[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.10.07
Prihlásený: 03.08.12
Príspevky: 140
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Brodské
NapísalOffline : 15.12.2007 16:00 | chyba v session?

ahojte mam takyto skript :

<?php
if (isset($_POST['username']) && ($_POST['username'] != "") && isset($_POST['password']) && ($_POST['password'] != ""))
{
$sql = "SELECT * FROM user WHERE username='" . $_POST['username'] . "' AND password=MD5('" . $_POST['password'] . "') LIMIT 1;";
$result = mysql_query($sql, $link);
if ($result)
{
if ($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
$_SESSION['username'] = $row['username'];
$_SESSION['u_name'] = $row['u_name'];
$_SESSION['address'] = $row['address'];
$_SESSION['city'] = $row['city'];
$_SESSION['country'] = $row['country'];
$_SESSION['psc'] = $row['psc'];
$_SESSION['email_address'] = $row['email_address'];
$_SESSION['phone_number'] = $row['phone_number'];
$_SESSION['admin'] = $row['admin'];
}
mysql_free_result($result);
}
else
{
echo '<p style="color: #FF0000;">Chyba pri získavaní údajov z databázy</p>';
}
echo $_SESSION['u_name'];
echo $_SESSION['city'];
}
?>
<div id="logiin">
<form action="index.php" method="post" name="login">
Meno: <br/>
<input type="text" name="username" value="<?php if (isset($_POST['username'])) echo $_POST['username']; ?>">
<br/>
Heslo: <br/>
<input type="password" name="password">
<br/>
<input name="prihlas" type="submit" id="submit" value="Prihlásiť">
</form>
<a href="registration.php">Registrácia</a>
</div>

session_start(); - mam uplne na zaciatku pred tagom <html>

a ono mi to session vobec nevytvori? kde moze byt chyba ? pls? :roll: :roll: :roll:


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba v session?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2007 16:14 | chyba v session?

mas session_start() aj v tomto skripte?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.10.07
Prihlásený: 03.08.12
Príspevky: 140
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Brodské
Napísal autor témyOffline : 15.12.2007 16:18 | chyba v session?

ano na samom zaciatku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 15.12.2007 16:22 | chyba v session?

skús si tie sessiony najprv registrovať:
Kód:
session_register("username");
session_register("u_name");
session_register("address");
session_register("city");
...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba v session?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2007 16:24 | chyba v session?

nevypisuje ti ziadnu chybu? sql prikaz ti prebehne v poriadku?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.10.07
Prihlásený: 03.08.12
Príspevky: 140
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Brodské
Napísal autor témyOffline : 15.12.2007 16:30 | chyba v session?

audiotrack: nepomohlo to .
stenley : snad ano ked taky podobny pouzivam inde v kode tak to ide,
ako zistim ci prebehne ok ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba v session?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2007 16:33 | chyba v session?

skus, ci $row obsahuje nejake data
Kód:
print_r($row);


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.11.06
Prihlásený: 31.12.07
Príspevky: 677
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 15.12.2007 16:37 | chyba v session?

necháš si vypísať hodnoty


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.10.07
Prihlásený: 03.08.12
Príspevky: 140
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Brodské
Napísal autor témyOffline : 15.12.2007 16:38 | chyba v session?

hmmm neobsahuje, tak chyba je v tom sql doze, co ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba v session?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2007 16:41 | chyba v session?

nj, ked neobsahuje ziadne data, tak ani session nemoze nic vypisat...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.10.07
Prihlásený: 03.08.12
Príspevky: 140
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Brodské
Napísal autor témyOffline : 15.12.2007 16:43 | chyba v session?

hmm hodilo to no :roll:


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba v session?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 15.12.2007 16:46 | chyba v session?

sak jasne, potom som si uvedomil, ze ani session nemoze existovat, tak som to vymazal :) skus si dat niekde za session_start inicializaciu novej session premennej a potom ju daj vypisat, ak ti vypise tu hodnotu, tak session je v poriadku, chyba bude inde...

skus si ten sql prikaz spustit v nejakom sql klientovi a uvidis, ci tam je chyba...

nema byt to md5(...) v apostrofoch?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.10.07
Prihlásený: 03.08.12
Príspevky: 140
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Brodské
Napísal autor témyOffline : 16.12.2007 12:09 | chyba v session?

no uz to ide ,
i ked chyba neviem kde bola , lebo ma to nasralo tak som to zmazala cele a napisala znovu a uz to ide :) :lol: :lol: :lol: ;)


 [ Príspevkov: 13 ] 


chyba v session?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba so session

v PHP, ASP

14

509

19.02.2007 12:47

VLADIS007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

1

427

29.09.2008 0:28

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

v PHP, ASP

7

467

11.10.2007 14:37

xxxmiroxxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

375

29.06.2009 17:51

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

v PHP, ASP

1

325

26.03.2009 19:36

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

355

28.12.2008 13:43

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

24

1619

19.01.2007 18:27

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

2

314

25.02.2010 14:59

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session problem

v PHP, ASP

16

818

02.06.2008 14:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nekonecna session

v Ostatné

2

428

13.10.2009 13:31

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomenovanie session

v PHP, ASP

2

85

04.10.2014 21:32

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session - prihlasenie

v PHP, ASP

17

995

14.07.2008 10:47

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION Kontrola

v PHP, ASP

1

224

05.03.2010 9:51

janik366

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

UDP Session

v Siete

8

264

16.01.2011 16:54

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session save

v PHP, ASP

10

371

06.08.2009 13:38

antivir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session manager...

v PHP, ASP

5

870

13.02.2007 23:15

mondzo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF