[ Príspevkov: 15 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 01.12.2008 21:39 | vypis z DB - php - problem

tak zacal som pisat skript na vypisanie z MySQL v php mal som pripojenie napisane pre staru DB kde som uy mal nejaku yaynamz abz som videl ci spravne vzupisuje, dokoncil som to vztvoril som si novu DB pomenil udaje k pripojeniu a bum ! nevzpisuje nic a chyba:
WARNING: mysql_fetch_array(); supplied argument is not a valid mysql result ...... on line 32

:( ja uz fakt neviem kde je chyba :(

EDIT: nevsimajte si moje vylevy fantazie pri tom echo :-D

Kód:
<?php
/*

 CREATE TABLE `ebks`.`knihy` (
`id` INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`nazov` TINYTEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL ,
`odkaz` TINYTEXT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `id` )
) ENGINE = InnoDB CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_unicode_ci

*/

$pripoj = mysql_connect("localhost");
mysql_select_db("ebks");
if($pripoj === FALSE){
   echo "Nepodarilo sa spojit s MySQL";}
   
else{
    echo "Pripojene k MySQL";
    echo "<br><br>";
    $vysledok = mysql_query("SELECT * FROM knihy",$pripoj);
    while($vypis = mysql_fetch_array($vysledok)){
       echo "<b>";
       echo $vypis['nazov'];
        echo "</b>";
       echo "<br>";
       echo $vypis['odkaz'];
       echo "<br><br>";
    }
}
?>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis z DB - php - problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.12.2008 22:07 | vypis z DB - php - problem

preco selectujes z tabulky kníhy, ked mas vytvorenu tabulku ebks (aspon podla zakomentovaneho kodu)


Naposledy upravil stenley dňa 01.12.2008 22:08, celkovo upravené 1

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 01.12.2008 22:08 | vypis z DB - php - problem

ebks je databaza tabulka je knihy


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis z DB - php - problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.12.2008 22:09 | vypis z DB - php - problem

jaaaj, fakt, sry, nevsimol som si... nepouzivas ziadne meno a heslo na pripojenie k mysql?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 01.12.2008 22:14 | vypis z DB - php - problem

mam tak nastaveny WAMP


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis z DB - php - problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.12.2008 22:17 | vypis z DB - php - problem

nic ine ti to nevypisuje?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 01.12.2008 22:19 | vypis z DB - php - problem

nie :(

warning mysql fetch array supplied argument is not a valid mysql result resource in ...... line 32

ale pri druhej DB to ide :( a db su uplne orvnake iba pomenene nazvy :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis z DB - php - problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.12.2008 22:22 | vypis z DB - php - problem

a tu tabulku mas vytvorenu v db ebks? :) to len tak pre istotu... lebo nema to preco neist... aspon tam nic "zle" nevidim... mysql mas spustene? pripojene k mysql ti tiez nevypise?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 01.12.2008 22:35 | vypis z DB - php - problem

vypise ze pripojene k mysql a pod tym chybu

a tabulku mam s nazvom knihy vytvorenu a v nej zazanam jednej knihy


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis z DB - php - problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.12.2008 22:40 | vypis z DB - php - problem

skusil som ten tvoj kod u seba a mne to funguje bez problemov... iba ked dam iny nazov tabulky, tak mi vypise chybu, ktoru si uviedol ty...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 02.12.2008 8:08 | vypis z DB - php - problem

tak mi prosim posli SQL na vytvorenie tej tabulky ako si srpavil ty diky :


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis z DB - php - problem

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 02.12.2008 9:27 | vypis z DB - php - problem

vies ale co mi je dost zvlastne? preco ti vypisuje chybu az na 32 riadku, ked mysql_fetch_array/mysql_query pouzivas ovela skor... takato chyba sa vypisuje, ked ti nezbehne spravne sql prikaz...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 02.12.2008 14:06 | vypis z DB - php - problem

hodil som to na web cekni: www.intensa.biz/db.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vypis z DB - php - problem

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
NapísalOffline : 02.12.2008 15:28 | vypis z DB - php - problem

mne ide všetko v poriadku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.07.08
Prihlásený: 08.12.08
Príspevky: 16
Témy: 6 | 6
Napísal autor témyOffline : 02.12.2008 18:34 | vypis z DB - php - problem

uz ano xD ale na localhoste mi stale nejde a pouzivam rovnaky kod ako na webe a tam ide:(


 [ Príspevkov: 15 ] 


vypis z DB - php - problem



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis php

v PHP, ASP

11

347

14.04.2011 15:58

w3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis hlavicky mysql v php

v PHP, ASP

2

185

25.04.2010 9:11

Bauglir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis z DB v php

v PHP, ASP

2

238

26.07.2010 23:42

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis v PHP zo SQL

v PHP, ASP

3

319

21.06.2011 15:43

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresára cez PHP + Ochrana heslom

v Články

3

2455

27.04.2008 14:42

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis z MySQL a spracovanie php scriptu v tabulke

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

39

2207

21.03.2010 1:22

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis dat z databazy pomocou php - nevypise mi prvy riadok

v PHP, ASP

16

1449

27.08.2011 22:48

xanderhell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP problem

v PHP, ASP

15

825

30.03.2007 8:19

Punker661

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem PHP, MySQL

v PHP, ASP

11

274

17.05.2010 12:07

ricco24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP-Shell problem

v PHP, ASP

4

330

25.03.2008 11:32

socket

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

my php problem

v PHP, ASP

2

332

23.04.2007 21:48

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s PHP

v Operačné systémy Unix a Linux

2

544

01.03.2007 22:33

--==[Lu-Boss]==--

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Problem s php

v PHP, ASP

5

338

02.12.2009 22:37

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s PHP

v PHP, ASP

17

219

05.06.2014 20:04

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s php

v PHP, ASP

0

215

14.02.2010 12:23

sparco8888

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem v PHP

v PHP, ASP

3

241

26.01.2012 20:29

venom2



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF