[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.06.05
Príspevky: 17
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 31.05.2007 19:22 | aky cas berie PHP skript

Ked mam tento skript

Kód:
$aktualni_cas = Date("d.m.Y H:i:s");


aky sa ukazuje? Serverovy? Ked je server v SR a v rovnaku dobu ho navstivi niekto zo SR, USA a Australie uvidia vsetci rovnaky cas alebo kazdy ini?

Diky.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
aky cas berie PHP skript

Registrovaný: 28.04.07
Prihlásený: 03.11.09
Príspevky: 133
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 31.05.2007 21:05 | aky cas berie PHP skript

Ukáže čas na serveri, každý bude vidieť ten istý čas.


 [ Príspevkov: 2 ] 


aky cas berie PHP skript



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript

v PHP, ASP

1

131

02.11.2012 14:05

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP náročný skript

v PHP, ASP

5

161

08.02.2013 21:40

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na upload

v PHP, ASP

0

683

23.01.2007 14:39

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript s tyzdennym menenim

v PHP, ASP

15

547

01.03.2008 22:13

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php datum a cas

v PHP, ASP

4

846

10.10.2008 14:48

funny102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

705

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neberie mi php skript v html subore

v PHP, ASP

4

429

17.07.2010 11:35

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

v PHP, ASP

7

627

20.03.2008 19:06

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na ulozenie suboru-pridanie uloženia do priečinka

v PHP, ASP

1

564

23.01.2010 14:15

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript ktorý maže podla dátumu subory na servri

v PHP, ASP

3

1009

29.05.2012 19:05

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript bez bez PHP len s Thumbs.db

v Redakčné systémy

1

594

22.10.2008 20:14

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Linux - | berie ako command

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

57

25.11.2017 19:59

focko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

97-99 % RAM berie kopírovanie

v Operačné systémy Microsoft

11

309

25.11.2011 9:53

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Koľko si berie vaša RAM?

v Pamäte

8

1189

16.06.2011 21:14

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aky soft na vyhladavanie textu, zdrojoveho php kodu

v Ostatné programy

0

765

13.06.2006 16:52

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Grafika berie výkon procesoru! pls help...

v ATI/AMD grafické karty

15

688

14.07.2011 16:22

lomjan



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF