[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 06.02.2010 11:28 | zistenie predchadzajucej url

zdravim viem zistit na akej stranke bol user pred mojou? napr ze som na stranke abc.sk a potom idem na def.sk a na def.sk mi vypise ze user prisiel zo stranky abc.sk


Offline

Čestný člen
Čestný člen
zistenie predchadzajucej url

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.02.2010 11:31 | zistenie predchadzajucej url

$_SERVER['HTTP_REFERER'], ale funguje to len pri kliknuti na odkaz. Ak si otvori nove okno a napise adresu, HTTP hlavicka Referer sa neposiela.
Skus ale porozmyslat, ci je vhodne toto robit. Naozaj si chcu tvoji uzivatelia precitat, odkial na tvoju stranku prisli?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 06.02.2010 12:02 | zistenie predchadzajucej url

no mne nejde uplne oto ze odkial prisli ale ide mi oto ze odkial poslali prispevok na moj web...ci si nespravili fake formular a neposielali...chcem to zabezpecit aby vedeli posielat veci na moj web iba z mojho webu...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 27.06.09
Prihlásený: 16.06.15
Príspevky: 154
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Levice, Slo...
NapísalOffline : 06.02.2010 21:38 | zistenie predchadzajucej url

tak si vo formulári daj skryté pole s náhodne vygenerovanou hodnotou, ktorú budeš ukladať do databázy alebo do session, to je jedno a potom si skontroluješ či sa nachádza alebo nie a či sa zhoduje...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
Napísal autor témyOffline : 06.02.2010 22:33 | zistenie predchadzajucej url

hej lenze to policko nebude vidiet ale v zdrojovom kode ho bude vidiet stale


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 06.02.2010 22:54 | zistenie predchadzajucej url

tebe moze byt jedno ze ho vidi v zdrojaku. vlastny formular si uz osoba nebude moct vytvorit, pretoze pri jeho odoslani by musel falosny formular splnat urcitu podmienku ktoru nesplni. tou je to, ze sa musi hodnota ktoru script vygeneruje do session zhodovat s tou ktora je v skritom inpute.
a kedze falosny formular nevygeneruje tu istu hodnotu do falosneho inputu ako formular na strane servera do session podmienka nebude splnena a tym padom falosny formular pada. ale pokial generujes zdy inu hodnotu ktoru zdy ulozis do session a tak isto do hidden inputu tak tie sa zhodovat budu a to moze spravit jedine nefalostny formular :P .


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zistenie predchadzajucej url

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 07.02.2010 23:40 | zistenie predchadzajucej url

Blackdevil píše:
no mne nejde uplne oto ze odkial prisli ale ide mi oto ze odkial poslali prispevok na moj web...ci si nespravili fake formular a neposielali...chcem to zabezpecit aby vedeli posielat veci na moj web iba z mojho webu...

HTTP_REFERRER sa da pohodlne menit.. Napriklad addonom do FF.. Cize ta ochrana by neochranovala :-)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 7 ] 


zistenie predchadzajucej url



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie predchadzajucej url

v PHP, ASP

3

289

06.01.2009 17:18

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie predchadzajucej url zo vsetkymi hodnotami

v PHP, ASP

26

926

29.07.2008 13:52

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zistenie url k flv suboru na YT

v PHP, ASP

4

295

26.10.2010 15:55

Blackdevil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SEF url alebo pekná url

v PHP, ASP

1

304

10.07.2011 14:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

URL

v Webhosting a servery

6

162

20.02.2013 12:48

codex089

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

skracovač url

v PHP, ASP

1

701

06.04.2009 14:59

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SEF url

v Internetový marketing, SEO, reklama

3

640

02.12.2010 13:22

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zakodovanie url

v PHP, ASP

5

335

25.02.2010 17:38

kurtulik1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmena url

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

50

1190

07.07.2010 20:26

toma-mato

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepisovanie url

v Ostatné

0

309

15.02.2010 13:31

Antuanet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zvlastna URL

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

319

04.09.2012 12:43

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

URL odkaz

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

410

11.04.2012 7:41

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kontrola url

v PHP, ASP

15

449

21.04.2010 13:45

vladopt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pekné url :(

v Ostatné

5

515

07.04.2012 13:40

F3RY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skratenie URL

v PHP, ASP

15

1012

19.06.2007 22:50

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spravna URL

v JavaScript, VBScript, Ajax

12

327

06.08.2010 17:09

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF