[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 14.05.2008 20:58 | výpis adresárov

ako vypíšem názvy adresárov ... neviem to najsť :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
výpis adresárov

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 14.05.2008 21:06 | výpis adresárov

Kód:
<?php
$dir = opendir(".");
while ($file = readdir($dir)) {
  if (is_dir($file)) {
    echo $file."<br>";
  }
}
?>


_________________
V príprave...
Offline

Správca fóra
Správca fóra
výpis adresárov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.05.2008 21:18 | výpis adresárov

pripadne este jedna moznost
Kód:
$files = scandir("./");
foreach($files as $name)
{
   if(is_dir($name))
   {
      echo $name.'<br>';
   }
}


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 14.05.2008 21:22 | výpis adresárov

no j lenže ono mi to funguje len pre adresáre v ktorých práve spúšťam script ale potrebujem o vetvu vyššie ...
teda keď spúšťam v C:// vypisuje správne
ale keď spúšťam v C://Program Files/ tak nevypisuje


Offline

Správca fóra
Správca fóra
výpis adresárov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.05.2008 21:28 | výpis adresárov

chces vypisovat aj vsetky podadresare?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 14.05.2008 21:31 | výpis adresárov

nerozumiem ...
chcem vedieť adresáre v Cečku aj keď som v Program Files


Offline

Správca fóra
Správca fóra
výpis adresárov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.05.2008 21:39 | výpis adresárov

tak si v prvom riadku nastav C:/, ale mozu tam vzniknut problemy...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 14.05.2008 21:42 | výpis adresárov

:) mám tu x príspevkov v sekcií PHP a myslíš že som nezmenil adresu? zmenil a robí to problémy ... :)

//vypísať ich viem ale is_dir nefunguje :)


Naposledy upravil Tominator dňa 14.05.2008 21:46, celkovo upravené 1

Offline

Správca fóra
Správca fóra
výpis adresárov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.05.2008 21:45 | výpis adresárov

Tak skus toto:
Kód:
chdir("C:/");
$dir = opendir(getcwd());
while ($file = readdir($dir)) {
  if (is_dir($file)) {
    echo $file."<br>";
  }
}


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 14.05.2008 21:47 | výpis adresárov

to už ide dikes


Offline

Správca fóra
Správca fóra
výpis adresárov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 14.05.2008 21:51 | výpis adresárov

Tominator píše:
vypísať ich viem ale is_dir nefunguje :)

is_dir() funguje spravne, len nie tak, ako by sa mozno ocakavalo...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 14.05.2008 21:52 | výpis adresárov

ako píšem už fičí ...


 [ Príspevkov: 12 ] 


výpis adresárov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresárov v termináli

v Operačné systémy Unix a Linux

1

377

14.05.2009 14:47

SUPERlamer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nazvy adresarov

v PHP, ASP

1

82

13.03.2013 17:42

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kontrola velkosti adresarov

v Ostatné programy

5

370

20.03.2008 18:16

FERDA23

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows XP - otváranie adresárov

v Operačné systémy Microsoft

5

192

01.03.2012 22:58

derdis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena cielovych adresarov Windows 7

v Operačné systémy Microsoft

4

178

15.01.2011 18:38

tomas019

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 7 a XP - zdielanie adresarov

v Operačné systémy Microsoft

1

1701

18.09.2010 13:50

axxit

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticka synch. zdrojoveho adresaru do 150 adresarov

v Webhosting a servery

1

79

25.11.2013 10:32

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis

v PHP, ASP

13

661

26.06.2008 10:53

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stromový výpis

v Sieťové a internetové programy

0

227

19.02.2008 15:29

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis zariadení

v Operačné systémy Microsoft

14

180

17.02.2016 21:06

bobino38

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis dni

v PHP, ASP

6

501

19.11.2010 13:30

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis zložky

v PHP, ASP

6

264

30.05.2012 20:04

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL vypis

v Databázy

1

101

07.01.2014 15:34

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis php

v PHP, ASP

11

347

14.04.2011 15:58

w3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

percentualny vypis

v PHP, ASP

4

283

23.05.2010 21:53

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradeny vypis

v PHP, ASP

1

154

02.05.2012 7:09

BX



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF