[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.05.08
Prihlásený: 08.02.12
Príspevky: 205
Témy: 54 | 54
Bydlisko: MpBA
NapísalOffline : 07.06.2009 15:42 | formulár

vždy ked mi niekdo dojde na stránku tak mi odosle mail z formuláru
Kód:
<?php

$to = "adlerka@webovka.eu";
$extra = "From: $email\r\nReply-To: $email\r\n";
$subject = "Vzkaz od ".$jmeno."";
$mess = "Jméno: ".$jmeno."\nEmail: ".$email."\n Web: ".$web."\nText:\n".$text."";

mail ($to, $subject, $mess, $extra);

?>
    <div style="float: left">
  <table >
<tr><td align="center" valign="top">
<form action="dakujeme.php" method="post">
<table width="400" border="0" class="text">
<tr><td width="250"><b>M</b>eno :</td><td><input name="jmeno" accesskey="j" type="text"></td></tr>
<tr><td width=250><b>E</b>mail :</td><td><input name="email" accesskey="e" type="text"></td></tr>
<tr><td width="250"><b>I</b>cq alebo <b>S</b>kype :</td><td><input name="web" accesskey="w"  type="text" </td></tr>
<tr><td width="250" valign="top"><b>V</b>aše znalosti a skúsenosti :</td><td><textarea name="text" accesskey="t"  rows="5" cols="25"></textarea></td></tr>
<tr><td colspan="2" align="center"><input type="submit" class="button" value="Odeslat"> &nbsp; <input type="reset" value="Vymazat"></td></tr>
</form></table>
</td></tr></table>

</div>

prosím najdite mi chybu


Offline

Čestný člen
Čestný člen
formulár

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 07.06.2009 15:44 | formulár

A cudujes sa? Ved nikde neoverujes, ci bol formular odoslany.
Kód:
if (!empty($_POST))
{
   $to = "adlerka@webovka.eu";
   $extra = "From: $email\r\nReply-To: $email\r\n";
   $subject = "Vzkaz od ".$jmeno."";
   $mess = "Jméno: ".$jmeno."\nEmail: ".$email."\n Web: ".$web."\nText:\n".$text."";

   mail ($to, $subject, $mess, $extra);
}


Dalsia vec - vidim zle alebo sa fakt spoliehas na register_globals = on?


 [ Príspevkov: 2 ] 


formulár



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1185

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

133

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FORMULAR

v Ponuka práce

3

1556

30.05.2006 6:51

jakub023

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v Webdesign

6

195

27.03.2013 8:19

Achelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

0

131

24.09.2012 15:35

e-shark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v Ostatné

0

98

08.03.2016 19:23

matej71

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

24

693

08.01.2011 14:55

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v PHP, ASP

1

207

09.07.2012 20:31

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

8

153

28.07.2015 17:55

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

145

04.04.2015 14:11

erikzet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

11

560

27.02.2009 12:38

Pades

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

867

27.05.2007 10:00

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár

v PHP, ASP

23

1324

01.04.2007 10:02

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

579

03.05.2008 19:31

Svolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v PHP, ASP

3

288

31.07.2011 15:09

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

323

02.02.2011 17:13

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF