[ Príspevkov: 15 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 15.02.2007 14:03 | chyba so session

ahojte...prosim poradte mi,kde mam chybu... :shock:
toto je cast kodu...
Kód:
echo "<a href='index.php?u=str'>nejaka stranka</a>";
...
if ($_GET['u'])
{
include("change.php");
}

a toto mi nejde... :(
takye...vysvetlim vam,co to je:)...toto je cast mojho kodu na registraciu uzivatelov...ked je uz prihlaseny,tak sa mu zobrazi jeho uzivatelske menu... a ma tam moznost napr...nejaka stranka,...ale ked on nanu klikne ,tak mu zobrazi,aby sa prihlasil a zobrazi mu ten change.php...lenze...malo by mu zobrazit,ze uz je prihlaseny a nacitalo mu change.php... :? ..aaa... session mam dobre nastavene...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 15.02.2007 14:08 | chyba so session

a este nieco...neviem ci to nie je tym,ze tam mam index.php?u=str
ze ci by tam nemalo byt napr.nieco.php...proste nieco ine...lebo som skusal dat namiesto toho index.php?u=str dat to change.php a to mi islo v pohode...ale nemozem to tak mat.z viacerych dovodov..ja by som to potreboval nejako tak...
a este som skusal
index.php?kod=nejake cislo&u=str...
a tak mi to islo...ale potom nemusim mat session a je to menej bezpecne...prosim poradte mi :?
dufam,ze som do dobre vysvetlil :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba so session

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 15.02.2007 14:11 | chyba so session

no...celkom som tomu nepochopil... :lol:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 15.02.2007 14:52 | chyba so session

hm... :) ..kaslat nato..uz som nejako nato prisiel...asi bola chyba s jednou zatvorkou :) ...a potom mi to robilo take chyby...
este by som sa chcel opytat ze ci pouzvate SID


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba so session

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 15.02.2007 15:30 | chyba so session

VLADIS007 píše:
hm... :) ..kaslat nato..uz som nejako nato prisiel...asi bola chyba s jednou zatvorkou :) ...a potom mi to robilo take chyby...
este by som sa chcel opytat ze ci pouzvate SID

ak myslis session_id(); tak len pri internetovych obchodoch, pri kosiku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 15.02.2007 15:41 | chyba so session

hm...neviem co to je...ale ja myslim nieco taketo...(ja som sa nedavno zacal ucit session)
<a href="nextpage.php?<?php echo strip_tags(SID); ?>">click
here</a>.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba so session

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 15.02.2007 15:56 | chyba so session

to bude asi ono


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 16.02.2007 14:13 | chyba so session

chcel by som sa este spytat,ze ci sa da nejakym sposob zistit hodnota ulozena v session beznym pouzivatelom,...a ci sa da nejako upravit...(nemyslim,upravit vo scripte,ale upravit napr. nejakym hackerom) :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba so session

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 16.02.2007 20:00 | chyba so session

asi ano...kej sa prihlasis na pcforum tak si vsimni aktualnu adresu...
Kód:
http://www.pcforum.sk/index.php?sid=###SID###

da sa to prepisat, ale neviem aky to ma vplyv


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 17.02.2007 18:09 | chyba so session

ale ja osm myslel hodnotu,ktora sa prenasa cez session...napr nejake heslo alebo meno...nieco take.bo to chcem dat na registraciu uzivatelov...tak preto sa pytam...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba so session

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 17.02.2007 18:27 | chyba so session

VLADIS007 píše:
ale ja osm myslel hodnotu,ktora sa prenasa cez session...napr nejake heslo alebo meno...nieco take.bo to chcem dat na registraciu uzivatelov...tak preto sa pytam...

o tom som v zivote nepocul...myslim, ze session je bezbecny...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba so session

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 18.02.2007 16:32 | chyba so session

session, na rozdiel od cookies je uůozeny na disku servera, to znamena, ze pristup ma len ten, kto ma pristup k disku, kde je samotna stranka ulozena...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 18.02.2007 17:09 | chyba so session

a prosim ta,este mi porad,ktoru metodu mam pouzivat,ci ba session,ktora sa prenasa cez cookies,alebo mam davat aj to SID v odkaze?...bo ked dam iba cisto cez cookies,tak niekto mozem ich mat vypate, a potom mu to nepojde...prosim porad.....alebo..mam obidve pouzit?kvoli spolahlivosti?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba so session

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 19.02.2007 8:10 | chyba so session

ja som coookies ece v zivote nepouzil :lol: ...ja pouzivam len sessiony


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 19.02.2007 12:47 | chyba so session

ale ved,session pracuje cez cookies


 [ Príspevkov: 15 ] 


chyba so session



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v session?

12

404

16.12.2007 12:09

cassyopea

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

7

451

11.10.2007 14:37

xxxmiroxxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

1

359

29.06.2009 17:51

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

1

407

29.09.2008 0:28

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

2

297

25.02.2010 14:59

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

1

304

26.03.2009 19:36

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

1

336

28.12.2008 13:43

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

24

1598

19.01.2007 18:27

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session - prihlasenie

17

937

14.07.2008 10:47

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session -- problem :(

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

32

1155

14.06.2009 18:23

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session warning

1

127

08.02.2012 19:22

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomenovanie session

2

65

04.10.2014 21:32

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session manager...

5

840

13.02.2007 23:15

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zabezpečenie SESSION

2

303

19.05.2011 16:03

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session :-o

6

414

20.08.2008 21:13

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session problem

16

792

02.06.2008 14:20

Tominator



Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF