Blackshadow - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 104 [ Vyhľadávanie našlo 3115 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: SSH otvorenie firefoxu


Odpovede: 5
Zobrazenia: 219


Ty chces pustit ten firefox na tom vzdialenom stroji? Ak ano, tak si musis ujasnit, na akom displeji. Vacsinou to bude ':0'.
Ak si si nie si isty, tak na tom displeji si daj vypisat najprv premennu $DISPLAY..

Potom cez ssh pustis takto:
Kód:
DISPLAY=:0 firefox pcforum.sk

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Otestujte sa :)


Odpovede: 13
Zobrazenia: 389


42 ... Ale akoze program na update/instalaciu programov v linuxe.. A tam moznosti ako apt-get.. Ach jo :)
Ten test mi prisiel hrozne divny.

 Fórum: Perl, Python, Ruby, CGI   Téma: pspad a python


Odpovede: 2
Zobrazenia: 354


Vo VIMe si to vies nabindovat..
Ak to chces pustit cez interpreter 'python', tak:
Kód:
:! python %

To percento je nazov subora..

 Fórum: Krčma   Téma: Ako vyzerá vaša plocha? II


Odpovede: 1533
Zobrazenia: 99239


 Fórum: Správy pre vedenie fóra   Téma: Nálepky PCForum.sk


Odpovede: 316
Zobrazenia: 19480


No zdravim :)
Na fore som davno nebol.. Takze tiez odpisujem trocha neskoro :D Pises o 3 roky neskor :D To je uzasne fakt :D
Ale vzdy lepsie neskor ako nikdy :D

 Fórum: Perl, Python, Ruby, CGI   Téma: Python alebo c++


Odpovede: 13
Zobrazenia: 1140


Ze python nie je na seriozne programovanie? To je co za blabol?

Porovnavat C/C++ a Python je nezmysel.. Je to uplne ina skupina jazykov: Programovaci vs Skriptovaci..

Kazdy sa hodi na nieco ine. Kazdy skriptovaci jazyk je samozrejme jednoduchsi na naucenie, ako napriklad C. C/C++ moze byt ale ...

 Fórum: Databázy   Téma: Hromadny import/update z XML


Odpovede: 4
Zobrazenia: 301


Vela dopytov na databzu... Konkretne UPDATE

 Fórum: Databázy   Téma: Hromadny import/update z XML


Odpovede: 4
Zobrazenia: 301


Zdravim,

robim nieco na taky styl, ze mam XML subor s produktami a ja potrebujem denne aktualizovat DB na zaklade neho..

Teraz to robim takto:
Nacitam z XML 1 produkt, pozrem do DB, ci existuje, ak ano, updatnem zmeny, ak nie, vlozim..

Problem je, ze velky XML subor (rozumej zopar desiat...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Menenie cisla z pola


Odpovede: 8
Zobrazenia: 298


oks dik... Kazdopadne, JS sa absolutne nevenujem..
Toto som potreboval len narychlo, pre 1 zariadenie, pre 1 konkretny browser :) Tam to ide ako ma :)
Ale rad sa priucim :)

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Menenie cisla z pola


Odpovede: 8
Zobrazenia: 298


A preco je to lepsie?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Menenie cisla z pola


Odpovede: 8
Zobrazenia: 298


Och, asi som bol moc prejedeny :D
Je to cez setTimeout uplne easy :)

Keby to niekto hladal, tak:
var mena = new Array();
mena[0] = 'abc';
mena[1] = 'abcd';
mena[2] = 'abdc';
mena[3] = 'arbc';
mena[4] = 'atbc';
mena[5] = 'abyc';
max = 5;
var odpocitavaj = 1;

function losuj...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Menenie cisla z pola


Odpovede: 8
Zobrazenia: 298


No, je to dost problemove.. Cisla potrebujem menit dost rychlo.. A to jaksi moc nejde,, Browser sa sekne a zobrazi zo 100 cisiel napriklad 3.... Alebo iba konecne...
Nerobil nieco podobne niekto?
Aby to islo rychlo, ale plynule..

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Menenie cisla z pola


Odpovede: 8
Zobrazenia: 298


Zdravim,
potrebujem v JS spravit nieco take, ze v jednom DIVe sa mi budu menit cisla, ktore si sam zvolim..
Napriklad cisla:
4 56 3 98 234
Tie tipujem, ze bude treba ulozit do pola.. potom to bude dokolecka prechadzat polom a rychlo sa budu tie cisla menit..
Potrebujem to na nieco podobne ako z...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Ako začať s programovaním?


Odpovede: 88
Zobrazenia: 13400


napisal som do terminalu gcc a vypisalo mi " gcc: fatal error: no input files " takze ho uz asi mam a kde ho najdem a ako pustim ?
Musis zadat nejaky vsutpny subor..
takze napr:
gcc nieco.c -o vystup
V pripade C++ pouzi "g++"
Ak chces vediet, kde sa nachadza, pouzi:
which...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s Header (Content-Type)


Odpovede: 10
Zobrazenia: 358


popripade si pozri log apachu..
najdes v
Kód:
/var/log/apache2/error.log

 Fórum: PHP, ASP   Téma: php nechce ukazat cookies


Odpovede: 3
Zobrazenia: 195


To cookies je pre tvoj server?
vypis si vsetky:
Kód:
print_r( $_COOKIE );

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prihlásenie len admina


Odpovede: 16
Zobrazenia: 593


Napisane z hlavy..

Prihlasenie:

<?php
session_start();

// tu si nastavis meno a heslo
$tajne_heslo = '1234';
$tajne_meno = 'admin';

if( $_POST ) {
if( $_POST['heslo'] == $tajne_heslo && $_POST['meno'] == $tajne_meno ) {

$_SESSION['admin_login'] ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?


Odpovede: 3
Zobrazenia: 842


Len pozor, nedavaj tam citlive udaje, alebo nieco, co nebudes zas kontrolovat..
Tuto hodnotu si vie user zmenit.. velmi jednoducho..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: language v codeigniteri


Odpovede: 17
Zobrazenia: 760


Potrebujes tie kraje mat rozne pre rozne jazyky, alebo nie?
osobny by som ale taketo udaje drzal v DB a nie napevno v textaku..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prepojenie dvoch webov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 277


co to mas za masinu? nemas tam cron?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prepojenie dvoch webov


Odpovede: 6
Zobrazenia: 277


Ked vravis, ze mas vlastny server, tak to neni ziadny problem spravit, v com chces - php, bash, perl, python..
Ak nechces vyuzit no-ip, tak by som na nejakom freehoste si spravil script, ktory ked navstivis, tak si zapise tvoju IP adresu..
potom staci z tvojho servera kazdych par minut iba urobit ...

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Minecraft


Odpovede: 652
Zobrazenia: 34884


staci neist jeden vikend chlastat a mozete si to kupit.. ze ano :)

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Minecraft


Odpovede: 652
Zobrazenia: 34884


ngfym.lolwut.net

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku? I


Odpovede: 1793
Zobrazenia: 95999


som na FIT VUT v Brne, je to samostudium.. Ale povedal by som, ze sa to neda porovnat s ucenim sa z knih/internetu..
Mas projekt, spravis ho (v podstate za pomoci samostudia) ale je rozdiel, ci si to robis pre seba, alebo ti to skontroluje niekto, kto sa v tom vyzna a povie ti, co je blbo riesene, ...

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku? I


Odpovede: 1793
Zobrazenia: 95999


full time nie.. ale mnohy spoluziaci robia popri skole..

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Minecraft


Odpovede: 652
Zobrazenia: 34884


stavia? :D
Ja tam chodim s kamaratmi.. Rozpravame sa cez teamspeak a staviame spolocne, alebo spolocne prehladavame jaskyne.... To je celkom sranda.

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku? I


Odpovede: 1793
Zobrazenia: 95999


Ked mas rad programovanie, chod na FIT VUT..
Obcas sme radi, ked sa treba par viet naucit naspamat a konecne netreba programovat :D:D
(v podstate tu v obdobi projektov programujes neustale :) Mna to velmi bavi a paci sa mi to..)

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Minecraft


Odpovede: 652
Zobrazenia: 34884


Bug Fixes:
Shift-clicking into a full chest/inventory crashing the game was fixed.
Shift-clicking items in and out of a dispenser crashing the game fixed.

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Minecraft


Odpovede: 652
Zobrazenia: 34884


ngfym.lolwut.net

 Fórum: Počítačové hry   Téma: Minecraft


Odpovede: 652
Zobrazenia: 34884


cakam, kym ho nahodia na moj oblubeny server :)
Stránka: 1 z 104 [ Vyhľadávanie našlo 3115 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF