[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 10.11.2008 18:31 | sessions error

Zdravicko zase po dlhsej dobe potrebujem helpnut mam na webe prihlasenie pomocou sessions vsetko slape v poho ale hned ako pridem na stranku mi hore nad strankou vypise eroor
Kód:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /storage/www2/2/site46212/wwwroot/index.php:1) in /storage/www2/2/site46212/wwwroot/index.php on line 1
nejako tomu moc nechapem v prvom riadku mam
Kód:
<?php session_start(); ?>
je zle ten zapis startovania alebo co? nechapem tej chybe.....diki moc za skore odpovede ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
sessions error

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 10.11.2008 19:15 | sessions error

skus si overit ci nemas pred danym php kodom este nejaky vystup (zvacsa ludia zvyknu zabudnut na medzeru)


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 10.11.2008 19:39 | sessions error

nn nemam tam nic
Kód:
<?php session_start(); ?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">
<head>.........
</head>
<body>........


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
sessions error

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 10.11.2008 20:47 | sessions error

nemáš náhodou v kóde nejaký ten header("Location: ..."); alebo dačo podobné ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.09.06
Prihlásený: 05.01.16
Príspevky: 47
Témy: 0 | 0
Bydlisko: Bratislava,...
NapísalOffline : 10.11.2008 23:25 | sessions error

Častým problémom je UTF-8 BOM (Byte-order mark - Wikipedia, the free encyclopedia). Niektoré editory pridávajú na začiatok súboru v UTF-8 kódovaní nasledovné 3 byty.
Kód:
EF BB BF

Ak máte súbor uložený v kódovaní UTF-8, skontrolujte, či váš editor nevkladá na začiatok súboru tieto znaky.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 11.11.2008 13:54 | sessions error

jasne pri validite mi daco take dava to BOM ci coto a jak to mozem odstranit?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 14.11.2008 1:44 | sessions error

Jeden BOM by vadiť nemal. Ak tam ale include-uješ viac súborov, tak tam tých BOM môžeš mať viac. Spôsob odstránenia záleží od toho, aký textový editor používaš.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
sessions error

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 14.11.2008 15:28 | sessions error

ja som mal tiez problem stymto nakoniec pomohol PSPAD :)


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
Napísal autor témyOffline : 14.11.2008 18:39 | sessions error

CHYBU SOM VYRIESIL MOZETE LOCK


 [ Príspevkov: 9 ] 


sessions error



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sessions

v PHP, ASP

11

422

26.02.2011 21:25

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sessions chyba???

v PHP, ASP

3

242

05.11.2007 19:10

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ochrana sessions

v PHP, ASP

22

698

23.02.2011 18:31

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sessions help

v PHP, ASP

3

274

12.07.2007 11:14

TECHNODROME

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dvojrozmerne sessions

v PHP, ASP

11

376

09.01.2009 22:20

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so sessions

v PHP, ASP

1

186

25.12.2011 22:00

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Remove Duplicate Sessions

v Redakčné systémy

0

330

14.10.2006 14:49

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

alternativne odkladanie sessions

v PHP, ASP

1

267

24.10.2007 16:13

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so sessions

v PHP, ASP

3

563

28.12.2006 18:19

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so SESSIONs

v PHP, ASP

3

406

07.01.2012 21:41

hal_sk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a SESSIONS

v PHP, ASP

2

276

28.10.2007 14:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sessions-nejde odstranit

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

34

1195

01.10.2008 21:10

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc so SESSIONS

v PHP, ASP

7

335

11.10.2007 19:33

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problem so sessions

v PHP, ASP

2

235

28.02.2009 16:32

bruno.b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /usr/export/www

v Redakčné systémy

9

324

11.01.2007 18:32

then

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in ..

v PHP, ASP

7

720

08.08.2007 8:03

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF