[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB

Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url (http://stranka.com/)

napr. mam api.php?url=08444412168778 a chec aby sa to dalo zobrazit len na stranke http://stranka.com/ ak by si to niekto dal na svoju stanku zakazalo by sa to ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24

$_SERVER ?


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 11.12.2009 18:22 | Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...

ach jasne dikes :)


 [ Príspevkov: 3 ] 


Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a načítanie url

v PHP, ASP

5

642

15.01.2010 13:30

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

v Redakčné systémy

9

838

20.03.2014 7:23

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Databáza, duplicitné hodnoty, vybrať len jednu

v PHP, ASP

2

115

25.07.2012 12:56

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

150

23.08.2014 21:35

nasm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru

v PHP, ASP

4

437

13.02.2009 17:55

_fortes_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie CSS suboru

v PHP, ASP

12

365

28.02.2008 20:58

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

postgresql nacitanie suboru

v Databázy

6

185

15.08.2012 19:13

zdeniatqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

daju sa pripojit 2pc na net ak mam len jednu pripojku?

v Siete

6

799

13.03.2007 23:12

NumBer_One

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie suboru s adresaru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

371

25.11.2010 15:00

ado21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do premennej

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

753

05.03.2008 13:45

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nezobrazovanie suboru v URL

v PHP, ASP

2

142

07.02.2012 14:05

kruzin99

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie kódu HTML z iného súboru

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

167

08.11.2014 14:56

Mego

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[C]funkcie, nacitanie a porovnanie zo suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

441

31.03.2015 17:47

dany2281995

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru do pola v C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

1687

28.04.2011 10:39

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

efektivne nacitanie suboru do pamati v c

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

1794

05.07.2011 14:53

v.tkac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

928

07.05.2010 14:02

DeiForm



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF