[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.12.09
Prihlásený: 24.06.13
Príspevky: 58
Témy: 13 | 13

Chcel by som vás popros či by mi niekdo nevedel upraviť php skript aby mi ukladal do priečinka clanky:
Kód:
<?php
include "config.php";
$filename = $nazovsuboru.".html";
$content =  $obsahsuboru;
$strlength = strlen($content);
$create = fopen($filename, "w");
$write = fwrite($create, $content, $strlength);
$close = fclose($create);
echo"Článok vytvorený, adresa článku je <a href=\"zobraz.php?clanok=$nazovsuboru\">$nazovsuboru</a>";

Ďakujem


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHP skript na ulozenie suboru-pridanie uloženia do priečinka

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Kód:
$filename = './clanky/'.$nazovsuboru.".html";

Mozno by ti pomohlo, keby si sa miesto stahovania hotovych (nie najlepsie napisanych) skriptov naucil aspon zaklady PHP, potom by si nemal problem s takymi trivialnymi upravami.


 [ Príspevkov: 2 ] 


PHP skript na ulozenie suboru-pridanie uloženia do priečinka



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uloženie obrázku vygenerovaného php

v PHP, ASP

6

325

23.11.2008 12:06

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP-GTK - ulozenie exe

v PHP, ASP

4

413

06.05.2010 15:41

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript

v PHP, ASP

1

129

02.11.2012 14:05

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP náročný skript

v PHP, ASP

5

161

08.02.2013 21:40

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na upload

v PHP, ASP

0

683

23.01.2007 14:39

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky cas berie PHP skript

v PHP, ASP

1

315

31.05.2007 21:05

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript s tyzdennym menenim

v PHP, ASP

15

535

01.03.2008 22:13

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

705

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neberie mi php skript v html subore

v PHP, ASP

4

429

17.07.2010 11:35

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

v PHP, ASP

7

627

20.03.2008 19:06

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript ktorý maže podla dátumu subory na servri

v PHP, ASP

3

1009

29.05.2012 19:05

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skript bez bez PHP len s Thumbs.db

v Redakčné systémy

1

594

22.10.2008 20:14

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Osetrenie ulozenia JAVA

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

389

25.11.2009 12:43

dEVIANT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Návrh uloženia užívateľských práv

v Databázy

3

286

15.08.2011 17:03

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena datumu ulozenia subora. ALE!

v Ostatné programy

10

297

12.05.2010 19:12

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vyvolat ponuku ulozenia obrazku na stranke?

v PHP, ASP

9

316

25.07.2007 18:16

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF