[ Príspevkov: 23 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 27.02.2008 20:23 | invisible zdrojak

napadlo ma, ze by som mohol dat cely kod stranky, je tam html, css, a trocha JS ale to len na menu. napadlo ma ze keby som kazdu stranku dal do

<?php
echo "kod stranky"
?>

islo by to??? to len tak pre zaujimavost


Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 27.02.2008 20:28 | invisible zdrojak

(ak neberem do uvahy ze za echo "..." nemas ; tak ) islo :) , akurat " by si musel nahradit s \"
akurat jeden maly problem, nemalo by to ziaden efekt, ak chces schovat zdrojak tak echo ti ho aj tak vypise teda koncovy uzivatel ho uvidi ;)


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 27.02.2008 20:36 | invisible zdrojak

sakra :( a nejde nejako inak?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 27.02.2008 21:07 | invisible zdrojak

to nejde.. lebo HTML CSS JS a pod. kompiluje sám prehliadač.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 28.02.2008 8:26 | invisible zdrojak

dá sa to pomocou javascriptu.. už dávnejšie sa to tu "riešilo"... nejaký maník, už neviem kto, zašifroval zdrojový kód stránky tak, že ho prečítal iba prehliadač.. dalo sa to aj orzlusknuť (tusím) ale trebalo na to nervy (tiež tuším:D) hľadaj na fóre


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 28.02.2008 8:29 | invisible zdrojak

existuje moznost zakazat uzivatelom prezerat si zdrojak, ale detailnejsie som sa o to zatial nezaujimal (aj tak myslim existuju rozne rozsirenia, ktore to dokazu obist)... php je skryte pred zrakmi userov a html nie je ziaden programovaci jazyk, tak nevidim hlbsi vyznam v tom, co ty chces


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 28.02.2008 8:39 | invisible zdrojak

Bohovsky mam rad takych, co chcu silou mocou zabezpecit svoju stranku, skryt zdrojaky, atd... Co robis, stranku pre NASA?

Hocijako stranku zabezpecis, vzdy existuje moznost, ako ju hacknut. Tak sa na to vy...

Zobrazeniu zdrojaku stranky nikdy nezabranis, vzdy sa to da obist. A Php scripty ti mozu tiez manici zobrazit - staci nejake injection, alebo ine mistrovstvi hackingu...

Pamataj, vsetky zabezpecenia vymyslel clovek a VZDY existuje moznost ako to prelomit!

Tak sa nad tym netrap a zameraj sa na obsah a kvalitu stranky.

PS: a tu vyssie spominana ochrana zdrojaku javascriptom... hehe...javascript je malina, tym neochranis nic. To je najjednoduchsie obist, alebo vypnut...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 28.02.2008 8:55 | invisible zdrojak

omg, a vidite v mojom poste niekde ze by som pisal nieco v tvare:

jj xcem to na stranku, skyrt zdrojak.

vyplati s atotiz aj citat prvy post :) kde vravim ze ma to len cisto zaujima, nie ze to idem robit


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 28.02.2008 8:58 | invisible zdrojak

king, v tomto prispevku to uz len ako obycajna "zvedavost" nevyznieva:
Citácia:
:( sakra a nejde nejako inak?

vyplati sa citat posty po sebe ;)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 28.02.2008 8:59 | invisible zdrojak

tak ok, to som ale napisal preto lebo som daco prave skusal podobne u seba a nepodarilo sa :( preto ten vyraz sklamania. lebo bola by to docela sranda, le urcite by sa to n a 78% dalo obist takze je to na nic


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 28.02.2008 9:05 | invisible zdrojak

taketo ochrany su v podstate nanic, pretoze clovek, ktory to nedokaze prelomit je amater a teda ta nema ako ohrozit, a ked uz je niekto napr hacker, tak ho podobne veci nezastavia.. na strankach sa vsak oplati pouzivat ochranne prvky (SSL, filtrovanie inputov pomocou php, ochrana proti sql injection a podobne). pre bezne stranky je napr vsak SSL totalna zbytocnost


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 28.02.2008 11:51 | invisible zdrojak

master king osobne by som ti na toto forum dal ban Ja som tiez lamer v php sice som sa uz nieco naucil ale stale som lama ale urcite tu nepridavam kazdy druhy den dementne topici Tie tvoje napady Tipujem ta na 14 Prosim odmlc sa a predtym nez nieco napises poriadne porozmyslaj pogoogluj chod si na nejaky warez stiahnut knizku o tom alebo napis niekomu na icq ale nevytvaraj tu dementne topici s dementnymi uvahami Mam ta uz plne zuby Staci vidiet tvoj nick a clovek ma hned jasno ze o com to zase bude


Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 28.02.2008 12:30 | invisible zdrojak

skoro vo vsetkom mas pravdu :) to priznam. ale pokial sa xces bavit o dementnosti nicku CHIWO vs Masterking :D tak lol. vacsi nezmysel ako tvoj som este nevidel...chiwo...ty si vietnamec ci co? :-D moj nick je aspon poskladany z dvoch normlanych anglickych slov. a tuto temu som konzultoval uz s viacerymi...predtym nez som sem napisal. ale nikto nemal ponatie ze jak na to..a ja som to xcel len z cirej zvedavosti. a co sa tyka toho banu:

tak to by tu dopadlo lol :D keby si ty bol admin...polovica userov by mala ban...jak ta citam... :)

dementne topici su to len pre tych ktory vedia o com to je, jak na to atd, lenze ty to nevies ani urobit :roll: a budes tu do toho kecat.
sry ze som sa o tom takto rozpisal, uvedomujem si ze som tu tak trocha naviac medzi vami :) ale toto o com tu ja pisem na jakpsatweb.cz napriklad nenajdete niektore veci, ze? len som povodne xcel k tomu mojmu nicku...skratka ten nick nema symbolizovat ze som dajaky majster alebo co...alebo kral. ma symbolizovat iba to ze sa mi ta kombinacia paci.
a rad by som si ten nick zmenil :) len nevime na koho sa v tejto veci obratit, pretoze tu asi zmne nickov dovolena nie je


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 28.02.2008 12:34 | invisible zdrojak

zmena nicku tu povolena je, ale musis ist cez moderatorov/administratorov... ti ti povedia presny postup, sam si nemas ako zmenit nick...
ludia mozete sa prosim vyjadrovat k teme ?? ako toto si vybavujte cez ss a nie tu, kde sa prebera bezpecnost webu, nech je obsah akykolvek


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 28.02.2008 12:39 | invisible zdrojak

počkaať mrknem sa do knihy. som si spomenul na niečo čo som čítal že Mrkvosoft vyvinul nejakú šifrovaciu howadinu pre JS.. Normálne to zašifruje JS na stránke ale neviem či to funguje aj na HTML


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 28.02.2008 12:42 | invisible zdrojak

martin90 píše:
počkaať mrknem sa do knihy. som si spomenul na niečo čo som čítal že Mrkvosoft vyvinul nejakú šifrovaciu howadinu pre JS.. Normálne to zašifruje JS na stránke ale neviem či to funguje aj na HTML


no dobre, a ked ma klient vypnuty javascript ? bojim sa ze v tomto pripade spolahlive riesenie nie je...


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 28.02.2008 12:43 | invisible zdrojak

el mariachi píše:
no dobre, a ked ma klient vypnuty javascript ? bojim sa ze v tomto pripade spolahlive riesenie nie je...


nechapem.. veď zbadá len kopa čísel a písmen. či už má JS vypnutý alebo nie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 28.02.2008 13:04 | invisible zdrojak

ospravedlnujem sa za moju troska inu reakciu :) ale skratka ja som k teme, chiwo ma zacal kritizovat, i ked sa hovori ze dementov treba ignorovat...tymto mu nexcem zase nadavat ale neviem do akej kategorie ho zaradit. nick si zmenim...nenavrhli by ste dajakeho admina/moda? koho konkrete zase vsetkych tu nepoznam.
a pokial ide o sifrovanie JS, preco nie? :) malo by sa to dat. pocul som aj o sifrovani html dokumentu...ale zase som aj pocul ze nie je velka veda to rosifrovat :(


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 28.02.2008 13:07 | invisible zdrojak

noo tak už si to videl?.. počkaj hneď ti sem hodím to šifrovanie len to nájdem

// edit:
no našiel som to. Ten programík na šifrovanie sa nazýva screnc.exe a výrobca je Microsoft. Stiahnuť sa dá TU
Ovláda sa cez príkaz riadok..

napr. máme súbor na zakryptovanie script1.html:
Kód:
<html>
<head>
<script>
<!--
//Toto je skript
var x=10;
//**Start Encode**
//Tu už bude skript zakódovaný
function bla(vari){
 document.write(vari);
}
// -->
</script>
</head>
..


použijeme CMD:
Kód:
screnc.exe script1.html script2.html


príkaz nájde v script1.html
Kód:
//**Start Encode**
, odtiaľ zakóduje všetok JS až po tag
Kód:
</script>
a uloží do script2.html


príjemné kryptovanie :)

Zdroj: kniha JavaScript Hotová řešení
ale toto som písal ja :rolleyes:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
invisible zdrojak

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 28.02.2008 14:31 | invisible zdrojak

lol musim sa priznat ze cez ten shitny MS neviem stahovat :D :D :D :D :D neviem preco, je to tam take domotane neviem na ock de kliknut a aj ked kliknem niekde tak ma to hodi zasa inde omg


_________________
Case: Corsair 650D Obsidian Series MB: ASUS TUF Sabertooth Z77 CPU: i5 2500k @ 4.8 GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 RAM: 8GB Kingston DDR3 1333 Mhz VGA: Nvidia Geforce 780GTX 3GB PSU: Super Flower 1000W Golden King SSD: Samsung 830 128GB HDD: Seagate Barracuda 7200.12 2TB LCD: 24" ASUS VE247H LED
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.02.2008 20:47 | invisible zdrojak

zdrojaky kodovat sa da
program HTMLCrypt
inak hľadaj na google "HTML Compressor"
prvý script nepojde pretože nemá zmysel, nato as využíva include alebo require


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.06.07
Prihlásený: 27.12.11
Príspevky: 72
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 29.02.2008 1:05 | invisible zdrojak

master tvoj nick mi nevadi(na to som vobec nenarazal to si asi zle pochopil) len niekedy tvoje topici srsia demenciou a je mi luto casu ked to citam aj ked kopu ludi tu prispieva dobrymi prispevkami z ktorych si vzdy nieco zoberem A moj nick ma zmysel a vznikol v 4 triede na zakladke Ak mas nejake pripomienky napis mi spravu a ja ti to vysvetlim Na tebe mi vadi ze este nemas zmaknute ani poriadne php a uz sa tu chces ripat do ajaxu lebo si o tom pocul potom ti po rozume chodi java a asp Akoze nic proti prajem vela stastia v studovani a je pekne ze sa snazis zlepsovat len nejak ma tie tvoje topici a prispevky strasne moc vytacaju Napis spravu pokecame


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 29.02.2008 16:11 | invisible zdrojak

z MS stránok sa stahuje tak že si najprv stiahneš ich validator, ten ti vypíše klúč ktorý pastneš na stránku a dáš Download


 [ Príspevkov: 23 ] 


invisible zdrojak



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ICQ invisible

v Sieťové a internetové programy

15

2907

02.02.2008 1:38

nZL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dostatocny Zdrojak na zostavu?

v Ostatné

8

168

09.01.2012 15:57

mig07

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] Nah_cislo - Zdrojak - surne

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

402

18.05.2008 9:49

Axwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] Faktorial - zdrojak - surne

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

5354

20.05.2008 18:02

Axwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Heslo - Pascal - Zdrojak - Surne

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

774

25.03.2008 23:37

Roberbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Allow Moderators to See Invisible

v Redakčné systémy

0

202

14.10.2006 14:51

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Invisible Shield- nazory, postrehy, skusenosti

v Ostatné

4

658

15.12.2010 16:09

acid

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] Tri najvacsie - zdrojak - surne

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

13

915

20.05.2008 20:41

Axwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] sucet_k - zdrojak - velmi surne

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

787

28.06.2008 22:55

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Deus Ex2 : Invisible War - crash

v Počítačové hry

13

372

06.03.2008 21:39

eXistenZ

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s Dx2 invisible war

v Počítačové hry

2

138

21.09.2011 16:29

erik518

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Deus Ex 2: Invisible War

v Počítačové hry

5

661

19.08.2008 14:18

Snajper2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] Sucet_NC - zdrojak - velmi surne

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

27

853

16.05.2008 14:55

Speeder21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s Centericq - invisible videny ako offline

v Sieťové a internetové programy

4

322

15.03.2007 19:21

Harlequin



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF