[ Príspevok: 1 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 23.01.2007 14:39 | PHP skript na upload

prosim vas kto mi skontroluje tento PHP skript a povie mi co mam zle ohladom move_uploaded_file(presunu suboru)? problem je ze mi stale uploaduje subory do zlozky tmp a nie do tej do ktorej chcem.

tu je ten skript:
Kód:
<?
$udir="uploads/";
$sdir=$host.$dir."/".$udir;
$msg="";
$url_dir = "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF']);
$upload_url = $url_dir."/uploads/";

function do_upload($sdir){
$temp_name= $_FILES['file']['tmp_name'];
$file_name= $_FILES['file']['name'];
$file_name= str_replace("\\","",$file_name);
$file_name= str_replace("'","",$file_name);
$file_path= $udir.$file_name;
$msg= do_upload($udir, $upload_url);
return $msg;

if(!chmod($sdir,0777));
move_uploaded_file($_FILES["file"]["tmp_name"],
      "uploads/" . $_FILES["file"]["name"]);
      echo "Stored in: " . "uploads/" . $_FILES["file"]["name"];
   }
if ($_FILES["file"]["error"] > 0)
  {
  echo "Error: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />";
  }
else
  {
  echo "Upload: " . $_FILES["file"]["name"] . "<br />";
  echo "Type: " . $_FILES["file"]["type"] . "<br />";
  echo "Size: " . ($_FILES["file"]["size"] / 1024) . " Kb<br />";
  echo "Stored in: " . $_FILES["file"]["tmp_name"];
  }

?>
<html>
<head>
<title>Mr-mobil uploader</title>
<link rel="stylesheet" href="style.css">
</head>
<body>
<center>
<form name="upload" id="upload" ENCTYPE="multipart/form-data" method="post">
Vyberte subor:<input type="file" id="file" name="file">
<input type="submit" name="upload" value="Upload!">
</center>


 [ Príspevok: 1 ] 


PHP skript na upload



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript na upload

v PHP, ASP

4

373

01.06.2008 13:01

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload skript - ukazovatel priebehu

v PHP, ASP

1

355

26.01.2009 17:44

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript

v PHP, ASP

1

129

02.11.2012 14:05

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP náročný skript

v PHP, ASP

5

161

08.02.2013 21:40

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript s tyzdennym menenim

v PHP, ASP

15

535

01.03.2008 22:13

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky cas berie PHP skript

v PHP, ASP

1

315

31.05.2007 21:05

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

705

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neberie mi php skript v html subore

v PHP, ASP

4

429

17.07.2010 11:35

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

v PHP, ASP

7

627

20.03.2008 19:06

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na ulozenie suboru-pridanie uloženia do priečinka

v PHP, ASP

1

564

23.01.2010 14:15

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript ktorý maže podla dátumu subory na servri

v PHP, ASP

3

1009

29.05.2012 19:05

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP youtube upload

v Ponuka práce

0

505

26.04.2011 22:18

sb.sector

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload v php

v PHP, ASP

6

516

21.02.2009 11:35

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image PHP Upload

v PHP, ASP

2

345

04.02.2008 18:34

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload iba PHP súborov

v PHP, ASP

4

553

02.09.2009 20:56

Wicky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image Upload PHP script

v PHP, ASP

0

1520

30.09.2005 23:01

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF