[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 20.06.2008 15:21 | Vypis

Večer o polnoci mi toto ešte išlo ..no teraz mi to už nejde :( a nevypíše to žiadnu chybz
Kód:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `obrazky` (
  `ID` int(11) NOT NULL auto_increment,
  `source` varchar(255) default NULL,
  `category` varchar(15) default NULL,
  `nazov` varchar(15) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`ID`)
) ENGINE=MyISAM  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=9 ;

Kód:
<?php
$id = $_GET['cat'];

?>
</p>
<table width="100%" border="0">
  <tr>
    <td height="16"><b><?php
   $con = mysql_connect("localhost","root","vertrigo");
if (!$con)
  {
  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }

mysql_select_db("img", $con);
$result = mysql_query("SELECT * FROM obrazky WHERE category='$id'");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {
  ?><a href="<?php echo $row['source'] ?>"<img src="<?php echo $row['source'] ?>" WIDTH=250 HEIGHT=250 alt="<?php $row['nazov']; ?>"</img><?php

  }

mysql_close($con);
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vypis

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 20.06.2008 15:34 | Vypis

vytvoril si si tabuľku OBRAZKY ale vyberáš z tabuľky IMG :))


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Vypis

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 20.06.2008 16:04 | Vypis

>emer: to by som nepovedal, img je nazov db
>johny694: takze od zaciatku: mas nejake data v tabulke? volas ten skript s parametrom cat s hodnotou existujucou v tabulke?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vypis

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 20.06.2008 16:05 | Vypis

stanley: hop :D vážne, sorry :(


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 20.06.2008 20:09 | Vypis

Tabulka obsahuje dáta a všetko ako má byť ..na hostingu mi to už ide asi niečo mysql blblo alebo čo


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 21.06.2008 9:15 | Vypis

*** Viem kde je chyba***
nechce mi ten obsah zobraziť v opere ale vo FF to ide


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Vypis

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 21.06.2008 9:53 | Vypis

Ok, tak pre začiatok skús skontrolovať stránku validátorom, pravdepodobne tam bude nejaký zádrhel.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 21.06.2008 15:44 | Vypis

http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Vypis

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 21.06.2008 15:59 | Vypis

Ok džony, pár vecí by som k tvojej práci mal:

- absolútne ti chýba hlavička dokumentu, kvôli tomu nezbehla validácia
- <img> je nepárový tag, to znamená, že značka </img> neexistuje
- nemal si uzavretý tag <a>, navyše ti chýbala koncový znak > pri otváracej značke <a> (tj. mal si tam len <a namiesto <a>)

Skús to radšej takto:
Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title>Džonyho galérka!</title>
  </head>
  <body>
    <?php
    $id = $_GET['cat'];
    ?> 
    <table width="100%" border="0">
      <tr>
        <td height="16">
        <?php
        $con = mysql_connect("localhost","root","vertrigo");
        if (!$con)
        {
          die('Could not connect: ' . mysql_error());
        }       
        mysql_select_db("img", $con);
        $result = mysql_query("SELECT * FROM obrazky WHERE category='$id'");
       
        while($row = mysql_fetch_array($result))
        {
          echo '<a href="'.$row['source'].'"><img src="'.$row['source'].
          '" width="250" height="250" alt="'.$row['nazov'].'"></a>';       
        }
   
        mysql_close($con);
        ?>
        </td>
      </tr>
    </table>
  </body>
</html>


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 21.06.2008 16:03 | Vypis

p360t sorry za ot ale vy pisete php v pspade? bo mne bolo povedane ze naj je CONtext co ty na to?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 21.06.2008 16:15 | Vypis

ok tuto to je znovu zatial dik p360t
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Vypis

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 21.06.2008 21:21 | Vypis

Tag <style> sa musí nachádzať vnútri tagu <head>, zvyšné chyby sú spôsobené tým chybovým hlásením (teda musíš si nastaviť správny login a heslo na pripojenie k databáze).

dadmtb: pre mňa za mňa, píš si PHP aj v notepade, ak ti to vyhovuje.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 26.06.2008 10:38 | Vypis

diky p360t už som to vyriešil boli chyby v tagoch <img...
potrebujem ešte spravit
aby bolo na indexe niečo takéto ak v databáze sa nachádza položka ktorej kategória je uvod ..aby sa načítali tie a ak niesu tak nech napíše žiadne položky s kategóriu úvod sa nenchádzajú v databáze


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Vypis

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 26.06.2008 10:53 | Vypis

Skus radsej precitat nieco o sql injection a xss. Tento pristup k vyberu dat si priam ziada aby ho niekto zneuzil a "hackol" ti web trapnym copy+paste navodom z netu.


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
 [ Príspevkov: 14 ] 


Vypis



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozdvojený výpis?

v PHP, ASP

4

127

21.06.2014 9:16

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

percentualny vypis

v PHP, ASP

4

283

23.05.2010 21:53

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stromový výpis

v Sieťové a internetové programy

0

227

19.02.2008 15:29

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis php

v PHP, ASP

11

347

14.04.2011 15:58

w3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis dni

v PHP, ASP

6

501

19.11.2010 13:30

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis mailov

v Ostatné

3

260

27.08.2010 15:51

1987123

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis zložky

v PHP, ASP

6

264

30.05.2012 20:04

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis zariadení

v Operačné systémy Microsoft

14

180

17.02.2016 21:06

bobino38

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis adresárov

v PHP, ASP

11

390

14.05.2008 21:52

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL vypis

v Databázy

1

101

07.01.2014 15:34

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradeny vypis

v PHP, ASP

1

154

02.05.2012 7:09

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis z mysql

v PHP, ASP

13

934

09.12.2009 19:40

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis dmp subor

v Operačné systémy Microsoft

1

1156

04.12.2009 16:56

mmichalll

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nesprávny výpis C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

9

531

03.11.2009 21:09

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1342

29.04.2009 16:59

Draex



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF