[ Príspevkov: 33 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 17.03.2009 19:12 | Session -- problem :(

Prosim Vas :

mam stranku v iframe a v nej sa prihlasujem, ked sa prihlasim tha chcem ist na CHAT a ked pridam odkaz thak nech napise moj nick akym sa prihlasujem.Cize musim ten moj nick vziat z jednej stranky na druhu ....
Ako na to ????


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 17.03.2009 19:25 | Session -- problem :(

kde mas ulozene udaje po prihlaseni?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 17.03.2009 19:51 | Session -- problem :(

Keď sa pýtaš na toto, tipujem že tam SESSION nemáš.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 17.03.2009 22:34 | Session -- problem :(

djsulo píše:
kde mas ulozene udaje po prihlaseni?

No ked som prihlaseny tha mi vypise ze som ONLINE ;) .... a ja chcem len nick preniest na stranku s Chatom

no wed preto sa pytam lebo newiem SESSION pouzit

//edituj si prispevky! (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
NapísalOffline : 17.03.2009 22:41 | Session -- problem :(

tímto zapíšes do session

Kód:
$_SESSION['meno'] = "$meno";



potom premenis na premennu

Kód:
$meno= $_SESSION['meno'];
//lepsie sa ti bude pracovat s echom a pod... aspon mne sa takto viac paci
//a potom das do echa
echo"$meno";


Nezabudni na zaciatku kazdeho dokumentu pridat

Kód:
session_start();



btw - ked nevies pracovat so session, ako potom pracujes s prihlasenym loginom ? Ze ci chodi na stranky opravnene prihlaseny alebo ked je neprihlaseny a ma prístup ... ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 17.03.2009 22:50 | Session -- problem :(

ja to robim cez podmienku IF ... if ($prihlaseny==""){ echo 'nemas pristup';


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 11:50 | Session -- problem :(

od stranky kde mam prihlasenie som vlozil toto
$_SESSION['nick'] = "$nick";

A ked som uz na stranke s CHATOM ta som vlozil
session_start();
$nick= $_SESSION['nick'];
echo"$nick";

NEIDE MI TO !


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.03.2009 12:06 | Session -- problem :(

aj na tej stranke kde mas prihlasenie si nezabudol na
Kód:
session_start();
?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 12:23 | Session -- problem :(

djsulo píše:
aj na tej stranke kde mas prihlasenie si nezabudol na
Kód:
session_start();
?


Ak aj do prihlasenia dam
Kód:
session_start();

tak potom ma nechce prihlasit... ak to session_start() dam prec tak ma prihlasi ale nick sa mi nedostane na stranku s CHATOM


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.03.2009 12:24 | Session -- problem :(

to session_start() tam musis mat, inak premenna $_SESSION nefunguje. ty to musis napisat niekde na zaciatok suboru, este pred akymkolvek vystupom na obrazovku.


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 12:33 | Session -- problem :(

skusam vselijako ale ked to tam je tak ma nechce prihlasit.... vcera mi to trocha islo ...raz som sa prihlasil a potom som zavrel priehladac otvoril som unova stranki prihlasil som sa inym menom ale aj tak ma prihlasilo tym menom ako ked som sa prihlasil prvy krat ... nemoze byt chyba v cookies abo dakde inde ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 16.01.08
Prihlásený: 27.03.13
Príspevky: 646
Témy: 144 | 144
Bydlisko: Žilina
NapísalOffline : 18.03.2009 12:34 | Session -- problem :(

napr.:

do stranky kde mam prihlasenie som vlozil toto
Kód:
<?php
session_start();
$_SESSION['nick'] = "$nick";
?>
<html>
......
</html>


A ked som uz na stranke s CHATOM ta som vlozil
Kód:
<?php
session_start();
$nick= $_SESSION['nick'];
echo"$nick";
?>
<html>
...
</html>


_________________
Mac Book Pro 15.4", CPU: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 500 GB, VGA: 512MB GDDR3, OS: Mac OS X Lion; Mobil: HTC ONE S
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.03.2009 12:36 | Session -- problem :(

Kód:
<?php
session_start();
$_SESSION['nick'] = "$nick";
?>

tu na tom zaciatku ti uz existuje premenna $nick?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 12:43 | Session -- problem :(

so stranky s prihlasenim idem na sttranku s chatom ... taze asi existuje ... ale ked mmam v prihlaseni session_start() tak ma nechce prihlasit vobec


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Session -- problem :(

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.03.2009 12:46 | Session -- problem :(

co keby si sem dal jednotlive skripty, ktore pouzivas? pri pohlade na zdrojovy kod ti urcite rychlejsie pomozeme, ako keby sme mali "naslepo" hadat, v com moze byt problem...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 12:49 | Session -- problem :(

Kód:
<?php
session_start();
$_SESSION['nick'] = "$nick";
?>






<!--Prihlasenie--------------------------------------------------------------------------------------->
  <?                                                              //Prihlasenie , zatial je  uzivatel je OFFLINE
include("config.php");
$spojeni=mysql_connect('');
$spojenidb=mysql_select_db('');
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$prihlasen="";
if($co=="logout"){
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';");
$code="";
$error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znova přihlásit<br><br>";
}
if($nick!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE nick='$nick';");
echo MySQL_Error();
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);



if (md5($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){
$IP=$REMOTE_ADDR;
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';");
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';");
$heslo=MD5($time.$REMOTE_ADDR);
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';");
$url="id=".$aa[id]."&code=".$kod;
$prihlasen=$aa[id];
} else {$error="Chybný nick alebo heslo<br><br>";}
}

if($code!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE id='$id';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$rozdil = time() - $aa[posledni_akce];
if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne";
if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';");
$url="id=".$id."&code=".$code;
$prihlasen=$id;
} else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";}
}
?>







<?if($prihlasen==""){?>

<?  echo'


  <form method="post" action="?" style="margin-bottom: 7px;">
  <p>
    <b><font color="#009933">
</p>
  <table border="1" width="25%" id="table1" height="195">
    <tr>
      <td bgcolor="#000000"><b><font color="#FF6600"><font size="4">Prihl</font><span lang="sk"><font size="4">ásenie</font></span></font></b></td>
    </tr>
    <tr>
      <td bgcolor="#009933">
      <p align="left"><!--[if gte vml 1]><v:line id="_x0000_s1025"
 alt="" style="position:absolute;left:0;text-align:left;top:0;z-index:1"
 from="8.25pt,100.5pt" to="198.75pt,100.5pt" coordsize="21600,21600"
 strokecolor="aqua" strokeweight="2.25pt"/><![endif]--><![if !vml]><span
style="mso-ignore:vglayout;position:absolute;z-index:1;left:9px;top:132px;
width:258px;height:4px"><img width=258 height=4
src="nová_stránka_210_soubory/image001.gif" v:shapes="_x0000_s1025"></span><![endif]><b><font color="#0000FF">Meno</font><font color="#FF0000">
      </font><font color="#009933">
      <input type="text" name="nick"><br>
        </font><font color="#0000FF">
        Heslo</font><font color="#009933">
        <input type="password" name="heslo"><br>

<p align="center"><input class="submit" type="submit" value="Prihlásiť" ></p>
</font></b></p>
      <p align="center"><b><font color="#009933">
    <font color="#0000FF">Prihlásenie / </font>
    <a href="/reg.php" target="_self"><font color="#0000FF" size=2>Registrácia</font></div>
</table>                    </td>
    </tr>
  </table>   
</form>';}?>

to je prihlasenieeeee

//zdrojaky patria do code a edituj si svoje prispevky, lebo v opacnom pripade to bude povazovane za posthunting s nalezitym darcekom! (stenley)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
NapísalOffline : 18.03.2009 14:02 | Session -- problem :(

nedavaj na zaciatok dokumentu premennu do session ... Daj tam, kde si sa úspešne prihlásil,(tam kde je podmienka splnená...)

napr. pred riadkom:
Kód:
} else {$error="Chybný nick alebo heslo<br><br>";}
vloz
Kód:
$_SESSION['nick'] = "$nick";


a ked chces aby po vypnuti alebo logautovani ti nezobrazovalo ten nick, unsetni ju pri logautovani
Kód:
unset($_SESSION['nick']);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 17:06 | Session -- problem :(

ok dal som to tam ale .... SESSION_START() mi vsetko kaziii ... ak je tam ten prikaz tak ma vobec neprihlasi !!! a ked ho vymazem tak ma prihlasi ale nejde ten nick :(( neda sa to nejako inak spravit s tym session_start() ???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.03.2009 17:25 | Session -- problem :(

vyhadzuje ti nejaku chybu?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 18:43 | Session -- problem :(

NIE ... len zadam nick a heslo a neprihlasi ma .... ak session_start() tam nedam tak ma prihlasi


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 18.03.2009 19:21 | Session -- problem :(

Daj var_dump(session_id()). Ak ti vráti int(0), tak session nie je pripravený. V tom prípade ak budeš robiť s premennou $_SESSION, tak to vôbec nie je session, ale obyčajná premenná ako každá iná.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 18.03.2009 19:27 | Session -- problem :(

takze kde to mam vlozit ????
mi vratilo string(0)""


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.03.2009 19:52 | Session -- problem :(

To znamená, že musíš (!) vykonať na začiatku session_start(), pretože inak session nenaštartuješ.
Upozornenie: musíš to dať úúúúúplne na začiatok pred akýmkoľvek výstupom. Čiže ak ti php súbor začína novým riadkom alebo medzerou a až potom <?php, tak už session nenaštartuješ.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 19.03.2009 20:34 | Session -- problem :(

mam to tak uplne na vrchu na stranke s prihlasenim

<?php SESSION_START();
$_SESSION['nick'] = "$nick";
?>

Ale ma teraz nechce prihlasit ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
NapísalOffline : 19.03.2009 22:13 | Session -- problem :(

na zaciatku daj iba
Kód:
<?php SESSION_START();


a tam kde pise ze sa uspesne prihlasil, das

Kód:
$_SESSION['nick'] = "$nick";




Na zaciatku nemozes do session nadefinovat premennu, ked v nej zatial nic nemas


priblizne to takto bude vyzerat:

Kód:
<?php session_start();
?>






<!--Prihlasenie--------------------------------------------------------------------------------------->
  <?                                                              //Prihlasenie , zatial je  uzivatel je OFFLINE
include("config.php");
$spojeni=mysql_connect('');
$spojenidb=mysql_select_db('');
if (!$spojeni)
{
echo"Nepodarilo se navazat spojeni se serverem.";
exit;
}

$prihlasen="";
if($co=="logout"){
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka SET ip='' WHERE id='$id';");
$code="";
$error="<b>Nyní jste byl odhlášen.</b><br>Pokud budete chtít dále pokračovat v režimu pro registrované, musíte se znova přihlásit<br><br>";
}
if($nick!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE nick='$nick';");
echo MySQL_Error();
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);



if (md5($aa[heslo]==$heslo) and ($heslo!="")){
$IP=$REMOTE_ADDR;
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='$IP' WHERE nick='$nick';");
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE nick='$nick';");
$heslo=MD5($time.$REMOTE_ADDR);
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET kod='$kod' WHERE nick='$nick';");
$_SESSION['nick'] = "$nick";  // // // ------> PRIBLIZNE TU TO BUDE <----- // // // //
$url="id=".$aa[id]."&code=".$kod;
$prihlasen=$aa[id];
} else {$error="Chybný nick alebo heslo<br><br>";}
}

if($code!=""){
$bb = MySQL_Query("SELECT * FROM $MySQL_tabulka  WHERE id='$id';");
$aa=MySQL_Fetch_Array($bb);
$rozdil = time() - $aa[posledni_akce];
if($rozdil>300 or $rozdil<0) $povol="ne";
if(($aa[kod]==$code)and($aa[ip]==$REMOTE_ADDR) and ($povol=="")){
$time=time();
MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET posledni_akce='$time' WHERE id='$id';");
$url="id=".$id."&code=".$code;
$prihlasen=$id;
} else {$str="";MySQL_Query("UPDATE $MySQL_tabulka  SET ip='' WHERE id='$id';"); $error="<b>Nejste přihlášen</b><BR>Buď nesouhlasí IP, nebo se provedlo automatické odhlášení, kvůli neaktivitě delší než 5 minut. Přihlaste se proto prosím znovu.<br><br>";}
}
?>







<?if($prihlasen==""){?>

<?  echo'


  <form method="post" action="?" style="margin-bottom: 7px;">
  <p>
    <b><font color="#009933">
</p>
  <table border="1" width="25%" id="table1" height="195">
    <tr>
      <td bgcolor="#000000"><b><font color="#FF6600"><font size="4">Prihl</font><span lang="sk"><font size="4">ásenie</font></span></font></b></td>
    </tr>
    <tr>
      <td bgcolor="#009933">
      <p align="left"><!--[if gte vml 1]><v:line id="_x0000_s1025"
 alt="" style="position:absolute;left:0;text-align:left;top:0;z-index:1"
 from="8.25pt,100.5pt" to="198.75pt,100.5pt" coordsize="21600,21600"
 strokecolor="aqua" strokeweight="2.25pt"/><![endif]--><![if !vml]><span
style="mso-ignore:vglayout;position:absolute;z-index:1;left:9px;top:132px;
width:258px;height:4px"><img width=258 height=4
src="nová_stránka_210_soubory/image001.gif" v:shapes="_x0000_s1025"></span><![endif]><b><font color="#0000FF">Meno</font><font color="#FF0000">
      </font><font color="#009933">
      <input type="text" name="nick"><br>
        </font><font color="#0000FF">
        Heslo</font><font color="#009933">
        <input type="password" name="heslo"><br>

<p align="center"><input class="submit" type="submit" value="Prihlásiť" ></p>
</font></b></p>
      <p align="center"><b><font color="#009933">
    <font color="#0000FF">Prihlásenie / </font>
    <a href="/reg.php" target="_self"><font color="#0000FF" size=2>Registrácia</font></div>
</table>                    </td>
    </tr>
  </table>   
</form>';}?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 19.03.2009 22:28 | Session -- problem :(

uz stracam nadej :( ... nejde to .... stale ked tam mam SESSION_START taka NECHCE VOBEC PRIHLASIT

dal som podla tvojeho a nejde ... normalne zadam meno a heslo a len akoby sa refreshne stranka a NIC :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Session -- problem :(

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 20.03.2009 7:12 | Session -- problem :(

mozno si to zmenil len kvoli zverejneniu, ale mas nastavene udaje pre pripojenie k db? lebo v tychto skriptoch to nie je... dalej, nespoliehaj sa na to, ze vsetky premenne v okamihu spustenia skriptu existuju - vzdy si to naprv skontroluj a az potom ich pouzivaj - jedna sa o premenne $co, $nick a $code... udaje odoslane vo formulari su ulozene v superglobalnej premennej $_POST resp. $GET, tzn. ak nemas na serveri povolene register_globals, tak meno prihlaseneho sa nenachadza v premennej $nick, ale v $_POST['nick'], to iste aj heslo...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.03.09
Prihlásený: 19.04.09
Príspevky: 63
Témy: 10 | 10
Napísal autor témyOffline : 20.03.2009 15:38 | Session -- problem :(

ano pripojenie mam ....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Session -- problem :(

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 15.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 14.06.2009 18:06 | Session -- problem :(

Nechcem zakladat novu temu, a je to tiez problem so session tak pisem tu:)

No ide o to ze rovnaky kod ked pustim na hostingu nieje problem, vseko ide session slape. Ale ked si pustim doma v pc tak nejde, porovnaval som udaje v phpinfo a oproti hostingu je vsetko rovnake (co sa tyka session).

Kód:
    $_SESSION['online'] = "1";
    $_SESSION['nick'] = "oksim";
    $_SESSION['rank'] = "admin";


napr, to len testujem. Potom v pc mi vyskoci notice ze:
Notice: Undefined variable: _SESSION in C:\wamp\www\uvod.php on line 4
tam v uvod.php chcem vypisat hodnotu session online...

Kde moze byt chyba?


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Session -- problem :(

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 14.06.2009 18:10 | Session -- problem :(

Pouzil si session_start() na zaciatku skriptu?


 [ Príspevkov: 33 ] 1, 2


Session -- problem :(



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Session problem

v PHP, ASP

16

818

02.06.2008 14:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém so Session

v PHP, ASP

10

323

20.10.2010 10:07

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so session

v PHP, ASP

14

1103

21.11.2007 15:07

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so session

v PHP, ASP

10

213

01.12.2011 12:34

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so session

v PHP, ASP

2

273

10.01.2009 13:02

blackman545

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém so session

v PHP, ASP

26

696

29.01.2010 19:34

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so Session

v PHP, ASP

17

534

18.02.2008 15:38

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so session

v PHP, ASP

0

194

20.03.2010 18:21

M1rcO_o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so session

v PHP, ASP

7

282

26.08.2011 11:49

kruzin99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem zo session

v PHP, ASP

3

255

08.12.2009 21:32

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ďalší problém so session

v PHP, ASP

9

326

14.10.2008 20:17

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Problém so session

v PHP, ASP

2

264

30.03.2009 19:02

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem so session start

v PHP, ASP

11

822

27.03.2008 10:39

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so session na CD

v Audio programy

5

524

15.03.2008 23:28

uniqat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so session v Chrome

v PHP, ASP

4

99

14.11.2017 19:40

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so session v XP

v Operačné systémy Microsoft

1

191

07.07.2007 18:57

br4n0



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF