[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.06
Prihlásený: 21.09.16
Príspevky: 96
Témy: 48 | 48
NapísalOffline : 12.03.2008 11:10 | zistenie nazvu php subora

Ahojte, neviete mi poradit, ci existuje funkcia v php funkcia, ktora dokaze vypisat, aky .php subor som prave otvoril? Napr. z url adresy alebo inym sposobom.
Ak mam napr. http://www.pcforum.sk/posting.php?mode=newtopic&f=68
aby mi vypisalo iba "posting"

Dufam ze take nieco existuje :) , dik


Offline

Správca fóra
Správca fóra
zistenie nazvu php subora

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.03.2008 11:23 | zistenie nazvu php subora

moznosti je viacero, $_SERVER["SCRIPT_NAME"] ti napr. vrati meno prave spracovavaneho suboru, cize v tomto pripade posting.php, a potom si z toho uz len vytiahnes prvu cast...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zistenie nazvu php subora

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 12.03.2008 15:46 | zistenie nazvu php subora

a da sa aj tak, aby to urobilo ze posting.php?mode=newtopic&f=68, proste aby ti vypisalo vsetko co je za tym / ??


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
zistenie nazvu php subora

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.03.2008 15:52 | zistenie nazvu php subora

staci to vhodne skombinovat so $_SERVER["QUERY_STRING"]


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 4 ] 


zistenie nazvu php subora



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie nazvu krajiny (alebo jej kodu) z nazvu futbaloveho teamu [Java]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

153

03.05.2016 9:43

neutroN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie veľkosti súbora uloženého na inom serveri

v PHP, ASP

7

416

25.09.2008 9:53

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie nazvu pesniciek

v Audio programy

7

8336

25.05.2006 17:16

prostor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie názvu aktuálneho súboru

v PHP, ASP

2

285

29.08.2008 8:50

lolofon.lol

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

v PHP, ASP

4

194

25.12.2010 23:44

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu a vsetkych detailov nazvu hudobnych suborov.

v Audio programy

4

477

07.08.2014 14:34

xMontyx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie typu serveru pomocou PHP

v PHP, ASP

3

258

09.02.2011 10:33

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a zistenie farby v obrazku

v PHP, ASP

2

246

25.11.2008 17:49

roach189

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a zistenie loginu v intranete

v PHP, ASP

6

290

23.02.2008 13:50

sepo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php script na zistenie zapnutia javascriptu

v PHP, ASP

18

1523

10.07.2008 9:56

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a zistenie oznaceneho policka v <select>

v PHP, ASP

14

182

07.10.2013 21:18

Unlink

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Php / zistenie adresy stranky X z ktorej som prisiel na Y

v PHP, ASP

4

642

19.08.2009 10:26

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie zo súbora

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

30

287

01.11.2013 21:40

ado130

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena datumu ulozenia subora. ALE!

v Ostatné programy

10

297

12.05.2010 19:12

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhľadávanie podľa obsahu súbora vo Windows 7.

v Operačné systémy Microsoft

0

115

13.07.2012 11:36

filip.bielik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena názvu

v Správy pre vedenie fóra

9

1349

15.01.2009 19:05

Flety



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF