[ Príspevkov: 30 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 22.11.2007 19:01 | Zoradenie podla datumu

Do databazi vkladam datumi v tvare:
Kód:
DD.MM.


vkladam to do varchar.. ako spravit, aby to pri vypise zoradovala podla tych datumov? klasicke zoradenie je take, ze datum
22.12. - da prvy
24.5. - da druhy, ked dam ASC... je sice 24.5. skor, ale to on ma skor 22. ako to spravit?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 22.11.2007 19:12 | Zoradenie podla datumu

pouzi timestamp a nemas problem


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.11.2007 19:44 | Zoradenie podla datumu

Kód:
SELECT * FROM table order by STR_TO_DATE(string_datum, '%d.%m.');


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 22.11.2007 20:04 | Zoradenie podla datumu

co je timestamp ??


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.11.2007 20:16 | Zoradenie podla datumu

proste, ked pouzivas datum alebo cas, tak pouzivaj datumovy format, nie string, inak budes mat take problemy, ako mas.
Napr. dva datumy vies odcitat (rozdiel budu dni), ale 2 retazce... zase problem...
K nejakemu datumu vies lahko pripocitat napr. 2dni 5hod 31min, vysledok bude nejaky datum+cas, ale so string: zasa problem...

takze lepsie je pouzivat TIMESTAMP, DATE alebo TIME...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 22.11.2007 20:24 | Zoradenie podla datumu

aha.. ale to asi nestaci zmenit v databazi z varchar na DATE, vsak? alebo staci,?
alebo treba aj nejak inak tam datum vkladat?


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.11.2007 20:38 | Zoradenie podla datumu

akonahle uz tam mas ulozene nejake udaje (cize string-y) tak nemozes stlpec premenovat, iba doplnit novy, ktory uz bude typu TIMESTAMP.

Do neho uz musis vkladat datum v prislusnom formate, napr.:
2007-12-31 14:33:55 ... pre TIMESTAMP

... a potom uz nebude ziaden problem usporiadat vyslednu tabulku:

SELECT from * table WHERE .... ORDER BY datum ASC;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.11.2007 21:11 | Zoradenie podla datumu

mas tam malu chybu s tou hviezdickou ale neva :D co je to ASC??? thx


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.11.2007 21:18 | Zoradenie podla datumu

SELECT * FROM table WHERE ID>0 ORDER BY datum ASC;

ASC ... ascending / vzostupne
DESC ... descending / zostupne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 22.11.2007 21:18 | Zoradenie podla datumu

Ma to byt SELECT * FROM table.. to viem ;) natolko sa vyznam ;)

No problem je ten, ze tam uz je nieco, no.. a ako ten sposob, co pisal sento??
SELECT * FROM table order by STR_TO_DATE(string_datum, '%d.%m.');
?? Nejak sa mi to nepodarilo rozchodit

(ASC je usporiadanie zostupne - ASCENDING, DESC mas vzostupne - DESCENDING )


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.11.2007 21:28 | Zoradenie podla datumu

tak si skus dat vypisat:

SELECT id,datum,STR_TO_DATE(datum, '%d.%m.') FROM table;

aby si zistil, ktory datum(string) sa mu nepaci


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.11.2007 21:30 | Zoradenie podla datumu

jaaj dik ale ved asc sa moze vynechat nie? je to preca nastavene tak aby to vyberalo zostupne, alebo nie? k tej chybe sak ja vem ze sa vyznaz ja len tak :D inak, necem zakladat ako novu temu ale chcem sa spytat k tym skratenym formam to staci na zaciatku skriptu dat ze
Kód:
<?php //nejaky skript
?>
tu bude nejaky html kod ktorym je preplietany php
<? /*a tuto uz ten skrateny tvar*/ ?>

alebo treba stale na zaciatku kodu pisat cele <?php thx a sory ze sa ti drbem do temy :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.11.2007 21:46 | Zoradenie podla datumu

Priznavam, ze sa mi to pletie (teraz v praci asp aspx ....) ale pokial sa subol bude volat xyz.php, tak staci:
<? ... ?> namiesto <?php ... ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.11.2007 21:47 | Zoradenie podla datumu

no to viem ale vraj je to na niektorych serveroch vypnute :(


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.11.2007 22:23 | Zoradenie podla datumu

Uz to tu bolo popisovane v teme:easyphp

ale este raz:
ta skratena forma sa nastavuje v php.ini nastavenim parametra: 'short_open_tag' (defaultne je ON, cize povolene)
a zistit si to vies aj precitanim:
echo ini_get('short_open_tag');

alebo vo vypise phpinfo();

(sice sa pise, ze to vies nastavit pomocou:
ini_set('short_open_tag',false);
alebo
ini_set('short_open_tag',0);
ale nespravi to nic.)

Skor si skus vytvorit vlastny php.ini, a nahrat to ku providerovi, mozno to bude takto fungovat.

Ale v kazdom pripade sa odporuca cely zapis:
<?php
............
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 23.11.2007 16:21 | Zoradenie podla datumu

dobre akoze zacal som kody prerabat na to <?php ale ze ci to musim prerobit aj ked otvaram phpcko dalej alebo staci len na zaciatku cize ako som pisal mam <?php //nejaky kod
?>
nejake html
<? //a tu ci mi stai takto alebo musim celym
?>
thx iba o to mi ide


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 23.11.2007 18:03 | Zoradenie podla datumu

mozes to mat pomiesane ako len chces; nezalezi na tom, aky format (skrateny alebo plny) bude v jednotlivych skriptoch aj vramci jedneho suboru.
<?php ... ?> --- funguje vzdy
<? ... ?> --- ak na servri nefunguje, tak Ti nebude fungovat nikde, to je jedno, ci na zac. suboru, alebo niekde na konci.

Akonahle <?...?> funguje, tak to mozes pouzivat lubovolne, aj kombinovat s tymto <?php...?>ako len chces.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 23.11.2007 18:04 | Zoradenie podla datumu

to mi doplo ale chcem vediet ze ak je <? na serveri zakazane a dam na zaciatok <?php a potom uz len <? ze ci mi to pojde alebo ked je <? zakazne tak ci musim mat stale <?php


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.11.2007 18:07 | Zoradenie podla datumu

ak je skratena forma zakazana, musis vsade pouzivat <?php


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 23.11.2007 22:28 | Zoradenie podla datumu

Ja tiez trochu mimo temu, ale len jednu malu radu:
ako preniest nejaky text na iny text, ze odstrani diakritiku, a nejak ho upravi proste, aby som zadany text mohol pouzit aj ako nazov databazi, co sa bude automaticky vytvarat.. aby sa nevolala napr: Čiastočné kritéria, ale ciastocne-kriteria, alebo ciastocne kriteria, alebo ciastovnekriteria.. proste aby sa to dalo bez problemov pouzit ako nazov databazi ;)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 23.11.2007 22:35 | Zoradenie podla datumu

slo by t onahradzovanim ale to by bolo strasne zdlhave, myslim ze existuje aj nejaka funkcia original na toto ale s tym ti poradia uz skusenejsi odomna :D a stenley: THX al velmi si ma nepotesil :(


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 23.11.2007 22:37 | Zoradenie podla datumu

Drako píše:
to mi doplo ale chcem vediet ze ak je <? na serveri zakazane a dam na zaciatok <?php a potom uz len <? ze ci mi to pojde alebo ked je <? zakazne tak ci musim mat stale <?php


najlepsie je vzdy davat <?php tie 3 pismena ta nezabiju. a <? tusim skoncila podpora v php4 ale stale sa to da zapnut v php.ini ako short_open_tag = off mozes dat on a pojde. podla mna zbytocne.
a uz ked sme tak k veci zaujimala by ma jedna vec. slo by na nejakom hostingu dat ini_set('short_open_tag', 'on'); ?? akoze fungovalo by to aj na cudzom servery?


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 23.11.2007 22:40 | Zoradenie podla datumu

Blackshadow píše:
Ja tiez trochu mimo temu, ale len jednu malu radu:
ako preniest nejaky text na iny text, ze odstrani diakritiku, a nejak ho upravi proste, aby som zadany text mohol pouzit aj ako nazov databazi, co sa bude automaticky vytvarat.. aby sa nevolala napr: Čiastočné kritéria, ale ciastocne-kriteria, alebo ciastocne kriteria, alebo ciastovnekriteria.. proste aby sa to dalo bez problemov pouzit ako nazov databazi ;)


na to existuje funkcia bud strtr(); ktora ti prelozi nejaky text ako si to das do argumentov.. alebo potom pomocou regulernych vyrazov ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 24.11.2007 11:34 | Zoradenie podla datumu

vl4kn0 píše:
a uz ked sme tak k veci zaujimala by ma jedna vec. slo by na nejakom hostingu dat ini_set('short_open_tag', 'on'); ?? akoze fungovalo by to aj na cudzom servery?
ano, to by aj mna zaujimalo ci sa to da, pretoze ak ano tak moj problem je vyrieseny :D


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 24.11.2007 17:35 | Zoradenie podla datumu

Drako píše:
ano, to by aj mna zaujimalo ci sa to da, pretoze ak ano tak moj problem je vyrieseny :D

mna to zaujima len tak keby som potreboval nieco ine nastavit :D ale <? ?> neriesim proste vzdy davaj <?php ?> a nic nemozes pokazit;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 24.11.2007 17:42 | Zoradenie podla datumu

ja viem, ale pise take kody ze kazdu chvilu menim medzi html a php tak mi je lahsie napisat 2 pismena ako 4


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 24.11.2007 18:08 | Zoradenie podla datumu

Drako píše:
ja viem, ale pise take kody ze kazdu chvilu menim medzi html a php tak mi je lahsie napisat 2 pismena ako 4


tak zatial mozes si zapnut ten sort open tag ale casom. urcite zacni pisat vrstvovi kod. cize oddelovat php scripty a templaty. je to efektivnejske rychlejsie prehladnejsie. na zaciatok by som ti odporucal prezriet si phpBB. maju to tam krasne riesene.


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 24.11.2007 18:10 | Zoradenie podla datumu

takze mozem aj na cudzom srvri? ak hej tak super, thx ale urcite nieje rychlejsie ale neva :D


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 24.11.2007 18:15 | Zoradenie podla datumu

Drako píše:
takze mozem aj na cudzom srvri? ak hej tak super, thx ale urcite nieje rychlejsie ale neva :D

no ja som nepovedal ze mozes zapnut aj na inom servry.;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Zoradenie podla datumu

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 24.11.2007 18:19 | Zoradenie podla datumu

no ale ja som sa to pytal ;) ved na svojom srv si to mozem zapnut normalne ze to prepisem v php.ini :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 30 ] 


Zoradenie podla datumu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WIN7-usporiadanie podla typu a zaroven podla datumu

v Operačné systémy Microsoft

1

341

10.10.2011 17:16

Logik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla abecedy

v Databázy

5

1037

06.09.2008 18:38

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla nazvu

v Databázy

2

139

18.02.2013 20:51

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie podla abecedy

v Databázy

2

301

19.01.2012 16:41

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla icq

v Redakčné systémy

5

338

30.03.2007 7:17

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla abecedy

v PHP, ASP

12

823

25.08.2008 22:17

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zoradenie podla oblubenosi

v Databázy

4

526

16.06.2009 23:06

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyber z databazy podla datumu

v Databázy

7

656

11.03.2010 21:38

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql - zorad podla dnesneho datumu?

v Databázy

10

534

27.01.2010 14:19

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie výpisu podľa abecedy

v PHP, ASP

3

437

05.02.2011 12:18

Forty-

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nespravne zoradenie podla cisel

v Databázy

7

519

30.09.2010 20:29

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena obrazku na webe podla datumu

v PHP, ASP

2

315

17.10.2008 17:13

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pascal - Zoradenie 5 čísel podľa veľksti

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

1471

12.03.2010 21:48

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LibreOffice - Zoradenie podla abecedy v calc

v Ostatné programy

0

754

21.03.2012 16:01

scd

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Excel - zoradenie riadkov podľa kritérií v stlpcoch

v Ostatné programy

1

546

14.04.2014 14:04

Slayer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript ktorý maže podla dátumu subory na servri

v PHP, ASP

3

1009

29.05.2012 19:05

xxx9955



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF