[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prenos datumu do TimeStamp

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 01.06.2008 8:49 | Prenos datumu do TimeStamp

Potreboval by som nejakú funkciu (prípadne skript) aby som mohol dátum formátu DATETIME dostať do TIMESTAMP. Uvítal by som od Vás pomoc s týmto problém pokiaľ je možné čím skôr, pls ;)


_________________
It easier to run away
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Prenos datumu do TimeStamp

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.06.2008 9:04 | Prenos datumu do TimeStamp

skus pouzit funkciu mktime()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prenos datumu do TimeStamp

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 01.06.2008 9:08 | Prenos datumu do TimeStamp

Ďakujem, aj keď tam treba tie jednotlivé hodnoty rozdeliť ale lepšie ako nič


_________________
It easier to run away
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Prenos datumu do TimeStamp

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.06.2008 9:11 | Prenos datumu do TimeStamp

v podstate to nemusis ani rozdelovat, staci ti pomlcky, dvojbodky a medzeru nahradit ciarkami - pravdaze jednotlive hodnoty musis mat v patricnom poradi... alebo ked to tahas z db, tak si ten datetime naformatuj do potrebnej podoby...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prenos datumu do TimeStamp

Registrovaný: 01.09.07
Prihlásený: 18.05.11
Príspevky: 141
Témy: 36 | 36
Bydlisko: 127.0.0.1
Napísal autor témyOffline : 01.06.2008 10:17 | Prenos datumu do TimeStamp

njn, ide to :D


_________________
It easier to run away
 [ Príspevkov: 5 ] 


Prenos datumu do TimeStamp



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TimeStamp

v Databázy

0

422

02.06.2009 23:08

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

typ DateTime / Timestamp

v Databázy

4

570

27.10.2007 18:20

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

maly help s timestamp

v PHP, ASP

2

228

21.06.2009 22:44

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahodny vyber z db a TIMESTAMP

v PHP, ASP

9

355

11.12.2007 19:58

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Format datumu

v PHP, ASP

9

389

09.03.2010 16:46

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena datumu

v Databázy

3

137

16.08.2013 14:47

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formát dátumu

v PHP, ASP

8

313

15.01.2009 15:48

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena formátu dátumu

v PHP, ASP

12

383

30.01.2010 8:28

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie podla datumu

v PHP, ASP

29

773

24.11.2007 18:19

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie vcerajsieho datumu

v PHP, ASP

15

668

12.05.2007 21:09

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odčítanie dní od dátumu

v PHP, ASP

16

1104

30.01.2009 0:15

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pocitanie od urciteho datumu

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

343

16.10.2009 15:49

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prirátanie roku k datumu

v PHP, ASP

1

129

30.07.2014 9:36

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie datumu v ASP

v PHP, ASP

5

602

03.08.2006 11:30

Ray

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Urcenie veku z datumu narodenia

v Ostatné programy

4

2074

29.09.2010 8:43

Logik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena datumu vytvorenia v dokumente

v Ostatné programy

3

732

02.08.2008 9:03

wave



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF