[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
SESSION

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 08.06.18
Príspevky: 148
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Prievidza
NapísalOffline : 26.03.2009 19:28 | SESSION

Ahojte tak opat potrebujem poradit.... Mam stranku pokec.inc tu je kod

Kód:
<div class="center">
<div class="center_inner">Pokec</div>
<p></p>
<script src="../javascript.js" type="text/javascript"></script>
<form id="prispevok" action="sprac_pokec.php" method="POST">
Tvoja správa:<br />
<center>
<textarea id="obsah" name="text" wrap="off" cols="40" rows="8"></textarea><br /><br />
<p>
<a href="javascript:add('[blink]')" title="Blink"><img src="../obr/smiles/blink.gif" title="Žmurknutie" /></a>
<a href="javascript:add('[dance]')" title="Dance"><img src="../obr/smiles/dance.gif" title="Tanec" /></a>
<a href="javascript:add('[friends]')" title="Friends"><img src="../obr/smiles/friends.gif" title="Priatelia" /></a>
<a href="javascript:add('[hello]')" title="Hello"><img src="../obr/smiles/hello.gif" title="Ahoj" /></a>
<a href="javascript:add('[hockey_0]')" title="Hockey_0"><img src="../obr/smiles/hockey_0.gif" title="Hráč" /></a>
<a href="javascript:add('[hockey_1]')" title="Hockey_1"><img src="../obr/smiles/hockey_1.gif" title="Hráč" /></a>
<a href="javascript:add('[hockey_2]')" title="Hockey_2"><img src="../obr/smiles/hockey_2.gif" title="Hráč" /></a>
<a href="javascript:add('[hockey_3]')" title="Hockey_3"><img src="../obr/smiles/hockey_3.gif" title="Hráč" /></a>
<a href="javascript:add('[hockey_4]')" title="Hockey_4"><img src="../obr/smiles/hockey_4.gif" title="Hráč" /></a><br />
<a href="javascript:add('[hockey_5]')" title="Hockey_5"><img src="../obr/smiles/hockey_5.gif" title="Hráč" /></a>
<a href="javascript:add('[hockey_6]')" title="Hockey_6"><img src="../obr/smiles/hockey_6.gif" title="Hráč" /></a>
<a href="javascript:add('[hockey_7]')" title="Hockey_7"><img src="../obr/smiles/hockey_7.gif" title="Hráč" /></a>
<a href="javascript:add('[incite]')" title="Incite"><img src="../obr/smiles/incite.gif" title="Povzbudzovanie" /></a>
<a href="javascript:add('[peace]')" title="Peace"><img src="../obr/smiles/peace.gif" title="Mier" /></a>
<a href="javascript:add('[winner]')" title="Winner"><img src="../obr/smiles/winner.gif" title="Víťaz" /></a>
</p>
<br />
<input type="hidden" value="" name="sent" />
<input type="submit" name="send" value="Poslať" />
<br />
</center>
</form>
<br />
<br />
<center>
<?php
require "db.php";
$vysledok = mysql_query("SELECT * FROM Diskusia") or die("Nepodarilo sa spojiť s databázou.");
$mes_all = mysql_num_rows($vysledok);
if ($_GET['messages_page']<>1)
{
$page_num = 1;
}
$limit_page = 8;
$all_pages = $mes_all;
$page_num_all = ceil($all_pages/$limit_page);
$start_page = ($page_num*$limit_page)-$limit_page;
for ($i=1; $i<=$page_num_all; $i++){
if ($i<>$page_num){
echo "<a href='index_prihlaseny.php?id=pokec&messages_page=1&page_num=".$i."' class='menu_after'>".$i."</a> | ";
}else{echo "<font color='#98c6e8'>".$i."</font> | ";}
}
$query = "SELECT * FROM Diskusia ORDER BY datum desc LIMIT $start_page , $limit_page ";
$result = mysql_query($query) or die ("Nepodarilo sa spojiť s databázou.");
$num=mysql_num_rows($result);
while ($row=mysql_fetch_array($result))
{
echo "</center><br />-----------------------------------------------------------------------------------------------------<br />";
echo "<span class='message'>Autor: ".$row['meno'].", Dátum: ".$row['datum']."</span>";
echo "<br />-----------------------------------------------------------------------------------------------------<br />";
echo stripslashes($row['sprava'])."<br /><br />";
}
mysql_free_result($result);
?>
</div>


a stranku sprac_pokec.php

Kód:
<?php
function changeSmile($text)
{
$nameSmile = array('[blink]','[dance]','[friends]','[hello]','[hockey_0]','[hockey_1]','[hockey_2]','[hockey_3]','[hockey_4]','[hockey_5]','[hockey_6]','[hockey_7]','[incite]','[peace]','[winner]',);
$urlsmile = array('<img src="../obr/smiles/blink.gif" title="Žmurknutie" />','<img src="../obr/smiles/dance.gif" title="Tanec" />','<img src="../obr/smiles/friends.gif" title="Priatelia" />','<img src="../obr/smiles/hello.gif" title="Ahoj" />','<img src="../obr/smiles/hockey_0.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/hockey_1.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/hockey_2.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/hockey_3.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/hockey_4.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/hockey_5.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/hockey_6.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/hockey_7.gif" title="Hráč" />','<img src="../obr/smiles/incite.gif" title="Povzbudzovanie" />','<img src="../obr/smiles/peace.gif" title="Mier" />','<img src="../obr/smiles/winner.gif" title="Víťaz" />');
return str_replace($nameSmile, $urlsmile, $text);
}
if (isset($_POST['sent'])){
$text = changeSmile(addslashes($_POST['text']));
if ($text==""){echo "Nepodarilo sa odoslať.";
}else{
require_once "db.php";
$query = "INSERT INTO Diskusia (meno,sprava) VALUES ('".$_SESSION['login']."','".$text."')";
$datab = mysql_query($query) or die (mysql_error());
mysql_free_result($datab);
}
}else{}
header("Location: index_prihlaseny.php?id=pokec");
?>


A mam takyto problem na stranke pokec.inc je len formular na spravu cize tam autor nemusi zadavat meno lebo to by sa malo zapisat zo Session ked je prihlaseny ale ked dam zapisat Session autora v sprac_pokec.php tak my do databazi nic nezapise. Ked vsak dam napr v subore pokec.inc echo $_SESSION['login'] tak mi vypise pekne meno uzivatela.... Takze v skratke moj problem je ze ako vlastne mam dostat to session aj do sprac_pokec.php lebo mne sa zda ze sa neprenesia tak ako by som ho mohol tam preniest? Vopred dakujem za radu :)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
SESSION

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 26.03.2009 19:36 | SESSION

Nezabudol si na session_start() ?


 [ Príspevkov: 2 ] 


SESSION



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

24

1650

19.01.2007 18:27

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

387

29.06.2009 17:51

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

2

329

25.02.2010 14:59

arno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session

v PHP, ASP

1

379

28.12.2008 13:43

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SESSION

v PHP, ASP

7

495

11.10.2007 14:37

xxxmiroxxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session

v PHP, ASP

1

440

29.09.2008 0:28

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zabezpečenie SESSION

v PHP, ASP

2

350

19.05.2011 16:03

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session -- problem :(

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

32

1234

14.06.2009 18:23

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session warning

v PHP, ASP

1

168

08.02.2012 19:22

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session :-o

v PHP, ASP

6

440

20.08.2008 21:13

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session problem

v PHP, ASP

16

838

02.06.2008 14:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nekonecna session

v Ostatné

2

443

13.10.2009 13:31

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session manager...

v PHP, ASP

5

911

13.02.2007 23:15

mondzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomenovanie session

v PHP, ASP

2

102

04.10.2014 21:32

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

session save

v PHP, ASP

10

387

06.08.2009 13:38

antivir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

UDP Session

v Siete

8

291

16.01.2011 16:54

majky358



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF