nepísal som sem o všetkých mojich pokusoch, ani som neuviedol čo mám v css,
zatiaľ som to nepovažoval za potrebné,
kmsa:
1. nemám tam žiadne inputové pole,
2. pozadie do TR som skúšal, dal som tomu 100% width,
ale neviem prečo nezobrazilo sa mi to vôbec, v TR sa mi zobrazí len ak dám jednu farbu (viď aj v príklade),
aký staticky parameter na šírku myslíš? tie TABLE môžu mať rôznu šírku, podľa toho, kde v ktorom stlpci sa zrovna zobrazí, ale aj podľa použitého rozlíšenia návštevníka,
bol by som rád, keby mi niekto poradil kde robím chybu, keď v niektorých TABLE je to dobre, v inom vzhľade na rovnakých základoch, je to tiež dobre,
a napokon, tie medzery nie sú celkom náhodné, lebo majú vždy v tých istých TABLE takú istú šírku, táto sa nemení, len v každom TABLE kde sa to prejaví je tá šírka iná, a všimnite si aj to, že pozadie stred a pravy, keď je tam tá medzera, tak sa centruje do toho priestoru, ktorý by mal byť vyplnený celý,
toto mi generuje to TABLE:
Kód:
function opentable($title) {
echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' class='side-tbl'><tr><td>";
echo "<table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' border='0'>
<tr class='capm'><td class='ramleft'> </td><td class='capmain'>$title</td><td class='ramright'> </td></tr>
<tr><td colspan='3' class='side-body'>";
}
//tu sa nacitava obsah tohto TABLE podla toho kde a naco je pouzity
function closetable() {
echo "</td></tr></table>";
echo "</td></tr></table>\n";
}
a toto je CSS:
Kód:
.ramleft { width:23px; height:30px; background-image:url(images/left.png); background-repeat:no-repeat; }
.ramright { width:23px; height:30px; background-image:url(images/right.png); background-repeat:no-repeat; }
.capmain { background-image:url(images/center.png); background-repeat:repeat-x; color:#630; font-size:12px; font-weight:bold; }
tr.capm { width:100%; background:#f00; }
.side-tbl { background:#eee; border:solid 1px #aaa; padding:3px; }