[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
percentualny vypis

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 23.05.2010 13:45 | percentualny vypis

používam toto:

Kód:
   $celkovo = (100*$poz / ($poz + $neg));


pričom $neg a $poz sú vytiahnuté data z db.
tento kód je dobrý, ale má to ten problém, že mi vadí, že ked jeden zahlasuje, tak je hneď 100%.
chcel by som to inak, že na jedného človeka tak 15%, proste nebude hned plný počet, lebo očakávam vacsinou pozitiva, a potom je ten rating odveci ked 5 ludi zahlasuje kladne a stále je tam 100%

preto by som rád či by niekto nepomohol, upraviť to tvaru popísaného vyššie.
za všetky rady ďakujem.

ide o rating ku príspevkom...ak by to hned nebolo jasné


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 23.05.2010 20:08 | percentualny vypis

chces to riesit na urovni my_sql alebo php ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
percentualny vypis

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 23.05.2010 21:14 | percentualny vypis

coldak, debilna otazka...

baxo, nabuduce pouzi vyhladavanie, uz sa to tu riesilo tusim zotrikrat
http://www.pcforum.sk/spravne-hodnoteni ... tml#766623


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 23.05.2010 21:43 | percentualny vypis

preco debilna ? pise o hodnotach z db , alebo nie ?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
percentualny vypis

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 23.05.2010 21:53 | percentualny vypis

závisí koľko času a energie sa ti oplatí investovať do riešenia. Na jednom portáli zobrazujem hlasovanie až po piatich hlasoch. Či ti to stačí, posúď sám.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 5 ] 


percentualny vypis



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis

v PHP, ASP

13

661

26.06.2008 10:53

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozdvojený výpis?

v PHP, ASP

4

127

21.06.2014 9:16

MasterMatoSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis php

v PHP, ASP

11

347

14.04.2011 15:58

w3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stromový výpis

v Sieťové a internetové programy

0

227

19.02.2008 15:29

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis dni

v PHP, ASP

6

501

19.11.2010 13:30

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis mailov

v Ostatné

3

260

27.08.2010 15:51

1987123

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis zložky

v PHP, ASP

6

264

30.05.2012 20:04

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis zariadení

v Operačné systémy Microsoft

14

180

17.02.2016 21:06

bobino38

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis adresárov

v PHP, ASP

11

390

14.05.2008 21:52

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL vypis

v Databázy

1

101

07.01.2014 15:34

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradeny vypis

v PHP, ASP

1

154

02.05.2012 7:09

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea a vypis

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

278

03.12.2009 21:21

wronker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

7

470

29.04.2009 22:17

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis zo súboru

v Ostatné programy

1

374

26.03.2007 23:32

Itanium

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MYSQL vypis podmienky

v Databázy

6

582

07.09.2010 20:15

camo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF