatočne ďaleko. Nebudu tomu chápať, a keď budú stále ťažšie veci, budú stále bezradnejší..

 Fórum: Ostatné   Téma: Prosba o radu


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1049


tak ja neviem.. väčšinou na učiteľku serem.. čo ona môže vedieť ako ti pôjde algoritmické zmýšlanie. TO nie je len o písaní, to má pravdu. Programovať môžeš aj dvojma prstami.. ide tam o to, vymyslieť postup a efektívne riešenie, a zapamätať si vela príkazov.

 Fórum: Ostatné   Téma: Prosba o radu


Odpovede: 24
Zobrazenia: 1049


borland je výrobca, nie je to jazyk.
odporúčam ti začínať s html, neskôr php hlavne preto, že to vie už dnes každý tak nájdeš lahko pomocnú ruku. Neskôr (o rok :D ) určite prejdi na niečo čo má zmysel, teda na delphi (začni pasacalom) alebo ešte radšej na c++ (začni s c)

... a nezabúdaj ne teori...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: neexistuje?


Odpovede: 5
Zobrazenia: 530


dajte mi liter

 Fórum: PHP, ASP   Téma: test


Odpovede: 22
Zobrazenia: 1151


o môj bože, aké zvrhlé riešenia :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: test


Odpovede: 22
Zobrazenia: 1151


a z kade sa budú ako generovať otázky? a ako zistíš že či sú správne odpovede alebo nie? bez db si to neviem predstaviť, bude to strašne lahké okašlať prezretím zdrojáku

 Fórum: PHP, ASP   Téma: test


Odpovede: 22
Zobrazenia: 1151


tabuľka s otázkami (atributy: id, otazka)
tabuľka s odpoveďami (atributy: id, odpoveď, spravna)
spojovacia tabuľka otázky-odpovede

nič zložité. Vygeneruješ niekoľko otázok, potom vygeneruješ odpovede kde z tabuľky otázky-odpovede je zhoda (aby sa nepriradila odpoveď z inej otázky). Pri odoslaní...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Zvlastny WYSIWYG editor


Odpovede: 7
Zobrazenia: 606


z toho mainu potrebuješ iba fieldset... a ak už na stránke fieldset máš, tak si sprav novú triedu

 Fórum: Ostatné   Téma: problem s richeditom...


Odpovede: 2
Zobrazenia: 355


šak to tam máš všetko napísané ako pre debila:
Usage

You can access the submitted contents with PHP simply by using their corresponding field names:

$richEdit0, $richEdit1, $richEdit2, ...

If your PHP configuration does not register global variables (register_globals = Off), then you can access...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Zvlastny WYSIWYG editor


Odpovede: 7
Zobrazenia: 606


ty si to nejak modifikoval? lebo mne to ide bez problémov, neviem kde vidíš problém...
pozri sem: http://audiooidua.ic.cz/temp/editor/example.htm

btw: fieldset je definovany v main.css tak tam pridaj tú šírku.. som si nevšimol predtým

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Zvlastny WYSIWYG editor


Odpovede: 7
Zobrazenia: 606


1. musel by som videť konkrétne tvoj kod, lebo ja som si to skúsil stiahnúť a nahodiť na lokál a ide mi to v pohode. Na ich webe mi to tiež ide.. takže ak si tam nerobil zmeny, malo by ti to ísť

2. do widgeditor.css pridaj toto:
Kód:
fieldset{
   width:50%;
}

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Plynulé zobrazenie elementu (Javascript)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 536


raz? no gratulujem :D
ja v js tiež nie som doma, ale toto je jednoduchá fcia a také ešte zvládam :)

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Plynulé zobrazenie elementu (Javascript)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 536


nj, tvoje rady vždy stáli za hovno :D :D :D

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: skript na pohyb obrazkov


Odpovede: 2
Zobrazenia: 625


a šo tak pozreť zdoroják tej stránky čo si dal ako ukážku, majú to tam pekne prehladne napísané.. stačí zkopírovať a nahádzať svoje obrázky

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Plynulé zobrazenie elementu (Javascript)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 536


zmajstroval som takéto niečo: <script language="javascript" type="text/javascript">
function ukaz(id, start, koniec, dlzka) {
var rychlost = Math.round(dlzka / 100);
var casovac = 0;

if(start > koniec) {
for(i = start; i >= koniec; i--...

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Problem s mediaplayerom


Odpovede: 4
Zobrazenia: 638


niečo v zmysle? no ty si dobrý.. ja mám program, a občas mi vyhodí chybu, nevieš kde je chyba?
Napíš presne akú chybu, kedy vzniká atď atď

a odporúčam vedeniu založiť jednú tému "martin90 a jeho problémy s delphi" lebo to to postupne kolonizuješ :D všade len ty niečo potrebuješ

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: PROBLEM S ICQ!!!!


Odpovede: 3
Zobrazenia: 350


aký win? (alebo linux?) aká verzia icq?

 Fórum: Krčma   Téma: Kedy ste začali programovať?


Odpovede: 71
Zobrazenia: 4711


prečo tu každý spomína html keď sa názov témy volá "kedy ste začali programovať ?"
v c a c++ robím dva roky
v pascale som začal asi pred troma rokmi (možno skôr) ale nerobím v ňom aktívne
delphi asi tri roky
php rok +- niečo
javascript rok +- niečo (ajax asi mesiac :) )
visual basic ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Strukrura dynamickej web-stranky s PHP a SQL


Odpovede: 6
Zobrazenia: 460


ako to spravíš je na tebe a závisí to od charakteru stránky. Nedá sa to zovšeobecniť, lebo forum kde sa ťahá všetko z db a nejaká prezentačná stránka kde v podstate s db ani nepracuješ sa nedá porovnať.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Hanojske veze v programe C


Odpovede: 9
Zobrazenia: 1450


TrSek: ako tvoju stránku som mal rád v svojich začiatkoch a niečo som sa z nej aj naučil, a je pekné že si tu robíš reklamu v každej téme kde sa aspoň trochu dá, ale preboha, keď je reč o c a c++ tak sem PROSÍM ŤA nehádž odkazy na pascal

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Ako do Delphi dostať PNG


Odpovede: 11
Zobrazenia: 858


tak ako sorry, ale keď už takéto veci nepochopíš, tak si na budúci rok radšej želaj kuchárku. Vajcia s múkou snáď budeš vedieť zmiešať. V každej téme ti dám riešenie a ty tú tému svojími otázkami typu ako, kam, kedy, kde, za koľko rozvinieš na dve strany.
Čo je nejasné na vete: K veci - bude to chc...

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Ako do Delphi dostať PNG


Odpovede: 11
Zobrazenia: 858


tvoj kamoš ti aj pole odporúčal pokiaľ si dobre pamätám :D
dnes nerieš, dnes sú vianoce.. daj si pauzu, ja dnes neprogramujem a tým pádom neposkytujem ani poradenstvo :D

 Fórum: Správy pre vedenie fóra   Téma: Veselé Vianoce a šťastný nový rok


Odpovede: 48
Zobrazenia: 10904


Šťastné a veselé vy banda všivavá :D
... a nech sa vám darí aj na budúci rok

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Ako do Delphi dostať PNG


Odpovede: 11
Zobrazenia: 858


to sa nekompiluje

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Ako do Delphi dostať PNG


Odpovede: 11
Zobrazenia: 858


dosť zložito :)
tzn, najprv si musíš stiahnúť niečo čo s png vie robiť (lebo delphi nič nemá). Napríklad TPngImage. Potom si môžeš spraviť objekt ktorý bude vedieť s png pracovať, no stále to nemôžeš len tak vykresliť lebo je to png :D, takže budeš postupovať asi takto:
PNG := TPngObject.Create;
...

 Fórum: Delphi, Visual Basic   Téma: Delphi: TCanvas.TextOut - ako na text s priesvitným pozadí


Odpovede: 6
Zobrazenia: 1768


hmm zaujímavé.. sprav si vlastnú funkciu, a pôjde ti to pekne ak to spraviš ako label:
procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
begin
image1.Picture.LoadFromFile('bg.bmp');
pridajtext('Tento text je uz pekny',30,30,clRed);
end;

procedure TForm1.pridajtext(text:s...
Stránka: 1 z 23 [ Vyhľadávanie našlo 677 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF