[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky

Je moznost nacitat obsah (zdrojak) PHP subora na serveri?

Asi tazko, ze? Ide o to, ze mam v priecinku nejaky PHP subor a chcem si pozriet jeho zdrojak..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 25.12.2010 23:10 | Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

no pokial mas na servri iny php script ktory ti to umozni tak je to mozne :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 25.12.2010 23:17 | Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

nooo, ved na ten sa pytam :) mam na servery dajme tomu "index.php" .. ked na neho idem normalne, nech to normalne zparsuje a zobrazi to, co ma...

ale nejak specialne by som ho chcel aj nacitat a zobrazit jeho zdrojak..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 25.12.2010 23:24 | Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

a čo ti bráni? keby to bol "obyčajný txt súbor", ako by si to urobil? ;)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 25.12.2010 23:44 | Nacitanie obsahu PHP subora na serveri

file get contents..
ale to mi vrati to, co ten php subor generuje.. alebo len na vianoce som moc vypol mozog? :D

// pridané po 4 minútach od posledného príspevku

fopen, fread.. my god :D zavrite to tu, zmazte :D


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 5 ] 


Nacitanie obsahu PHP subora na serveri



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu php

v PHP, ASP

2

442

20.09.2010 17:06

elo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie veľkosti súbora uloženého na inom serveri

v PHP, ASP

7

416

25.09.2008 9:53

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie zo súbora

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

30

287

01.11.2013 21:40

ado130

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhľadávanie podľa obsahu súbora vo Windows 7.

v Operačné systémy Microsoft

0

117

13.07.2012 11:36

filip.bielik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie obsahu

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

311

12.12.2010 15:40

evryl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie nazvu php subora

v PHP, ASP

3

233

12.03.2008 15:52

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru

v PHP, ASP

4

437

13.02.2009 17:55

_fortes_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do premennej

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

753

05.03.2008 13:45

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do pola v C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

1687

28.04.2011 10:39

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spustenie php na serveri z dosu

v Ostatné

2

374

01.06.2008 20:41

haho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ake narocne je preinstalovat na serveri php?

v Webhosting a servery

6

194

11.02.2015 20:57

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odoslanie obsahu tagu cez JS do PHP

v JavaScript, VBScript, Ajax

17

894

27.05.2009 18:06

roach189

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a načítanie url

v PHP, ASP

5

642

15.01.2010 13:30

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie .png z uploadnutého php ...

v PHP, ASP

13

371

12.01.2009 6:59

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...

v PHP, ASP

2

334

11.12.2009 18:22

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

v Redakčné systémy

9

838

20.03.2014 7:23

don jebot



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF