[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 14.04.17
Príspevky: 413
Témy: 150 | 150
NapísalOffline : 16.07.2010 17:18 | neberie mi php skript v html subore

čaute,

začínam sa učit php; teraz som si skúšal príkaz switch a ked som ho dal do suboru s koncovkou .php tak šiel v pohode. ked ho však dám ako skritp do html tak nejde; skúšal som aj obyčajné echo (či náhodou som len nespravil chybu dakde v tom switch) a to tiež nejde; kod vyzera takto
Kód:
<html>
<head>
</head>
<body>

<?php
$den = date("w");
SWITCH ($den)
{
CASE 0
echo "Nedela";
BREAK;
CASE 1;
echo "pondelok";
BREAK;
DEFAULT:
echo "iný den";
}
?>

<?php
echo "halo";
?>

HALO
</body>
</html>


z tychto veci sa mi zobrazi akurat to velke "HALO". skúšal som začat a ukončit skritpt aj takto <script language = "php"></script>;;;; neviem nejak čo robím zle; mám aj stiahnutu knihu k tomu ale nejak tam k takemu problemu neni nič....isto to bude len dajaka blbost.....

budem rad za kazdu radu


Offline

Čestný člen
Čestný člen
neberie mi php skript v html subore

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 16.07.2010 18:26 | neberie mi php skript v html subore

Ved to je normalne spravanie. Aby sa PHP skript spracoval, musi mat subor koncovku .php. Toto spravanie sa sice da zmenit, ale neviem, naco by si to robil.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.07.10
Prihlásený: 23.07.10
Príspevky: 2
Témy: 0 | 0

Ono je to správne ako sa správa server ... On proste nevolá PHP ak to má .html koncovku. On musí vedieť čo to bude. Ak to je .html tak to ide normálne iba na html. Aby sa ti zobrazovalo PHP aj v .html dokumentoch potrebuješ prerobiť htacces. Ale naozaj to radšej nerieš ak to nieje nevyhnutné.
Stačí tam pridať niečo takéto(niesom si istý, či je to dobré):
Kód:
RemoveHandler .html .htm
AddType application/x-httpd-php .php .htm .html


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 14.04.17
Príspevky: 413
Témy: 150 | 150
Napísal autor témyOffline : 17.07.2010 9:20 | neberie mi php skript v html subore

:oops: :oops: :oops: hmmm... dík chalani....to znamená že ked tam chcem dat html tak musím tomu dat koncovku .php a to čo tam není napísané medzi <? ?> automaticky nepojde cez interpret ale sa jednoducho zobrazí; chápem správne?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
neberie mi php skript v html subore

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 17.07.2010 11:35 | neberie mi php skript v html subore

Ano.


 [ Príspevkov: 5 ] 


neberie mi php skript v html subore



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php v xml súbore

v PHP, ASP

2

99

28.04.2013 22:26

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s chybou v php subore

v PHP, ASP

2

233

12.12.2010 12:37

kalimero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nastavit kodovanie v php subore

v PHP, ASP

11

877

07.08.2010 18:59

php30

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

814

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript

v PHP, ASP

1

129

02.11.2012 14:05

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP náročný skript

v PHP, ASP

5

161

08.02.2013 21:40

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na upload

v PHP, ASP

0

683

23.01.2007 14:39

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aky cas berie PHP skript

v PHP, ASP

1

315

31.05.2007 21:05

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript s tyzdennym menenim

v PHP, ASP

15

535

01.03.2008 22:13

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

705

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spustit php skript bez cakania na odozvu???

v PHP, ASP

7

627

20.03.2008 19:06

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript na ulozenie suboru-pridanie uloženia do priečinka

v PHP, ASP

1

564

23.01.2010 14:15

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript ktorý maže podla dátumu subory na servri

v PHP, ASP

3

1008

29.05.2012 19:05

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTML+PHP

v HTML, XHTML, XML, CSS

12

864

21.02.2008 20:20

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP alebo HTML

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

607

07.01.2011 10:21

Ando

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php HTML parser

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v PHP, ASP

70

1620

29.01.2017 21:04

mokus



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF