martin90 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 239 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] Problém so session


Odpovede: 2
Zobrazenia: 436


dobrý nápad. Myslím, že týmto by sa mal problém vyriešiť.

Díky moc :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: [VYRIESENE] Problém so session


Odpovede: 2
Zobrazenia: 436


Ahojte všetci,
mám problém s vypršaním session. Robím na jednom CMS a po prihlásení, napr. píšem článok dlhšiu dobu (cca 30min) a medzitým vyprší session. Je možné to nejak obísť aby to vypršalo aspoň po dlhšej dobe alebo vôbec. Už som skúsil pár vecí ale nepomohli.

Vopred ďakujem za každú radu.

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Poškodený libc6


Odpovede: 3
Zobrazenia: 530


lebo libc6 je veľmi dôležitý balík systému. Keď som to cez package manager skúsil odinštalovať tak by mi to odinštalovalo všetky balíky závislé na libc6 a tj. skoro všetko :)
Preinštaloval som na openSuse 11.1 a to môžem pochváliť. Všetko fachčí ako má, žiadne problémy proste distro ako má byť :)

 Fórum: Domény   Téma: registracia domeny


Odpovede: 12
Zobrazenia: 854


ked si regnes domenu a pripadne zacvakas nema registrator pravo ti ju brat

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Poškodený libc6


Odpovede: 3
Zobrazenia: 530


Nazdar, mám taký malý-veľký problém s Ubuntu Hardy (skôr veľký :D )
Takže trocha som sa hral s čím som nemal a pokakal som libc6. Je to verzia 2.8.. Reinštalovať sa to nedá, nainštalovať build-essential nejde.
Nevie mi niekto poradiť? alebo zas treba preinštalovať Ubuntu? :roll:

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: ubuntu a xp


Odpovede: 5
Zobrazenia: 662


Chod do ubuntu v /boot/grub/grub edituj menu.lst
A nakoniec pridaj :
Kód:
title      Microsoft Windows XP Professional
root      (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader   +1


malo by ist.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: DX Hooking


Odpovede: 3
Zobrazenia: 506


Bacil píše:
hmmm som nevedel ze hacky do hier sa robia v C++, ale dobre vediet

to si myslel ironicky alebo si to naozaj nevedel? áno robia sa v C++ a Assembleri

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: DX Hooking


Odpovede: 3
Zobrazenia: 506


Zaujímam sa o hooking DX a OGL na hry, presnejšie na CoD2. Chcem sa naučiť programovať hooky/hacky/cheaty do hier. Dáky memory hack alebo trainer viem vyrobiť (vyrobil som si Ammo-trainer do CoD2 SP).
Dozvedel som sa o nejakom TatniumD3D, ktoré dnes používa väčšina hackov. Asi ide o nejaký hookovac...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: problem s redirect


Odpovede: 2
Zobrazenia: 331


on funguje vždy len to má byť takto:
Kód:
<script>self.location='URL'</script>


Kód:
function redirect($url){
echo "<script>self.location='$url'</script>";
}

 Fórum: PHP, ASP   Téma: invisible zdrojak


Odpovede: 22
Zobrazenia: 673


z MS stránok sa stahuje tak že si najprv stiahneš ich validator, ten ti vypíše klúč ktorý pastneš na stránku a dáš Download

 Fórum: PHP, ASP   Téma: OOP


Odpovede: 20
Zobrazenia: 1301


to nie . Smarty je len FastTemplates systém. (akurát aj ja programujem niečo podobné v OOP)

 Fórum: Bezpečnosť a firewally   Téma: Všeobecná diskusia o firewalloch


Odpovede: 175
Zobrazenia: 26234


Ja som používal ZA ale ten ma s*al svojimi hláškami (nechel som ich vypínať lebo niekedy som ich potreboval) ďalej blokoval prístupu k tlačiarni cez sieť a spomaľoval systém(bolo to vidieť hlavne pri štarte - uvítacia obrazovka bola zobrazená až príliš dlho). Teraz sa chystám na Jetico

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: Emailový notifikátor


Odpovede: 16
Zobrazenia: 2703


keď na outlook príde správa v tray zobrazí takú ikonku obálky

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Windows Vista Home Premium 32bit SK


Odpovede: 9
Zobrazenia: 467


ten problém nastane vždy po zapnutí?
Vistu by malo ísť spustiť na 128 MB grafike.
inak procesor počuť nie je. skôr HDD .. alebo ventilátor :)

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Reinstall win


Odpovede: 3
Zobrazenia: 340


UMD neviem čo je ale väčinou sa OS páli ako ISO na bootov. DVD

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Nazor na Win. Vista


Odpovede: 61
Zobrazenia: 2163


jj neviem načo do nových PC pchajú Vistu. XP iz da best OS od Mrkvosoftu.. aspoň teraz. Veď uvidíme čo bude z Visty za rok za dva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formular


Odpovede: 6
Zobrazenia: 690


$_SERVER['REMOTE_ADDR'] je IP klienta nie?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formular


Odpovede: 6
Zobrazenia: 690


jj cez URL by to nebolo zlé. napr. zistí či je meno dobré:
if($_POST['meno']==""){
echo "Zadali ste zlé meno";
}

vracanie na pôvodnú stránku:
echo '<a href="form.php?meno='.$_POST["meno"].'&email='.$_POST["email"].'">Naspäť...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Na čo je Linuxu SWAP?


Odpovede: 6
Zobrazenia: 1361


čiže je to to isté ako Winácky stránkovací súbor.. ale veď Linuxu by 1GB DDRAM (tuším mám 400 alebo 800 MHz neviem teraz asi 400) malo stačiť nie?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: invisible zdrojak


Odpovede: 22
Zobrazenia: 673


noo tak už si to videl?.. počkaj hneď ti sem hodím to šifrovanie len to nájdem

// edit:
no našiel som to. Ten programík na šifrovanie sa nazýva screnc.exe a výrobca je Microsoft. Stiahnuť sa dá TU
Ovláda sa cez príkaz riadok..

napr. máme súbor na zakryptovanie script1.html:
<html>
<head>
...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Nacitanie CSS suboru


Odpovede: 12
Zobrazenia: 581


jj drvivá väčšina userov má cookies povolné..

Citácia:
lebo táto verzia načíta aký štýl keď ešte nebude odoslaný "koláčik" (cookie)


to bol len príklad. nie kompletné riešenie :roll:

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Mysql database php class


Odpovede: 25
Zobrazenia: 1236


noo ešte som nepoužil OOP na SQL.. zatiaľ len funkcie bez triedy napr. db_connect(); sql_get_result(); atď.

a čo sa týka toho či si to vytváram sám tak hej. PHP mi celkom ide a nekopčím teda aspoň nie moc. iba občas

 Fórum: PHP, ASP   Téma: invisible zdrojak


Odpovede: 22
Zobrazenia: 673


el mariachi píše:
no dobre, a ked ma klient vypnuty javascript ? bojim sa ze v tomto pripade spolahlive riesenie nie je...


nechapem.. veď zbadá len kopa čísel a písmen. či už má JS vypnutý alebo nie

 Fórum: PHP, ASP   Téma: OOP


Odpovede: 20
Zobrazenia: 1301


ja programujem hociako.. hlavne že to funguje :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: invisible zdrojak


Odpovede: 22
Zobrazenia: 673


počkaať mrknem sa do knihy. som si spomenul na niečo čo som čítal že Mrkvosoft vyvinul nejakú šifrovaciu howadinu pre JS.. Normálne to zašifruje JS na stránke ale neviem či to funguje aj na HTML

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Na čo je Linuxu SWAP?


Odpovede: 6
Zobrazenia: 1361


Čítal som dakde že to zvýši výkon Linuxu. Len na to potrebuje Lnx SWAP part? Ja to nemám a beží v pohodke

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Reinstall win


Odpovede: 3
Zobrazenia: 340


?? ešte raz a pomaly zrozumiteľne

// ak chceš inštalovať OS tak DVD/CD na ktoré ideš napáliť ISO musíš napáliť ako bootovacie. skús iný soft alebo čo

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: problém s drvlab.dll


Odpovede: 12
Zobrazenia: 543


O4 - HKLM\..\Run: [MSDisp32] rundll32.exe C:\WINDOWS\system32\drvlab.dll,startup

skús s ním nečo porobiť. V núdzovom režime mu odstráň príponu dll a zmeň ju na nezmyselnú napr. 123 , abc alebo ju úplne odstrán.. To aby nebola aktívna.
nwm skús

a keď nezaberie tú príponu vráť naspäť na dll a...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Nazor na Win. Vista


Odpovede: 61
Zobrazenia: 2163


môj názor: :shit:

kým sa nevychytajú všetky bugy ani ju neskúsim. Čakám na rok 2009 - má vyjsť SP s mnoha opravami (bude to už SP2 nie?)

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Vista toolbar pre XP


Odpovede: 0
Zobrazenia: 231


Existuje Vista Toolbar alebo niečo podobné aj pre XP?
Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 239 výsledkov ]




© 2005 - 2022 PCforum, edited by JanoF