javo - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 57 [ Vyhľadávanie našlo 1696 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Webdesign   Téma: Kritika webu - rendvoo.com


Odpovede: 4
Zobrazenia: 269


Zdravim,

Pamatam si ze za starych casov tu prebiehali kritiky webov.
Chcel by som sa teda spytat na moj najnovsi pokus http://www.rendvoo.com

Ide o WebRTC web, vdaka ktoremu sa mozete spojit pomocou Google Chrome.
Prave konfigurujeme a implementujeme Jabber protokol, takze cielom webu bude casom u...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Support -march -mcpu


Odpovede: 3
Zobrazenia: 342


diki, presne toto som potreboval :)

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Support -march -mcpu


Odpovede: 3
Zobrazenia: 342


Zdravim,

Snazim sa na Fedore 14 skompilovat tento projekt http://jcornet.free.fr/linux/download/mjpegtools/

Pri ./configure mi to hlasi toto
Neviem ako to opravit ani kde moze byt chyba, googlil som a nejako som nepochodil.
Nebol by niekto taky ochotny a nepomohol by mi s tym trocha?
Diki m...

 Fórum: Ponuka práce   Téma: Propagacia webu


Odpovede: 0
Zobrazenia: 933


Zdravim,

Potreboval by som cloveka ktory by sa postaral o mensiu propagaciu webu, tj. rozoslanie par relevantnych prispevkou po forach, registracia do par katalogov a socialnych sieti popripade niektore ine veci

Viac info cez PM

 Fórum: Krčma   Téma: Vtipy III


Odpovede: 2987
Zobrazenia: 282236


 Fórum: Webdesign   Téma: Kritika open-upload.com


Odpovede: 12
Zobrazenia: 831


tak diki za dalsie navrhy a pripomienky, pomaly ich zacnem dopracovavat ako mi bude vychadzat cas ;)

 Fórum: Webdesign   Téma: Kritika open-upload.com


Odpovede: 12
Zobrazenia: 831


no zatim diki za negativne aj pozitivne postrehy,
co sa tyka toho automatickeho uploadu som to chcel ulahcit hlavne ludom ktory pridu a nevedia co maju robit, pravdepodobne to prerobim resp. dodam "Cancel" tlacitko

Inak teraz cakam na odozvu stranky, zatial vyzera byt docela dobra co ...

 Fórum: Webdesign   Téma: Kritika open-upload.com


Odpovede: 12
Zobrazenia: 831


Zdravim,

Rad by som ak by ste si nasli trocha casu a ohodnotili tuto site

http://www.open-upload.com

Islo mi o to vytvorit jednoduchy image hosting, je to delane v Symfony/Jquery

Za vsetky postrehy a hodnotenia, pripadne napady na zlepsenie dakujem :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: IE neloaduje obrazok


Odpovede: 7
Zobrazenia: 362


noo takze som to zhruba nejako osetril,

nakoniec som prisiel na to robi chybu pri vytvarani obrazka v objekte kde sa pouziva
funkcia typu imagecreatefromjpeg();

problem bol ale v tom ze IE na rozdiel od inych prehliadacov niekde (to presne zistim zajtra) pridaval k ceste aj absolutnu cestu k ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: IE neloaduje obrazok


Odpovede: 7
Zobrazenia: 362


IE a ma dost problem s .JPG a .jpg :) skus sa pozriet na pripony, lebo v podstate je to to iste, len ta pripona ma inu velkost pismenok a IE-čku to vadi. Mal som podobny problem...


hmm nemyslim si, a to pre test co som udelal pred hodinou, hned ho ukazem, kazdopadne mi dal kusok vo veci jasno...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: IE neloaduje obrazok


Odpovede: 7
Zobrazenia: 362


nepomaha, predtym sko skusal aj absolutnu cestu a nic

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: IE neloaduje obrazok


Odpovede: 7
Zobrazenia: 362


no diki za odpoved v prvom rade

..co sa tyka ale funkcnosti tak to IE berie rovnako

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: IE neloaduje obrazok


Odpovede: 7
Zobrazenia: 362


Zdravim,

Po dlhsom som sa odhodlal nieco nove skusit vytvorit,

Vsetko ide v podstate bez problemov az na 1 vynimku a bol by som rad keby ste mi s nou trocha pomohli

Ide o to ze sa za pomoci ajaxu (std jquery helper) snazim nacitavat obrazok asi v taktomto tvare


<img src="<?php ech...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: regexp help


Odpovede: 2
Zobrazenia: 223


Zdravim,

Brachovi som slubil ze mu pomozem s jednym zlepsovakom do prace, za neco podobne ako php si sadam po dost dlhom case a mam dost problemy s regexp rozdelenim retazca, a preto by som bol rad kebyze mi niekto pomoze

http://bracho.bintrash.org/

tie retazce potrebujem rozdelit nie podla...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jquery - osetrenie trvania animacie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 371


inak, neviete este niekto poradit nieco, cim by som zabranil behu tej istej funkcie 2x?
je to v podstate to iste co hore az na to ze uzivatelovi zabrani kliknutie (spustenie funkcie) pokial sa prvy priebeh neskonci, staci aj nejako disablnut kliknutie mysi

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jquery - osetrenie trvania animacie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 371


$(".label").fadeOut("fast", function (){alert('...')});
vyuzijes callback :)

btw, ked chces pomalym prechodom odstranit prvok, tak nepouzijes fast ale slow :D nie ? :)

joo, diki presne toto som potreboval,

//btw jo jo, ale pom...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jquery - osetrenie trvania animacie


Odpovede: 4
Zobrazenia: 371


Zdravim,

Pri praci s jquery sa mi vyskytol mensi problem,
Chcem napriklad pomalym prechodom odstranit prvok zo stranky a po jeho odstraneni vytvorit napr alert okno,

napr.


$(".label").fadeOut("fast");
alert('...');


co sa ale stane, prikaz ...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notas Dell Studio 1537


Odpovede: 7
Zobrazenia: 427


no blueray by som myslim casom vyuzil, skor som ale uvazoval nad 1 a 3tim ,

kazdopadne diki ludia za pomoc a nazory, ako tak sledujem cesky kurz asi este kusok pockam, ak by som to kupil nejako dohladne tak dam vediet ako som sa rozhodol a ci som spokojny ;)

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notas Dell Studio 1537


Odpovede: 7
Zobrazenia: 427


Drako píše:
DELL


mozem sa spytat na dovod?

V com je uvedeny Dell lepsi oproti danemu Hp?

mne sa ako laikovi zdaju rovnake, u HP ma ale zaujala ta Blue-Ray mechanika a vacsia pamat

+ este posledny co zvazujem http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/496 ... 060el.html

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notas Dell Studio 1537


Odpovede: 7
Zobrazenia: 427


na zaciatok diki za prispevok ...
no jasne, ten compiz nieje podmienka ale potesi ma to, prostredie pouzivam Xfce a to je dost jednoduche takze to obcas sprijemni ...

este som nasiel tento http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/484 ... 023es.html a tak zvazujem ...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notas Dell Studio 1537


Odpovede: 7
Zobrazenia: 427


Zdravim,

tak kedze sa v hardware moc nevyznam rad by som sa obratil tu, pokial by ste mi pomohli bol by som velmi rad

Planujem si kupit notebook, akurat tento rok na vysku

Nechcem nic zloziteho, vyuzitie bude hlavne na programovanie, filmy, + nejake mat programy,
Planujem rozbehat linux aj...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: [pascal] - pouzitie try ... except ?


Odpovede: 1
Zobrazenia: 389


Zdravim,

mam mensi programik v pascale tak by som Vas rad poprosil o pomoc,

mam pole


var
index[1..8, 1..8] of TPanak;


Pozostavajuce z objektov triedy TPanak,
kazdy z tychto objektov ma public premennu farba typu boolean;
pola pola pozostava z objektov typu TPanak a polka pola je praz...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: maturita matematika archiv


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1755


jasne ze ma, ja to ale nepotrebujem na pripravu, potrebujem si len dnes pozriet jeden priklad s ktorym som trocha nesuhlasil, viem len ze to bola uroven B ale rok sme nevideli (nemal som k dispozicii uvodnu page),

nie je to nic surne, akurat som chcel napisat ci niekto nieco podobne nahodou nema...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: maturita matematika archiv


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1755


Zdravim,


hned na uvod sa ospravedlnujem za zaradenie, mozno trocha mimo, ale oslovujem ludi - programatorov ktori s matematikov pracuju dost, a v sekcii krcma by sa to asi az tak neuchytilo :)

potreboval by som archiv zadani pisomnej casti maturity na svk (aspon tych par rokov dozadu), prin...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: potrebujem poradit dobre IDE


Odpovede: 2
Zobrazenia: 343


no tak som nakoniec stejne skoncil u Glade a kodenim v externom editore, diki za rady

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: potrebujem poradit dobre IDE


Odpovede: 2
Zobrazenia: 343


Zdravim

tak chystam sa na jeden maly programik a rad by som sa Vas opytal na skusenosti s roznymi IDE

program by mal byt multi-os, c++ vyuzivajuci GTK
hladam preto IDE ktore by na to stacilo (ide mi hlavne o to GTK, neco ako Delphi, poznam Glade ale rad by som nasiel nieco pohodlnejsie)

Da...

 Fórum: Webdesign   Téma: BloGate


Odpovede: 11
Zobrazenia: 806


no ano, ale tak mohol by si napisat cim by si to ozivil :)

 Fórum: Webdesign   Téma: BloGate


Odpovede: 11
Zobrazenia: 806


tak, co poviete na 2. verziu?
www.blogate.org
je to kompletne prepisane za pomoci skveleho symfony php frameworku za pouzitia jquery, (fakt odporucam),
Zmeny oproti verzii 1
+ lepsia RSS/ATOM citacka
+ blog profily (napr http://www.blogate.org/blog/35/uhavetoknow/ )
+ user profily (napr. http...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: sessions error


Odpovede: 8
Zobrazenia: 409


skus si overit ci nemas pred danym php kodom este nejaky vystup (zvacsa ludia zvyknu zabudnut na medzeru)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: another IE6 problem


Odpovede: 2
Zobrazenia: 323


nj diki, na ten som nejako pozabudol :)
Stránka: 1 z 57 [ Vyhľadávanie našlo 1696 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF