[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 09.01.2009 14:59 | Dvojrozmerne sessions

Spravil som si stranku, doma na localhoste mi v pohode ide (mam XAMPP), avsak ked si ju zavesim na FTP, tak mi nefunguju dvojrozmerne sessions. Jednorozmerne idu.

$_SESSION['test'] = "Takto to funguje";
$_SESSION['test'1]['info'] = "Takto to uz ale vrati pri vypise iba prvy znak - T";

Mohli by ste mi niekto poradit?
Dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.01.2009 15:02 | Dvojrozmerne sessions

mohol by si dať viac kódu? lebo takto môže byť chyba kliďo piďo na serveri (aj keď ten 1. znak je dosť netradičný :))


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 09.01.2009 15:07 | Dvojrozmerne sessions

minimalne to mas zle zapisane: $_SESSION['test'1]['info']
malo by to byt: $_SESSION['test1']['info']

ale chyba moze byt aj inde, ak je to len preklep...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
Napísal autor témyOffline : 09.01.2009 15:45 | Dvojrozmerne sessions

bol to iba preklep. Mozu sa nejak sessions rusit ked pouzivam header("location: xy"); ? Popr. som si este vsimol, ze doma mam session.save_handler file a na webe session.save_handler mysql


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.01.2009 15:56 | Dvojrozmerne sessions

no myslím že to je jedno ten zdrojak by ma viac zaujímal ...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 09.01.2009 20:22 | Dvojrozmerne sessions

A čo ti vypíše toto:
Kód:
var_export($_SESSION)


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 09.01.2009 21:13 | Dvojrozmerne sessions

Tam je problém s poliami. Mal som podobný problém. Ide tam o to, že používaš jednorozmerné pole ale pod tým istým indexom používaš ďalší rozmer poľa. Teda nesmieš používať rovnaký index jednorozmerného poľa ako je prvý index viacrozmerného poľa. Toto platí aj pri ďalších indexoch napríklad. Prvý a druhý index dvojrozmerného poľa nemôže byť rovnaký ako prvý a druhý druhý index troj a viac rozmerného poľa. Je tam viacero takých pravidiel ale na to prídeš počas používania.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.01.2009 21:18 | Dvojrozmerne sessions

S tým save handlerom môže byť problém. Skús si na localhoste nastaviť v php.ini to isté, čo máš na serveri a testovať u seba.
Napíš ešte verziu PHP, či to nie je nejaká stará inštalácia okolo 4.3.8.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 09.01.2009 21:24 | Dvojrozmerne sessions

drako ma pravdu...

ked pouzijes nesledujuci kod, tak vypise len "n":
Kód:
<?php
$var['test'] = "nieco";
$var['test']['test2'] = "nieco2";

echo $var['test']['test2'];
?>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.01.2009 21:46 | Dvojrozmerne sessions

Ale je otázne, či ten preklep bol z pôvodného kódu
Kód:
$_SESSION['test'] = "Takto to funguje";
$_SESSION['test1']['info'] = "Takto to uz ale vrati pri vypise iba prvy znak - T";

alebo
Kód:
$_SESSION['test'] = "Takto to funguje";
$_SESSION['test']['info'] = "Takto to uz ale vrati pri vypise iba prvy znak - T";

Keby bol problém v tom, čo hovoríte, tak by nezobrazovalo prvý znak


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 09.01.2009 22:16 | Dvojrozmerne sessions

Práve, že vtedy by to zobrazilo len ten prvý znak, neviem čím to je ale je to tak. keby to bol ten prvý prípad tak by to bol problém a iné riešenie ale predpokladám, že to nieje on.


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Dvojrozmerne sessions

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
Napísal autor témyOffline : 09.01.2009 22:20 | Dvojrozmerne sessions

Všetkým ďakujem za rady! Neviem presne kde bola chyba, ale keď som vypol na serveri register_globals, tak to ide bez problémov :) .

EDIT: Pouzival som premenne $_SESSION['user']['login'] a pri vypise z DB $user . Kedze bolo reg. glob. on, tak sa mi to asi prepisovalo. Bol som z toho uz takmer zufaly :roll:


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
 [ Príspevkov: 12 ] 


Dvojrozmerne sessions



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dvojrozmerne pole

v Delphi, Visual Basic

2

359

22.01.2013 22:50

Gregi555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Python] Dvojrozmerne pole/zoznam

v Perl, Python, Ruby, CGI

2

452

22.10.2013 0:26

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sessions

v PHP, ASP

11

422

26.02.2011 21:25

venom2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sessions error

v PHP, ASP

8

394

14.11.2008 18:39

Slappy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sessions chyba???

v PHP, ASP

3

242

05.11.2007 19:10

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sessions help

v PHP, ASP

3

274

12.07.2007 11:14

TECHNODROME

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ochrana sessions

v PHP, ASP

22

698

23.02.2011 18:31

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so SESSIONs

v PHP, ASP

3

406

07.01.2012 21:41

hal_sk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

alternativne odkladanie sessions

v PHP, ASP

1

267

24.10.2007 16:13

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Remove Duplicate Sessions

v Redakčné systémy

0

330

14.10.2006 14:49

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so sessions

v PHP, ASP

1

186

25.12.2011 22:00

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

sessions-nejde odstranit

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

34

1195

01.10.2008 21:10

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a SESSIONS

v PHP, ASP

2

276

28.10.2007 14:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc so SESSIONS

v PHP, ASP

7

337

11.10.2007 19:33

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so sessions

v PHP, ASP

3

563

28.12.2006 18:19

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problem so sessions

v PHP, ASP

2

237

28.02.2009 16:32

bruno.b



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF