[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.08.08
Prihlásený: 17.03.09
Príspevky: 7
Témy: 5 | 5

opäť zdravím. rád by som sa opýtal, či existuje v php nejaká funkcia, ktorá mi vypíše názov aktuálneho súboru. (teda ak by som tento skript spustil na http://localhost/1.php , tak by vypísalo 1.php a pod.).

ď.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zistenie názvu aktuálneho súboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.08.2008 23:00 | Zistenie názvu aktuálneho súboru

pokial viem, tak funkcia na to nie je, ale mozes pouzit nieco taketo
Kód:
echo substr(strrchr($_SERVER['SCRIPT_NAME'], "/"), 1);


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.08.08
Prihlásený: 17.03.09
Príspevky: 7
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 29.08.2008 8:50 | Zistenie názvu aktuálneho súboru

dik :D


 [ Príspevkov: 3 ] 


Zistenie názvu aktuálneho súboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie nazvu krajiny (alebo jej kodu) z nazvu futbaloveho teamu [Java]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

153

03.05.2016 9:43

neutroN

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie aktualneho prvku pola - stringrid

v Delphi, Visual Basic

2

222

13.06.2013 23:20

Gregi555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie nazvu pesniciek

v Audio programy

7

8338

25.05.2006 17:16

prostor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie nazvu php subora

v PHP, ASP

3

233

12.03.2008 15:52

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu dokumentu,suboru

v Operačné systémy Microsoft

2

215

11.02.2010 13:40

velvet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu uploadnuteho suboru

v PHP, ASP

19

564

13.09.2010 19:27

rover218

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis nazvu suboru do DB

v PHP, ASP

4

116

10.07.2017 11:16

jumper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie pripony suboru

v PHP, ASP

8

899

15.03.2008 11:05

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie textoveho suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

236

12.05.2012 22:18

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie pristupu k suboru

v Ostatné programy

0

335

10.02.2009 14:51

HMilos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie cesty k suboru

v PHP, ASP

3

362

25.08.2008 17:25

php_user

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Assembler, procesor 8086, zistenie veľkosti súboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

141

15.03.2014 16:02

wink624

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie url k flv suboru na YT

v PHP, ASP

4

295

26.10.2010 15:55

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena nazvu a vsetkych detailov nazvu hudobnych suborov.

v Audio programy

4

478

07.08.2014 14:34

xMontyx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

softver na zistenie kvality zdroja daneho audio suboru

v Audio programy

7

1269

13.03.2011 13:33

PeeSko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upgrade aktualneho PC

v PC zostavy

8

366

26.09.2017 20:28

martin87



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF