[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 25.10.2010 21:01 | zistenie url k flv suboru na YT

zdravim...uz niekolko dni sa snazim najst sposob ako zistit url adresu k flv suboru...jedine co som nasiel je addon do FF ale potreboval by som to zapracovat do systemu na webe...nasiel som nejake navody ale tie su zastarale a nic aktualne som nenasiel...mate niekto nejake napady? nechcem odtial stahovat videa len potrebujem flv subor...nacitavat ho chcem stale od YT


Offline

Správca fóra
Správca fóra
zistenie url k flv suboru na YT

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 25.10.2010 21:16 | zistenie url k flv suboru na YT

preco nepouzijes nastroj priamo od YT?
zistenie url k flv suboru na YT


_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 25.10.2010 22:48 | zistenie url k flv suboru na YT

momentalne vyuzivam YT player ale chcel by som vlastny ale subor tahat z YT a preto potrebujem link na flv subor


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 26.10.2010 9:59 | zistenie url k flv suboru na YT

ja som pouzival na strankach toto API:
http://code.google.com/intl/sk/apis/youtube/js_api_reference.html


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 26.10.2010 15:55 | zistenie url k flv suboru na YT

lenze tuna budem mat stale ich player a ten ja nechcem chcel som vyuzit svoj...preto potrebujem iba url adresu k flv suboru tuna sa da ovladat ten ich konkretny player ale ten chcem ja vymenit a cerpat od nich iba video


 [ Príspevkov: 5 ] 


zistenie url k flv suboru na YT



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie predchadzajucej url

v PHP, ASP

6

273

07.02.2010 23:40

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie predchadzajucej url

v PHP, ASP

3

289

06.01.2009 17:18

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie predchadzajucej url zo vsetkymi hodnotami

v PHP, ASP

26

926

29.07.2008 13:52

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nezobrazovanie suboru v URL

v PHP, ASP

2

142

07.02.2012 14:05

kruzin99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie pripony suboru

v PHP, ASP

8

899

15.03.2008 11:05

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie textoveho suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

235

12.05.2012 22:18

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie pristupu k suboru

v Ostatné programy

0

335

10.02.2009 14:51

HMilos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie názvu aktuálneho súboru

v PHP, ASP

2

285

29.08.2008 8:50

lolofon.lol

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie cesty k suboru

v PHP, ASP

3

362

25.08.2008 17:25

php_user

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Assembler, procesor 8086, zistenie veľkosti súboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

141

15.03.2014 16:02

wink624

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...

v PHP, ASP

2

334

11.12.2009 18:22

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

softver na zistenie kvality zdroja daneho audio suboru

v Audio programy

7

1269

13.03.2011 13:33

PeeSko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SEF url alebo pekná url

v PHP, ASP

1

301

10.07.2011 14:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FLV

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

216

14.08.2011 11:35

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FLV prblém

v Audio programy

3

195

02.04.2012 22:15

Qpkqkma

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

flv konverzia

v PHP, ASP

3

286

05.01.2010 20:45

rooobertek



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF