[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

Registrovaný: 26.09.07
Prihlásený: 06.06.10
Príspevky: 53
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zákopčie, K...

Zdravim Vas..
Chcem sa spytat ci by mi nahodou niekto nevedel poradit ako sa da spustiti php skript bez toho aby klient cakal na odpoved resp. aby odpoved prisla az ked sa vykona.. moj problem je totiz v tom ze tento skript sa moze vykonavat aj niekolko minut a standardne je cas na odozvu myslim 30 sekund a potom sa spojenie prerusi.. Nastavenie vlastneho casoveho limitu tiez moc nepripada do uvahy pretoze to webhostingy nepovoluju.. Riesil niekto podobny problem?
Dakujem..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

niekolko minut? to co mas za mega skript, ze tak dlho trva spracovanie?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava

to moze mat napriklad upload, kde nie je problem ze to trva viac ako 30 sekund. toto problem by som chcel aj ja vediet ako riesit.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice

Pri uploade ti nepracuje dlho ten skript, ale dlho trva prenos dat, ak mas pomalsi net alebo server. Mne na ic.cz uploaduje obrazok niekedy aj 4-5 minut a v pohode to uploadne.

Avsak mal som aj ja pripad, ked som mal php script, ktory by trval dlhsie, ale na serveri kde mam stranku je povoleny limit dokonca len 5 s na spracovanie scriptov! http://www.pcforum.sk/opat-vyhladavanie-vt35443-15.html

Takze ja tiez nechapem, aky megasuper script to mas, ze to tolko trva...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

Registrovaný: 26.09.07
Prihlásený: 06.06.10
Príspevky: 53
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zákopčie, K...
Napísal autor témyOffline : 20.03.2008 8:52 | Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

No aby som ukojil vasu zvedavost tak ide o rekurzivne prehladavanie vsetkych stranok zadanej domeny pri generovani google sitemap.. ;) A kedze niektore weby maju ozaj dost stranok tak to moze trvat dost dlho..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32

a skusal si uz, ci ide nastavit vlastny casovy limit, ze ci to je fakt zakazane? trebars aj mensi ako je 30s?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

Registrovaný: 26.09.07
Prihlásený: 06.06.10
Príspevky: 53
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Zákopčie, K...
Napísal autor témyOffline : 20.03.2008 17:24 | Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

Nie neskusal.. Ale ani to nebude moc dobre riesenie.. Preotze ak aj budem moct nastavit limit a ked si da niekto na mojom nastroji vygenerovat google sitemap a bude cakat 5 minut pricom na ovbrazovke sa nic ani nepohne tak to bude cudnu.. Asi to skusim spravit cez ajax a volat indexovanie po kazdych 50 strankach nanovo..


_________________
Život by bol jednoduchší, keby sme k nemu mali zdrojový kód!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96

no napísal som ti príspevok ale padol mi internet takže ho nepridalo (všimol som si až teraz), takže:
cez ajax, nastavíš <body onload="init();"> a vlastne keď sa ti načita stránka spustíš PHP ...


 [ Príspevkov: 8 ] 


Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript bez bez PHP len s Thumbs.db

v Redakčné systémy

1

594

22.10.2008 20:14

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako spustit pomocou cron PHP script aj s predanou premennou?

v PHP, ASP

3

570

04.08.2010 9:13

pohoda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AKo spraviť www.**.sk aby sa dala spustiť bez pisania www

v Ostatné

15

879

12.07.2008 19:02

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript

v PHP, ASP

1

131

02.11.2012 14:05

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP náročný skript

v PHP, ASP

5

161

08.02.2013 21:40

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na upload

v PHP, ASP

0

683

23.01.2007 14:39

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky cas berie PHP skript

v PHP, ASP

1

315

31.05.2007 21:05

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript s tyzdennym menenim

v PHP, ASP

15

536

01.03.2008 22:13

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

705

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neberie mi php skript v html subore

v PHP, ASP

4

429

17.07.2010 11:35

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript ktorý maže podla dátumu subory na servri

v PHP, ASP

3

1009

29.05.2012 19:05

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na ulozenie suboru-pridanie uloženia do priečinka

v PHP, ASP

1

564

23.01.2010 14:15

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skript na otvorenie skryterho textu....newiem ako to nazvat

v JavaScript, VBScript, Ajax

12

458

05.12.2008 19:04

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Opera 9.6 zvýšila rýchlosť a zlepšila odozvu

v Novinky

4

463

08.10.2008 20:05

Mir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spustiť Ubuntu

v Operačné systémy Unix a Linux

0

226

28.05.2011 0:21

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako spustit system

v Operačné systémy Microsoft

13

342

13.08.2011 11:03

skopko33



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF