Obsah fóra
PravidláRegistrovaťPrihlásenie




Odpovedať na tému [ Príspevkov: 2716 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 91 ďalšia
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 10:41

Praveze ti co zili v tej dobe polku alebo viac zivota maju niekedy vyplachnuty mozog pretoze ta doba ich naucila, ze nemusia pohnut prstom a stejne budu mat to iste ako ten co sa zoderie. Potom prisla dnesna doba a sikovny clovek sa vie mat lepsie ako oni a nikto mu v tom nezabrani. Takyto neschopaci potom nadavaju na dnesnu dobu lebo sa o seba nedokazu alebo nechcu postarat, stale len cakaju co im kto hodi rovno na tanier.
Jedine co bolo v socializme lepsie bola kvalita potravin (ktorych bolo ale na druhej strane velky nedostatok). Kvalitne by sa dalo robit ale aj teraz, zas je len problem v ludoch co radsej kupia sracku z dovozu za 2 eura ako by kupili kvalitny produkt zo slovenska za 2.10 eura.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 11:42

mam vas rad chlapci, to ako to opisujete vsetko a nikto z vas dvoch to ani len nezazil na vlastnej kozi. ja mozem tiez povedat, ze mate vyplachnute mozgy, u spartana.ex by som o tom ani nepochyboval.

Citácia:
Ja tu NATO chcem, určite sa cítim bezpečnejšie s NATO, ako bez neho, kedy naposledy niekto zaútočil na krajinu, ktorá bola členom NATO?

to, ze tu chces NATO ty, neznamena, ze ho tu chce zbytok obyvatelstva. Na krajinu NATO nikto nikdy neutocil, len NATO utocilo na bezbranne krajiny, ktore s NATO nemali nic docinenia. A pokial mi je vseobecne zname, ulohou NATO je chranit clenov tejto aliancie v pripade nejakeho zautocenia. Nepostrehol som, ze Libia, Irak, Afganistan niekedy zautocili na clenske krajiny. Mozno v choroboplodnych hlavach Obamu, ktore akoze tym chrania americkych obcanov a obyvatelov clenskych krajin NATO. A podobne aj v tvojej hlavicke makovicke Spartan, odkial beries paranoidne vyplody, ze nas niekto obsadi? :D Svajciarsko nie je v NATO a nema paranoidne predstavy o obsadeni.

// Spojený príspevok Štv 28.05.15 11:46

mirom píše:
Praveze ti co zili v tej dobe polku alebo viac zivota maju niekedy vyplachnuty mozog pretoze ta doba ich naucila

moja mama sa narobila aj za socializmu a nehani ho a urcite nema vyplachnuty mozog. priatelkina mama, vysokoskolsky vzdelana, tiez zila v tej dobe, tiez makala, a takisto nespomina na socik v zlom, tak neutralne. jedine, kto ma vyplachnuty mozog ste tu vy dvaja, z tych americkych sraciek, ktore pustaju bezne v telke. aka doba, taka mladez, no co sa cudovat.
v slavnom usa, kde propaganda vladne mediam, ma hadam 90% obcanov vyplachnuty mozog, a to ziju v kapitalizme.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.01.07
Prihlásený: 02.12.23
Príspevky: 330
Témy: 33
Bydlisko: Galway
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 11:46

Citácia:
ti ludia, co zili v tej dobe, ziju aj v dnesnej dobe. a vedia to 1000x lepsie zhodnotit ako ty, co si nezil v tych dobach. ti ludia to maju moznost zrovnat, co ty opat nemas, pretoze ty si si to len nacital v knizkach. ako padol socializmus, padne aj kapitalizmus - nema od toho daleko.


Nie nevedia to zhodnotit 1000x lepsie. Mame statistiky, ktore su presnejsie ako sa zilo za Socializmu ako teraz. Tie recicky o padnitu kapitalizmu tu uz su desatrocia a prd.

Citácia:
potom nema zmysel s tebou o niecom takom vobec diskutovat. podobne som nezazil tuto dobu, ale neodpisujem ju tak, ako to robis ty. a nehram zo seba frajera ako to predvadzas.


Ja som ho zazil, zazily ho aj moji rodicia (ktory teraz ziju v Anglicku, v minulosti bola moja mama na policii, kvoli pohladnici z USA). Ludia maju tendenciu pamatat si len to dobre a to zle vytasnit z pamate.

Citácia:
podobne ako tu nikto nechce vojska NATO - najvacsich svetovych agresorov.


Nezmysel. 27. marca sa organizoval protest proti zakladniam NATO na Slovensko, Zislo sa tam 300 ludi a to rozhodne nie su vsetci. Zaujimave, ze Zem a Vek (v ktorom sa evidentne inspirujes) tento hrozny fail neuviedol na svojich strankach (aj ked boli spoluorganizatorom).


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 11:51

Zem a Vek ani nemam sajnu co je. Na Slovensku je taka situacia aka je, ludia si ponadavaju a nechaju to tak. presne ako to je u politikov, tak v tomto pripade aj v NATO. bol si niekedy na USA ambasade? Vies kde vobec sidli? Ja som tam bol, bol som prehladavany, boli mi brane odtlacky prstov z oboch ruk. Ako jedina ambasada na Slovensku, ktora je ohradena plotom, ako jedina ambasada, ktora ma straznikov pred budovou. Cim to asi bude? Ze by sa niecoho bali, alebo ich k tomu dohnala ich vlastna paranoja?

// Spojený príspevok Štv 28.05.15 11:53

mirom píše:
nemusia pohnut prstom a stejne budu mat to iste ako ten co sa zoderie.

toto je pekny bullshit. clovek, ktory neprisiel do prace, tak ho este zhanala policia, preco sa nedostavil. v tej dobe to nebolo ako teraz, ze cigani nic nerobenim parazituju na nas.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.01.07
Prihlásený: 02.12.23
Príspevky: 330
Témy: 33
Bydlisko: Galway
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:04

Citácia:
Na Slovensku je taka situacia aka je, ludia si ponadavaju a nechaju to tak

Asi tvoja prva veta, s ktorou sa da suhlasit.

Neviem co s touto diskusiou ma tvoj srdcervuci pribeh o brani odtlackov na americkej ambasade. Bezpecnostnym opatreniam sa necudujem, kedze je dnes v mode antiamerikanizmus


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:09

Stále je neporovnatelne viac ludí, ktorí tu NATO chcú, ako tých, ktorí ho nechcú. Chvalabohu ste v obrovskej menšine.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:15

Citácia:
Neviem co s touto diskusiou ma tvoj srdcervuci pribeh o brani odtlackov na americkej ambasade. Bezpecnostnym opatreniam sa necudujem, kedze je
dnes v mode antiamerikanizmus

a kto im zato moze? predsa oni sami a ich paranoja. ja som len poukazoval na to, ako to v skutocnosti je. keby chcel niekto nieco spachat v usa, tak si da tu namahu a prejde cez kontrolu s falosnymi odtlackami. je to len buzeracia a tak povediac kontrola nad ludmi a zbieranie dat o ludoch.

Citácia:
Chvalabohu ste v obrovskej menšine.
[/quote]
chvalabohu si to myslia len taky bratislavsky zaprdkovia. cize zanedbatelne mnozstvo oproti 5milionovemu slovensku.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 02.12.06
Prihlásený: 22.04.24
Príspevky: 690
Témy: 35
Bydlisko: Rimavská So...
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:17

ako tu už niekto povedal je rozdiel robiť a byť na pracovisku nečudoval by som sa keby za socializmu sa mal lepšie ten čo štátnu firmu okrádal na spotrebnom materiáli ako ten čo naozaj robil dvojnásobok bežného výkonu a nič "nepremiestnil"
možné je že aj socialistické Československo malo štátny dlh len sa to páni tajomníci snažili ututlať to sa nikdy nedozvieme už







_________________
Math is the best!
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:19

No nič, končím, skutočne to nemá cenu, dostatočne som sa ohradil voči vašej propagande, bolo tu argumentami od ostatných vyvrátené všetko, čo ste sa snažili luďom natlačiť dohlavy, takže viac vám odpisovať a netreba a vyzývam k tomu aj ostatných :
don't feed the troll.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:24

myslis ze som troll lebo, si nejakymi tvojimi akoze nazormi vyargumentoval moje nazory? a ja obhajujem nieco ine ako ty? vzdy to bude nazor proti nazoru, co s tym narobis? ty sa snazis obhajit nieco s partou chlapcov, ktori tu ani nezili v tych casoch, len nacitali to niekde v knizkach. . uspokoj sa s tym a podnikaj s ocinkom v pokoji.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 06.01.08
Prihlásený: 25.05.23
Príspevky: 3170
Témy: 86
Bydlisko: Senica
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:26

nuz pokial "NATO utocilo na bezbranne krajiny, ktore s NATO nemali nic docinenia", tak RVHP utocilo aj na vlastnych clenov, ako bolo napr. Madarsko a CSSR, k tomu uz fakt netreba nic dodavat. ja neviem chlapci ked tak milujete Rusko, narozdiel od obdobia spred roka 1989 sa tam mozete okamzite prestahovat a potlapkavat sa na ruskych forach po ramenach, aky ste uzasni. a nez to napisete, tak zazil som na vlastnej kozi socik, a mam sa ovela lepsie nez moji rodicia a nez by som mal vtedy, takze si tieto keci nechajte pre niekoho ineho.







_________________
PC: Monitor: 24" Dell U2410 IPS 16:10, CPU: i5 4460 + Gelid Tranquillo Rev.3, MB: MSI H97M E35, GPU: Sapphire R9 380 dual X NITRO 4GB OC, SSD: Crucial BX100 250 GB, RAM: Kingston 2x8GB DDR3 1600Mhz hyperX, PSU: EVGA 500B, case: Fractal Define R4
NB: Toshiba Satellite L505-13G: Intel Core i5 430M, ATI Radeon HD5165 1GB, 4GB RAM, 500GB HDD
fón: Samsung S20 FE + Garmin Fenix 6 pro
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:38

RVHP tu nie je, je minulost. NATO je pritomnost. Vytahujes fakty len z historie. Potom mozme stale omielat dookola, ze Hitler stal za genocidou zidov a inych narodnosti, Stalin za vyvrazdenim politickych oponentov Mao Ce-tung vyvrazdil najviac ludi, ako kedy hitler alebo stalin, a preto je Cina teraz podobne na tom? Je podobne na tom aj Rusko?
Kde beries zaruku, ze na nas nezautoci clensky stat niekedy? Zaruky nemas 100%. Nakolko sme v NATO a obhajujes NATO, tak by ta malo trapit, co tato organizacia robi. Ze sa Nemecko, Francuzsko, Taliansko, VB, a ano aj Slovensko (i ked akoze len humanitarne), zapajaju do konfliktov, ktore s nami nemaju vobec ziaden suvis. Nie ze teba trapi co robilo RVHP.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 14183
Témy: 312
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:38

nestranny píše:
myslis ze som troll lebo, si nejakymi tvojimi akoze nazormi vyargumentoval moje nazory? a ja obhajujem nieco ine ako ty? vzdy to bude nazor proti nazoru, co s tym narobis? ty sa snazis obhajit nieco s partou chlapcov, ktori tu ani nezili v tych casoch, len nacitali to niekde v knizkach. . uspokoj sa s tym a podnikaj s ocinkom v pokoji.


Ty si snad v sociku zil ?







_________________
PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:41

Ano socializmus bol najlepsi ale ludia sa museli zadlzit aby si v 40 rokoch kupil Skodu 120, ktora bola na pcu uz ked zisla z linky, nemohol si ist takmer nikam do zahranicia, banan si jedol raz za rok a oblecenie, na ktore sa dalo aspon ako tak divat si kupil len v tuzexe. To bolo teda fakt perfektne.
A uz vidim ako dobre by som sa mal keby tu je socializmus. Urcite by som mal vo svojom veku vlastne auto, urcite by som mohol cestovat mimo europu, urcite by som mohol pocuvat hudbu aku chcem a urcite by som teraz toto pisal na Americkom internete, ktory naplno vyuzivas aj ty. Keby tu bol socializmus tak by si ani o tomto fore nevedel lebo jedina dostupna stranka by bola nejaka sracka s propagandou. Tak sa uvedom. Vyuzivas naplno vynalezy zapadneho sveta a pritom tu ospevujes socializmus z ktoreho nic dobre a uzitocne nikdy nevzislo.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 11.04.24
Príspevky: 5121
Témy: 92
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:46

Včera bola podpísaná medzinárodná zmluva medzi SR a Austráliou o zriadení nového vízového programu "work and holiday".
Účinná ešte ale nie je.
Keby to niekoho zaujímalo.
http://www.minister.immi.gov.au/michaeliacash/2015/Pages/new-work-and-holiday-agreement-slovak-republic.aspx







_________________
CPU: Intel i7 920 CPU Cooler: Noctua NH-D14 MB: GigaByte EX58-USB3 RAM: DDR3 Kingston 3x2GB 1333 SSD: Samsung SSD 840 250GB HDD1: Samsung Spinpoint F3 1000GB HDD2: Samsung Spinpoint F3 1000GB GPU: Sapphire HD4890 PSU: Corsair 750 Watt TXEU Case: Lancool K62 - Red Dragon Window Edition Fan regulator: Scythe KM02-BK-5.25" Kaze Master Ace - Black OS: Windows 10 Home x64 Monitor: Samsung P2450H 24" Mouse: A4tech Bloody V3 Keyboard: Logitech K750
Receiver: Yamaha RX-V365 Notebook: Apple Macbook Air 13" 128GB 2013 Mobile: iPhone SE 64GB Space Gray
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:54

nezil som, uz som to spominal, ale ani ho nehanim, ako to robite vy, ktori ste tu podobne nezili, a ktori ste dokonca aj mladsi odo mna a prekypujete mudrostou, nacitanou niekde v literature.
Citácia:
Ano socializmus bol najlepsi ale ludia sa museli zadlzit aby si v 40 rokoch kupil Skodu 120

p*covina ako mraky. to mas zas zo svojej fantas magorie? nepoznam nikoho, kto si bral pozicku na skodu. a skoda bola jedno z dobrych aut. podobne ako zigulak, wartburg. ty zniesli vela, nie ako dnesne auto, ktore vyjde zlinky a musi ist naspat, lebo nefunguju brzdy atd.
Zaujimavy clanok, ktory mi nedavno poslal kamarat:
http://politolog.blog.pravda.sk/2014/01/15/socializmus-so-zlatou-hviezdou-na-cele/
hlavne toto taky vycuc: Štátne byty. Tie boli zadarmo., A ešte tu boli tzv. nenávratné pôžičky na výstavbu rodinného domu, šetky tie sídliská, ktoré poznáme a bývame v nich, sa postavili za komunistov, teda za socializmu.., Tento režim nestavia, Ľudia sú dnes právom nespokojní. Ocitajú sa na ulici, živoria od výplaty k výplate a čo je najhoršie nemajú, kde bývať. Vôbec sa neberie ohľad na mládež, ktorá sa chce osamostatniť. Ak áno, tak mladí si musia brať hypotéky. Sú novodobý otroci bánk, a to doslova a do písmena!


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 14183
Témy: 312
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 12:57

Dobre synku. Tak sa chod pozriet na sidliska, cesty, stavby a vsetko ostatne co vybudoval kapitalizmus v zapadnych krajinach. Neviem preco vsetci porovnavaju komunizmus s postkomunizmom u nas.







_________________
PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:04

pocuj, a co nepovies tvojim rodicom, ze preco nezdvihli ten lenivy zadok a nesli protestovat za lepsi zivot? preco si to nespravil ty? preco to nespravite vy vsetci prispievatelia, aby ste sa mali lepsie. od vzniku SR ubehlo 22 rokov. to je myslim dlhy cas nato, aby sa nieco zmenilo. Nepaci sa ti nieco? chod protestovat a nevyplakavaj tu na fore. chod povedat rodicom, preco nieco neurobili preto, aby si sa mal na Slovensku lepsie. Ste presne vsetci taki isti, ako 90% slovakov, len plna huba slov a skutek utek ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:05

Ze skoda 120 dobre auto co vydrzalo? :lol: To ako vazne? A co vydrzalo? 10 rokov fungovat stylom, ze sa na nom jazdilo len do kostola a v zime stalo v garazi? Dnesne auta spravia bezproblemu 500 000km vo vsetkych podmienkach, tie socialisticke vyplody co sa hrali na auta by nespravili pol mega ani na korbe kamionu nie sami o sebe.
Pokial v USA jazdili 200+ konove auta s automatom, tempomatom, aut oknami a klimatizaciou, tu si priplacal luxusnu vybavu aby sa dali vobec v zadu otvorit okna.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 14183
Témy: 312
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:12

nestranny píše:
pocuj, a co nepovies tvojim rodicom, ze preco nezdvihli ten lenivy zadok a nesli protestovat za lepsi zivot? preco si to nespravil ty? preco to nespravite vy vsetci prispievatelia, aby ste sa mali lepsie. od vzniku SR ubehlo 22 rokov. to je myslim dlhy cas nato, aby sa nieco zmenilo. Nepaci sa ti nieco? chod protestovat a nevyplakavaj tu na fore. chod povedat rodicom, preco nieco neurobili preto, aby si sa mal na Slovensku lepsie. Ste presne vsetci taki isti, ako 90% slovakov, len plna huba slov a skutek utek ;)


To nijak nesuvisi s tym co som napisal. 22 rokov je strasne kratka doba na to, aby sa nieco zmenilo. Polovica ludi premysla ako ty a vo vlade mame komunistov prezlecenych za kapitalistov. Ja stale hovorim o tom, ze krajiny "za" USA sa dnes maju neporovnatelne lepsie nez krajiny ktore patrili pod Rusko. Skratka dnesne postkomunisticke krajiny. A cela tvoja rodina vratane kamaratov z faceboooku moze sice chrochtat blahom nad tym aky bol komunizmus uzasny, ale nemaju moznost porovnat to so zivotom na zapade ani dnes, ani vtedy. Aspon vacsina z nich. A ver, ze je lepsi. Mozno nie pre kazdeho, mozno nic nemas zadarmo, ale ak chces, tak to dosiahnes. Tuto moznost Ti komunizmus nedal. Genius, ci idiot, sportovec, ci invalid, vsetci si boli rovni.

Len informacne, tiez som programator, na svoj zivot sa nestazujem, akurat viem, ze moju pracu by na zapade ocenili daleko lepsie nez tu. Tiez necitim, ze by som tu plakal viac nez ty :-) Resp, na tomto fore som odkedy mam pristup k internetu. Ty si sem prisiel plakat aki su USA a NATO zli a sirit proruske voloviny.


Naposledy upravil Johnnny dňa 28.05.2015 13:23, celkovo upravené 2






_________________
PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 10.12.19
Príspevky: 4667
Témy: 37
Bydlisko: Trnava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:22

Citam diskusiu a pozeram ze wtf, a az potom som si uvedomil ze mam skrytych trolov :D co sa tyka NATO tak aj my sme NATO a to dobrovolne nie tankami ako to spravili sudruhovia... zly zly americania a kolko to vojen viedlo rusko?







_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:33

takto sa maju v tej slavnej a vyspelej usa: http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-sveta-financii-126/realita-americkych-skolakov-bez-domova-je-ich-vyse-miliona-631598

a podobne odporucam precitat vsetkym zadkopichom usa tuto knizku: Likvidácia spoločenských väzieb: Vnútorné dejiny novej Ameriky (The Unwinding: An Inner History of the New America) od Georga Packera.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 14183
Témy: 312
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:42

http://ziegler.blog.idnes.cz/c/459108/zchatrale-nemocnice-a-miliony-deti-bez-domova-inu-rusko.html
http://www.mojevideo.sk/video/17a08/detska_prostitucia_v_rusku.html







_________________
PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:44

clanok na idnes. na viac si sa nezmohol? :D


Online

Správca fóra
Správca fóra
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 29.12.10
Prihlásený: 26.04.24
Príspevky: 13842
Témy: 124
Bydlisko: Zvolen
Príspevok NapísalOnline : 28.05.2015 13:50

M0f0 píše:
RVHP utocilo aj na vlastnych clenov, ako bolo napr. Madarsko a CSSR

Ja by som len uviedol na pravu mieru par faktov: RVHP = Rada vzajomnej hospodarskej pomoci, ekvivalent vtedajsieho EHS (Europske hospodarske spolocenstvo).. Vojenska obdoba NATO bola Varsavska zmluva..







_________________
PC1: CPU Intel Core2 Quad Q9550 2.83GHz + Scythe Ashura SCASR-1000 | MB MSI P45-8D Memory Lover | RAM Kingston DDR2-1066 HyperX 4x2GB | VGA NVIDIA Quadro K4000 3GB | SSD Intel 520 Series 2x120GB RAID0 | HDD WD RE3 2x1TB RAID0 + WD Caviar Blue 2TB + WD Caviar Blue 500GB | DVD±RW Samsung SH-S224DB | DVD-ROM Plextor PX-130A | CD-RW Plextor Premium | FDD + Card Reader Teac FD-CR7 | Audio Creative SB Audigy 2 ZS Platinum | TV AVerTV Hybrid+FM PCI A16D | PS Gigabyte ODIN Pro 550W Modular | Keyboard Fujitsu KB955 | Mouse ROCCAT Kone v2 + SteelSeries QcK mini | LCD Fujitsu P27T-7 LED + Fujitsu P24W-6 IPS
PC2: HP ENVY Phoenix h9 | CPU Intel i7-3770K 3.50GHz | RAM Nanya DDR3-1600 4x4GB | VGA NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB | SSD Samsung PM871a 512GB + Crucial MX500 500GB | HDD WD Gold 2TB | DVD±RW HP GH82N | LCD Fujitsu P27T-7 LED + Fujitsu P24W-6 IPS (shared)
PC3: Dell Precision T1650 | CPU Intel Xeon E3-1240 v2 3.40GHz | RAM Samsung DDR3-1600 4x4GB | VGA NVIDIA Quadro M2000 4GB | SSD Samsung PM871 256GB | HDD Seagate 500GB | DVD±RW Philips DH-16ACS
NB1: Fujitsu LIFEBOOK S782 vPro | 14" HD+ | CPU Intel Core i7-3540M 3.0GHz | RAM 2x8GB | SSD Samsung 850 PRO 2TB | 4G/LTE w/GPS | 2nd Battery | 2nd HDD | Port Replicator
NB2: Fujitsu LIFEBOOK E782 | 15.6" FHD | CPU Intel Core i7-3632QM 2.2GHz | RAM 2x4GB | SSD Plextor M6 PRO 256GB | 3G/UMTS w/GPS | 2nd Battery
2in1: Fujitsu STYLISTIC Q702 vPro | 11.6" IPS HD | CPU Intel Core i5-3427U 1.8GHz | RAM 4GB | SSD Toshiba 256GB mSATA | 4G/LTE w/GPS
NAS: Synology DS1515+ | CPU Intel Atom C2538 2.4GHz | RAM 2x8GB | Storage HDD Seagate IronWolf 4x4TB RAID5 + SSD Intel 520 Series 180GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 14183
Témy: 312
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:51

Ten clanok vychadza z dokumentarneho filmu. Je uplne jedno ci nan upozorni iDnes, HN, alebo Playboy. To by si vedel, keby si sa don aspon pozrel.







_________________
PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 13:59

Aby to sĺňalo ich kritéria, muselo by na to upozorniť "MilujemRusko.sk" "našerusko.cz" alebo ničo podobné... Ešte raz: už tu píšu stupidity takého kalibru, že sa nestačím, čudovať, odpoveďami na tie ich blbosti akurát dostávajú prílšžitosť ďalej šíriť tie fantazmagórie... Don´t feed the troll.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Politika - svet (zahranicie)

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 14183
Témy: 312
Bydlisko: Bratislava
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 14:05

Jo jo. Ja len dodam, ze emigracia v Rusku narasta. Ludia z vychodu sa stahuju na zapad a nie naopak. Ak to podla Teba hovori o tom aka je Rusko uzasna krajina a zapad zly, tak prosim. Pokial si fakt len nejaky troll ktory si popri skole, alebo socialnych davkach zaraba oblbovanim slabosmyselnych, tak fajn. Pokial si skutocne programator, tak ma to trochu mrzi, ale ... ludia rozni. Dalej sa uz k Tebe nevyjadrujem ...
Don´t feed the troll







_________________
PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 14:22

Citácia:
Pokial si fakt len nejaky troll ktory si popri skole, alebo socialnych davkach zaraba oblbovanim slabosmyselnych, tak fajn

ak pokladas seba za slabomyselneho, tak to si trafil do cierneho ;). Na socialnych davkach si mozno ty, ja sa mam dobre financne, nepotrebujem sa zivit pisanim do diskusii aby mi platili. To mozno tebe platia, lebo na viac si sa nezmohol.

Citácia:
Pokial si skutocne programator, tak ma to trochu mrzi, ale ... ludia rozni

no nie kazdy moze byt programator, pre teba to asi nebude, ale mna to napr. nemrzi, ze na nieco take nemas. mne je to jedno. ale ano kazdy clovek obhajujuci nieco z Ruska a haniaci Zapad je k*k*t podla vas. by ma zaujimalo co si dokazal ty v zivote prevratneho, ci si dokazal aspon vystudovat nieco poriadne, a az potom mozes so mnou viest diskusiu na urovni ;)

Spartan.Ex:
precitaj si tu knizku, vlastne vsetci obhajci USA ako uzasnej krajiny, a potom rozpravajte nieco o tom, aky je ten vas vysneny zapad (USA) uzasny. Ale to by si musel asi najskor vediet anglicky, nieco dokazat a nie sa prizivit len na ocinkovi a hovorit si podnikatel, a vraviet nam, ze by si uz odisiel do zahranicia, keby tu nemas aktiva, ktore su asi tvojho ocinka ;) pozname tieto blavacke reci, nejeden krat som sa s nimi stretol


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.12.08
Prihlásený: 26.04.24
Príspevky: 18727
Témy: 181
Bydlisko: Slovenský G...
Príspevok NapísalOffline : 28.05.2015 14:49

nestranny.. doprdele stále nechápem, kto tu obhajuje USA.. ja som tu nikoho nevidel písať, žeby obhajoval USA.. len neobhajujeme komunizmus a Rusko... o USA tu píšeš len ty







_________________
ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini
Odpovedať na tému [ Príspevkov: 2716 ] Choď na stránku: predchádzajúca 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 91 ďalšia


Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Politika - Slovensko

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 114, 115, 116 ]

v Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo

3459

70851

18.02.2024 22:51

Xaltotun Zobrazenie posledných príspevkov

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie. Politika Slovensko

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 214, 215, 216 ]

v Spoločnosť, politika, psychológia, filozofia, náboženstvo

6457

109634

06.04.2014 11:37

JanoF Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Parkovacia politika v BA

v Automobily, motorky

6

914

01.04.2022 21:33

Semp Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Reklamacia zahranicie

v Obchody, reklamácie a právo

2

657

24.09.2011 13:52

michalesku Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Praca zahranicie

v Ekonomika, práca, biznis, podnikanie a peniaze

20

1837

21.01.2011 7:49

vladopt Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. WIN7 zahranicie

v Operačné systémy Microsoft

2

502

28.02.2010 21:06

Jaro Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. bezpecnostna politika w 2000 profesionla

v Operačné systémy Microsoft

2

1127

23.12.2005 18:37

p55p Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Dostupna 5850 - zahraničie?

v Obchody, reklamácie a právo

0

700

15.12.2009 20:54

Craig Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Chello a zahranicie

v Poskytovatelia internetu

3

687

10.05.2008 10:43

Gaston.Glock Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Pozicanie auta - zahranicie

v Dovolenka, cestovanie a turistika

2

582

14.05.2018 10:44

doubleR Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Slovensko vs. Svet

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Krčma

71

3664

30.06.2015 21:25

Arcetazz Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Svet v 360°

v Novinky

2

888

12.08.2009 9:47

Thomas4492 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. KONIEC SVET-IT.SK?

v Obchody, reklamácie a právo

1

1267

09.04.2008 1:22

br4n0 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Desky Gigabyte chtějí zachránit svět

v Novinky

1

943

23.01.2008 17:55

mimkork Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Herný svet z atómov: Budúcnosť 3D grafiky?

v Novinky

19

1337

04.08.2011 22:53

Joz1 Zobrazenie posledných príspevkov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy. Spamer odhalil svet spamu, mesačne zarábal 1.5 milióna

v Novinky

1

441

20.07.2007 12:17

fuco Zobrazenie posledných príspevkov


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Skočiť na:  

Powered by phpBB Jarvis © 2005 - 2024 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF
Ako väčšina webových stránok aj my používame cookies. Zotrvaním na webovej stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.
Všeobecné podmienky, spracovanie osobných údajov a pravidlá fóra