[ Príspevkov: 23 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.05.06
Prihlásený: 25.11.08
Príspevky: 50
Témy: 4 | 4
Bydlisko: -------------
NapísalOffline : 28.12.2007 14:38 | test

zdravim,

potreboval by som v php nejaky pokročilejši "test", pod pojmom "test" rozumiem skript, ktory by fungoval ako test z určitej oblasti :) to znamena že by som si tam definoval celkovy počet otazok, počet odpovedi pri kazdej otazke a počet spravnych možnosti pri každej otazke.. podla počtu bodov ktore ziskate v teste(za kazdu spravnu odpoved 1 bod) sa už klasicky vypočita percentualna uspešnosť.. poznate niekto takyto test, resp. mate niekto takyto skript?
//ak niektory stale nechapete čo myslim, myslim test na principe cisco testov :)

ak takyto skript nepoznate, tak pls hodite mi niekto link na hocijaky iny test v php? klasika.. otazka a 4 možnosti..


_________________
Všetko zlé je na niečo dobré...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 28.12.2007 15:11 | test

praktycky bi sa dala pouzit hocijaka anketa a z mensimi upravami
to je len navrh :D


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.05.06
Prihlásený: 25.11.08
Príspevky: 50
Témy: 4 | 4
Bydlisko: -------------
Napísal autor témyOffline : 28.12.2007 16:50 | test

ok, nahod sem zdrojak tej ankety co mas na mysli a potom ti poviem :)


_________________
Všetko zlé je na niečo dobré...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 28.12.2007 18:33 | test

tabuľka s otázkami (atributy: id, otazka)
tabuľka s odpoveďami (atributy: id, odpoveď, spravna)
spojovacia tabuľka otázky-odpovede

nič zložité. Vygeneruješ niekoľko otázok, potom vygeneruješ odpovede kde z tabuľky otázky-odpovede je zhoda (aby sa nepriradila odpoveď z inej otázky). Pri odoslaní len porovnáš odpovede či boli správne alebo nie náhladom na bool atribút správna

celá veda, programovanie na pol hodku maximálne

//edit: dá sa to aj bez spojovacej tabuľky, kde odpovediam ešte priradíš id otázky, ale potom nemôže byť jedná odpoveď priradená viac otázkam, a číselné odpovede sa ti budú iba zbytočne duplikovať


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.05.06
Prihlásený: 25.11.08
Príspevky: 50
Témy: 4 | 4
Bydlisko: -------------
Napísal autor témyOffline : 28.12.2007 19:31 | test

ja by som to potreboval bez databazy, aby sa všetko priamo v teste po vyplneni otazok hodnotilo a vypisal sa na obrazovke vysledok..


_________________
Všetko zlé je na niečo dobré...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 28.12.2007 19:40 | test

a z kade sa budú ako generovať otázky? a ako zistíš že či sú správne odpovede alebo nie? bez db si to neviem predstaviť, bude to strašne lahké okašlať prezretím zdrojáku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 21.04.07
Prihlásený: 02.05.11
Príspevky: 204
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 28.12.2007 20:49 | test

no bez databázy by sa to možno dalo použit tak že by sa to generovalo zo suboru napr. z .xml a ten by sa phpčkom spracoval


Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 28.12.2007 21:07 | test

to uz rovno by som to riesil cez txt ktore by sa spravalo ako db


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 28.12.2007 21:13 | test

o môj bože, aké zvrhlé riešenia :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 28.12.2007 21:32 | test

ta vacsina ludi vie najlepsie narabat z mysql alebo .txt tak sa mi nesmej


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 21.04.07
Prihlásený: 02.05.11
Príspevky: 204
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 28.12.2007 21:33 | test

Náš učitel informatiky napr. takto spravil testovaci systém pomocou generovania z xml a funguje parádne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.05.06
Prihlásený: 25.11.08
Príspevky: 50
Témy: 4 | 4
Bydlisko: -------------
Napísal autor témyOffline : 28.12.2007 22:27 | test

nejaky konkretny navrh ako by sa to dalo spraviť? potrebujem to mat v .php ale nemozem pouzit databazu, jedna sa o stranku pre skolu..
//tam už nejde o to, či by niekto tie otazky a odpovede mohol poznať.. to je jedno..


_________________
Všetko zlé je na niečo dobré...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 21.04.07
Prihlásený: 02.05.11
Príspevky: 204
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 29.12.2007 13:05 | test

No tu máš link na ten náš testovací školský systém a je tam aj skúšobný test tak si ho pozri , s kodom ti moc nepomôžem bo videl som z neho iba xml súbory, ale princíp je taký že máš vytvorené zadania a odpovede v xml súbore a ten sa spracováva php scriptom


Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 29.12.2007 13:11 | test

xgamer, nejak to nejde :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 21.04.07
Prihlásený: 02.05.11
Príspevky: 204
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 29.12.2007 14:30 | test

joj zle som napísal link :D tu je opravený link


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.05.06
Prihlásený: 25.11.08
Príspevky: 50
Témy: 4 | 4
Bydlisko: -------------
Napísal autor témyOffline : 03.01.2008 17:44 | test

tak co? nemate nikto ziadny link alebo vlastny publikovatelny test bez vyuzitia databazy? napriklad prostrednictvom generovania z txt alebo xml ako uz bolo spominane? poslednych par dni som poväčšinou bruzdal po nete ale už som to vzdal, nemožem nič najsť :(


_________________
Všetko zlé je na niečo dobré...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 03.01.2008 17:49 | test

a co je na tom prosimvas zlozite? :D
sak do jednej zlozky mozes dat 10 suborokv php kde budu moznosti a spracovavat sa to bude v dalsej zlozke kde budu spravne odpovede. vyberat sa budu na zaklade funkcien rand()
cele to zaberie asi tak 15 minut :) keby si mal zaujem. kludne ti to spravim. ale zadarmo to nebude ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.05.06
Prihlásený: 25.11.08
Príspevky: 50
Témy: 4 | 4
Bydlisko: -------------
Napísal autor témyOffline : 03.01.2008 22:01 | test

neviem jak začať proste :) preto zhanam už nejaky hotovy skript, ani neviem aky test spraviť.. princip akym bude hodnotit, vyber otazok atd..


_________________
Všetko zlé je na niečo dobré...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 15.12.07
Prihlásený: 08.12.09
Príspevky: 187
Témy: 15 | 15
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 04.01.2008 8:18 | test

skus to urobit na ankete .....ale by si ju musel trosku upravit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.01.2008 14:56 | test

no cisco test som nerobil a mám jednu otázku, pokial som dobre prečítal ty nepotrebuješ aby ti otázky generovalo, resp. vyberalo z niekolkých
teda mal by si jeden subor kde by boly otazky a odpovede
cisty HTML a otazky typu SELECT potom by si už len kontroloval výsledky
PS: nenormálne pracné riešenie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.05.06
Prihlásený: 25.11.08
Príspevky: 50
Témy: 4 | 4
Bydlisko: -------------
Napísal autor témyOffline : 06.01.2008 10:07 | test

kedze nemozem vyuzit db, tak by bolo najlepsim riesenim otazky uchovavat v nejakom .txt subore, v teste by sa tie otazky uz potom nahodne vyberali(v .txt subore by boli nejakou formou oznacene - cislovanim trebars) no a podla vysledkov by to uz potom dalej klasicky hodnotilo testujuceho.. kolko percent spravil atd..


_________________
Všetko zlé je na niečo dobré...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 11.07.08
Príspevky: 513
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 06.01.2008 14:40 | test

Tominator ma imo pravdu...jednoduchy formular kde budes potom porovnavat vysledky..a nakonci ti vypise kolko s kolkych si dostal bodov..:)


_________________
MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW
Offline

Užívateľ
Užívateľ
test

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 06.01.2008 15:11 | test

mno niekedy je v jednoduchosti krasa
najtazsia vec bude asi zaclenit ten txt subor ale ani to nieje problem


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevkov: 23 ] 


test



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test

v Ostatné programy

3

478

24.12.2008 16:17

McDog

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TEST

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Krčma

36

5034

17.06.2008 22:35

Jose

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Conficker test

v Bezpečnosť a firewally

5

703

08.10.2009 19:14

nejde

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sound test

v Krčma

18

1053

16.08.2010 14:19

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test temperamentu

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Krčma

42

4635

19.06.2009 22:15

Skyro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test PC ?

v Ostatné

3

596

14.03.2010 18:58

M84 M4ST3R

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Iq test

v PHP, ASP

3

457

25.02.2008 22:55

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HDD TEST.

v Pevné disky a radiče

16

276

21.02.2015 18:25

RRHRY10

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

test OCCT

v Benchmarky a diagnostické programy

6

568

15.04.2011 6:56

banzai

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Performance Test

v Benchmarky a diagnostické programy

0

731

13.06.2007 9:20

Mir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test monitora

v Ostatné programy

2

352

21.11.2011 18:08

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test ram

v Pamäte

12

1166

02.02.2013 19:34

doubleR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c++ test

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

373

09.10.2011 20:37

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nod32 test

v Antivíry a antispywary

6

603

04.05.2011 12:39

Semi999

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test Notebookovej batérie

v Notebooky a netbooky

2

201

18.05.2012 14:04

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Test rychlosti prehliadacov

v Sieťové a internetové programy

18

1916

25.10.2006 16:38

itsgoingd



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF