[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.08.08
Prihlásený: 19.08.08
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 19.08.2008 19:28 | zistenie cesty k suboru

Zdravim,
obratim sa na Vas s prosbou.
Dost casto pouzivam funkciu include() a este castejsie mam z toho pekny chaos, hlavne ked mam niekde chybu. Velmi by mi pomohlo na zistenie chyby, ze prave ktory *.php subor je spusteny. Zatial to riesim, ze do prveho riadku pisem napr. echo "formular/new_formular/show_formualar.php", abz som vobec vedel, ze kde som.

Prave tuto konretnu cestu k suboru by som potreboval zistit pomocou scriptu.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
zistenie cesty k suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 19.08.2008 20:00 | zistenie cesty k suboru

pri chybach ti predsa vypise, v ktorom subore je konkretne problem...

ale mozes skusit pouzit __FILE__


Naposledy upravil stenley dňa 20.08.2008 7:25, celkovo upravené 1

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
zistenie cesty k suboru

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.08.2008 22:12 | zistenie cesty k suboru

jj, __FILE__ ti zobrazí cestu k súboru a __LINE__ ti k tomu vypíše číslo riadku.
Ale môžeš to vyriešiť tým, že dáš na začiatok
Kód:
error_reporting(E_ALL|E_STRICT)


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.08.08
Prihlásený: 19.08.08
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 25.08.2008 17:25 | zistenie cesty k suboru

Velka vdaka, prave toto som potreboval.

Chybu je jasne, ze program vypise, no ale ked IF obcas funguje tak ako to necakam, tak je to pre mna velka pomoc.


 [ Príspevkov: 4 ] 


zistenie cesty k suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie cesty a zapisanie do playlistu

v Ostatné

8

332

27.02.2009 19:17

dafo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie textoveho suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

235

12.05.2012 22:18

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie pripony suboru

v PHP, ASP

8

899

15.03.2008 11:05

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie pristupu k suboru

v Ostatné programy

0

335

10.02.2009 14:51

HMilos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie názvu aktuálneho súboru

v PHP, ASP

2

285

29.08.2008 8:50

lolofon.lol

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Assembler, procesor 8086, zistenie veľkosti súboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

141

15.03.2014 16:02

wink624

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie url k flv suboru na YT

v PHP, ASP

4

295

26.10.2010 15:55

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

softver na zistenie kvality zdroja daneho audio suboru

v Audio programy

7

1269

13.03.2011 13:33

PeeSko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Súhrnné cesty ...

v Siete

0

178

14.07.2010 13:49

RomanB

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Notebook na cesty

v Notebooky a netbooky

2

218

31.10.2011 7:41

Cirky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strom z cesty

v PHP, ASP

1

92

05.02.2014 17:49

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tablet na cesty

v Mobilné zariadenia

13

386

23.11.2013 22:01

peroxid

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepisanie rel/abs cesty

v PHP, ASP

8

328

26.01.2009 12:25

M@tt21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Změna cesty k mechanice

v Operačné systémy Microsoft

9

305

27.10.2008 12:15

pl4toon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NTB do 700€ na cesty

v Notebooky a netbooky

3

160

01.08.2012 14:20

mtxd

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis cesty v stromovej strukture

v PHP, ASP

4

246

26.08.2010 23:47

vladivlad



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF