[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.04.09
Prihlásený: 11.11.16
Príspevky: 38
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 29.04.2009 17:38 | Vypis zdrojoveho kodu

caute,
potreboval by som script ktory dokaze zobrazit zdrojovy kod hociakej stranky, ako je to tu http://www.viewhtml.com
skusal som fsockopen ale nefunguje to
dik


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Vypis zdrojoveho kodu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 29.04.2009 17:42 | Vypis zdrojoveho kodu

file_get_contents
curl


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.04.09
Prihlásený: 11.11.16
Príspevky: 38
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 17:55 | Vypis zdrojoveho kodu

dik,
este by som chcel vediet ci je mozne skopirovat zdrojovy kod (alebo ulozit stranku) aj stranky ktoru mam v <iframe>


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Vypis zdrojoveho kodu

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 29.04.2009 18:13 | Vypis zdrojoveho kodu

môžeš kľudne prebehnúť aj každý jeden link na stránke, každý obrázok, všetko, stačí použiť regulárne výrazy
preg_match
ereg


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.04.09
Prihlásený: 11.11.16
Príspevky: 38
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 18:32 | Vypis zdrojoveho kodu

no hej len povedzme ze mam stranku
Kód:
<html>
....
<iframe src="www.daco.sk/index.php?akcia=23"></iframe>

</html>


a ja prave potrebujem zdrojak tej stranky v iframe, na toto neviem prist


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vypis zdrojoveho kodu

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.04.2009 20:17 | Vypis zdrojoveho kodu

Tak do tej funkcie file_get_contents dáš adresu www.daco.sk/index.php?akcia=23
nič zložité na tom nevidím.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.04.09
Prihlásený: 11.11.16
Príspevky: 38
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 29.04.2009 20:36 | Vypis zdrojoveho kodu

file_get_contents(): URL file-access is disabled in the server configuration in...
toto mi vyskoci ked tam dam celu tu adresu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vypis zdrojoveho kodu

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 29.04.2009 22:17 | Vypis zdrojoveho kodu

na servery máš zakázaný file_get_cotents na URL, môžeš použiť curl


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
 [ Príspevkov: 8 ] 


Vypis zdrojoveho kodu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovanie zdrojoveho kodu

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

47

2377

14.12.2007 9:03

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakodovanie zdrojoveho kodu

v PHP, ASP

16

1246

15.03.2010 16:14

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

19

711

01.03.2008 13:57

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skrytie časti zdrojového kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

968

30.08.2007 14:18

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prehľadávanie zdrojového kódu inej stránky

v PHP, ASP

6

738

16.12.2011 13:18

DeaDMan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formátovanie zdrojového kódu v browsery

v PHP, ASP

2

220

25.08.2010 13:35

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ziskanie zdrojoveho kodu z exe

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

16

2096

15.02.2009 20:03

programator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na zjistenie zdrojoveho kodu

v Ostatné programy

3

203

21.08.2012 18:25

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aky soft na vyhladavanie textu, zdrojoveho php kodu

v Ostatné programy

0

765

13.06.2006 16:52

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL výpis "embed" kódu

v PHP, ASP

2

245

20.05.2010 15:16

MAREJ

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticka synch. zdrojoveho adresaru do 150 adresarov

v Webhosting a servery

1

79

25.11.2013 10:32

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zo zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Operačné systémy Microsoft

0

648

17.02.2010 21:09

dom34

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ZO Zdrojoveho suboru alebo disku sa neda citat

v Pevné disky a radiče

2

591

21.05.2012 17:15

falcon5583

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Generovanie kódu

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

348

10.02.2011 21:25

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sprehliadnenie kodu

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

609

25.07.2008 20:17

beks

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

citanie kodu

v PHP, ASP

2

234

14.01.2011 20:42

slebo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF