[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.04.11
Prihlásený: 23.02.12
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 13.04.2011 18:01 | Výpis php

Zdravím, potrebujem pomôcť s výpisom z jednej tabuľky spôsobom s ktorým sa sa ešte nestretol a nikde som ho nenašiel. Výpis php Takto vypadá moja tabuľka v mysql.
Kód:
// $turnaj = id turnaja

$db = mysql_query("SELECT * FROM turnaj_zapasy where turnaj = '$turnaj' order by zapas");
$db2 = mysql_fetch_array($pavukA_db, MYSQL_BOTH);


Takto vypadá výber z mysql. Nie je problém k tomuto spravit while a vypísať všetky riadky. Lenže, ja potrebujem vypísať všetky tie riadky ale nemôžem ich pustiť cez while, pretože tie vysledky budú v rôznych miestach uložené a bolo by to zbytočne komplikované ukladanie na tie miesta a aj tak sú pevné uložené takže chcel by som ich tam uložiť na 'pevno'. Potrebujem dostať všetky tie funkcie do poľa a vypisovať ich nejak takto
Kód:
echo $db2[1][team1]; // prvy riadok v tabulke
echo $db2[2][team1]; // druhy riadok v tabulke


Chcem ich vypisovať ako z poľa lenže neviem ako to mám spraviť tak aby mi to fungovalo.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis php

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.04.2011 18:07 | Výpis php

ak som spravne pochopil z toho tvojho zmatocneho popisu, tak ti predsa staci vo while ulozit vysledky do spolocneho pola a potom si s tym uz mozes robit, co chces a kde chces...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.04.11
Prihlásený: 23.02.12
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 13.04.2011 18:15 | Výpis php

ako to spraviť ? Ťažko sa vysvetľuje to čo chcem lebo netuším ako sa to môže volať.

// pridané po 29 sekundách od posledného príspevku

skúšal som spraviť pole ale nefungovalo mi to. Nepísalo žiadnu chybu ale ani nič nevypísalo. Neviem prečo.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis php

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.04.2011 18:21 | Výpis php

Co je na tomto problematicke?
Kód:
while($row = mysql_fetch_assoc($db))
{
    $db2[] = $row;
}

Len si to budes musiet upravit, aby to bolo cislovane od 1, ak to teda tak potrebujes...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.04.11
Prihlásený: 23.02.12
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 13.04.2011 18:33 | Výpis php

takto som to mal akurat som mal mysql_fetch_array... ale nefunguje mi to...

Kód:
$i="1";
while($row = mysql_fetch_assoc($db))
{
    $db2[$i] = $row;
$i++;}

echo $db2[1][team1]; // vysledok TEAM 02
echo $db2[2][team1]; // Ziadny vysledok.


// pridané po 2 minútach od posledného príspevku

vysledok by mal byt
TEAM 01
TEAM 02


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis php

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.04.2011 18:44 | Výpis php

tak ti to zrejme vrati len 1 riadok z tabulky... spusti si vysledne sql v phpmyadminovi a pozri, ci nie je tam chyba


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.04.11
Prihlásený: 23.02.12
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 13.04.2011 18:46 | Výpis php

počet riadkov 2 ;)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis php

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.04.2011 18:51 | Výpis php

daj si vo while vypisovat obsah $row, ci ti to vypise vsetko... nieco v kode budes mat posahane, lebo mne to funguje v pohode...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.04.11
Prihlásený: 23.02.12
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 13.04.2011 19:00 | Výpis php

ano vypísalo mi to TEAM01, TEAM02 teda všetko čo je v tabuľke. Nefunguje mi to. Neviem prečo. Ak sa naseriem tak to spravím cez while ale nechce sa mi všetko definovať a ukladať. No uvidím.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Výpis php

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.04.2011 19:03 | Výpis php

daj sem cely kod, ktory pouzivas, lebo sa mi to nejak nezda...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 14.04.2011 0:56 | Výpis php

Prečo do tej $i premennej dávaš reťazec, keď tam potrebuješ mať číslo?

Ak naozaj nechceš, aby prvý prvok mal index 0, tak môžeš použiť ten stanleyho spôsob, akurát pred ten while cyklus pridaj niečo ako $db2[] = false; (je jedno, čo do toho nultého prvku dáš).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.04.11
Prihlásený: 23.02.12
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 14.04.2011 15:58 | Výpis php

Spojaznil som to, LOCK :) Ďakujem.
Do selectu som pridal LIMIT 0, 7 a zoradil som to podľa id (BEZ toho reťazca v premennej $i mi to nejde ako potrebujem). Neviem prečo to nešlo, zaujímavé je na tom to že to nepísalo žiadnu chybu. Pridám k tomu pár podmienok a ešte tam spravím 1 while na podobnú vec, tým sa dá dokopy čo som vymyslel. Som rád že ste sa ozvali tak rýchlo. Ešte raz dík.


 [ Príspevkov: 12 ] 


Výpis php



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis hlavicky mysql v php

v PHP, ASP

2

185

25.04.2010 9:11

Bauglir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis z DB - php - problem

v PHP, ASP

14

501

02.12.2008 18:34

janus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis v PHP zo SQL

v PHP, ASP

3

319

21.06.2011 15:43

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis z DB v php

v PHP, ASP

2

238

26.07.2010 23:42

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresára cez PHP + Ochrana heslom

v Články

3

2455

27.04.2008 14:42

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis z MySQL a spracovanie php scriptu v tabulke

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

39

2207

21.03.2010 1:22

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis dat z databazy pomocou php - nevypise mi prvy riadok

v PHP, ASP

16

1449

27.08.2011 22:48

xanderhell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

815

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

928

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis

v PHP, ASP

13

661

26.06.2008 10:53

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis zariadení

v Operačné systémy Microsoft

14

180

17.02.2016 21:06

bobino38

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stromový výpis

v Sieťové a internetové programy

0

227

19.02.2008 15:29

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozdvojený výpis?

v PHP, ASP

4

127

21.06.2014 9:16

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis zložky

v PHP, ASP

6

264

30.05.2012 20:04

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis adresárov

v PHP, ASP

11

390

14.05.2008 21:52

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF