[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php formular

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
NapísalOffline : 16.11.2008 11:31 | php formular

Caute. takze mam takyto problem. mam to jeden kod na posielanie e-mailu. on funguje spravne, lenze akonahle niekto odosle ten mail s chybovym hlasenim tak sa mi stranka zobrazi len napoly. kde mam prosim vas umiestnit do stranky tie chybove hlasenia?



Kód:
<?php

$ip = $_POST['ip'];
$httpref = $_POST['httpref'];
$httpagent = $_POST['httpagent'];
$visitor = $_POST['visitor'];
$visitormail = $_POST['visitormail'];
$notes = $_POST['notes'];
$attn = $_POST['attn'];


if (eregi('http:', $notes)) {
die ("Do NOT try that! ! ");
}
if(!$visitormail == "" && (!strstr($visitormail,"@") || !strstr($visitormail,".")))
{
echo "<h3>Vaša e-mailová adresa bola zadaná nesprávne</h3>\n";
$badinput = "Skúste to znovu v tvare <strong>kontakt@vysoketatry.us</strong>\n";
echo $badinput;
die ();
}

if(empty($visitor) || empty($visitormail) || empty($notes )) {
echo "<h2>Use Back - fill in all fields</h2>\n";
die ("Use back! ! ");
}

$todayis = date("d.m.Y H:i:s") ;

$attn = $attn ;
$subject = $attn;

$notes = stripcslashes($notes);

$message = " $todayis [EST] \n
Attention: $attn \n
Message: $notes \n
From: $visitor ($visitormail)\n
Additional Info : IP = $ip \n
Browser Info: $httpagent \n
Referral : $httpref \n
";

$from = "From: $visitormail\r\n";


mail("kontakt@vysoketatry.us", $subject, $message, $from);

?>

<p align="left">
<h3>Vaša správa bola úspešne odoslaná.</h3>
<strong>Odoslané dňa:</strong> <?php echo $todayis ?>
<br />
<strong>Správa pre:</strong> <?php echo $attn ?>
<br />
<strong>Vaša správa:</strong> <?php $notesout = str_replace("\r", "<br/>", $notes); echo $notesout; ?>
<br />
<strong>IP adresa:</strong> <?php echo $ip ?>
<br />
<br />
</p>



Kód:
if (eregi('http:', $notes)) {
die ("Do NOT try that! ! ");
}
if(!$visitormail == "" && (!strstr($visitormail,"@") || !strstr($visitormail,".")))
{
echo "<h3>Vaša e-mailová adresa bola zadaná nesprávne</h3>\n";
$badinput = "Skúste to znovu v tvare <strong>kontakt@vysoketatry.us</strong>\n";
echo $badinput;
die ();
}

if(empty($visitor) || empty($visitormail) || empty($notes )) {
echo "<h2>Use Back - fill in all fields</h2>\n";
die ("Use back! ! ");
}
myslim toto. ako to mam riesit?, kde na stranku to mam umiestnit?


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.10.08
Prihlásený: 15.12.08
Príspevky: 24
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 16.11.2008 11:40 | php formular

niesom si isty ale ked pouzijes die tak sa ti script zastavy a uz viac nepokracuje...takze ak mas nieco zatym tak to nepokracuje...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 16.11.2008 11:45 | php formular

jasne, ze nepokracuje. die zastavi celu stranku. alebo si chcel nieco ine urobit s tym scriptom?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php formular

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
Napísal autor témyOffline : 16.11.2008 13:18 | php formular

Nie praveze som chcel vediet preco nepokracuje. tak je to koly tomu die? cim to mam nahradit, alebo ako to mam riesit. dakujem


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 16.11.2008 20:54 | php formular

zatial som nikde nevidel, co vlastne chces, tak sa vyjadri a pomozeme. staci ked si DIE prelozis do slovenciny a vies preco ti skonci skript. pouziva sa na ukoncenie skriptu, ak nastane dajaka chyba, bez ktorej skript dalej nebude pracovat spravne...


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php formular

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
Napísal autor témyOffline : 16.11.2008 22:28 | php formular

djsulo píše:
zatial som nikde nevidel, co vlastne chces, tak sa vyjadri a pomozeme. staci ked si DIE prelozis do slovenciny a vies preco ti skonci skript. pouziva sa na ukoncenie skriptu, ak nastane dajaka chyba, bez ktorej skript dalej nebude pracovat spravne...


No takze chyba je tu: www.vysoketatry.us/kontakt.php
a ten chybovy script sa zobrazi ked sa dostanes sem: www.vysoketatry.us/poslimail.php


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 16.11.2008 22:40 | php formular

no ja to vsetko chapem, ale co vlastne chces, aby to urobilo? chces aby na polimail.php bol pri zlom odoslani formulara odkaz spat na kontakt.php? a aby tam boli vyplnene policka ako boli pred odoslanim?


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php formular

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
Napísal autor témyOffline : 16.11.2008 22:54 | php formular

no ja by som chcel, aby mi tu chybu zobrazovalo ako teraz, ale aby sa to chybove hlasenie dokoncilo cele. myslim s kompletnym nacitanim stranky. a myslim ze to bude bez toho die.


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 16.11.2008 22:57 | php formular

tak tam daj miesto die napr.echo alebo print


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php formular

Registrovaný: 07.04.07
Prihlásený: 10.08.10
Príspevky: 171
Témy: 42 | 42
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.11.2008 21:40 | php formular

mam tiež problem s mailom, spravil som si taky jednoduchy formular, ale email nikdy nepride ked ho odoslem zo stranky, nvm preco, poradte pls diky moc

Kód:
<?php
$name = $_POST['name'];
$study_done = $_POST['study_done'];
$study_school = $_POST['study_school'];
$certificate = $_POST['certificate'];
$email = $_POST['email'];

$email=trim($email);

   if(!empty($name) || !empty($study_done) || !empty($study_school)  || !empty($certificate) || !empty($email)) {
   

      $to = "tommy_ma2@hotmail.com";
      $subject = "Registration";
      $mailcontent = "Full name : " .$name. "\n"
                     . "Name of study programme done in the UK : " .$study_done. "\n"
                     . "Name of university or institution : " .$study_school. "\n"
                     . "Proof of studies in the UK : " .$certificate. "\n"
                     . "E-mail : " .$email. "\n";
      $fromadress = "From : webserver@example.com";
      
      mail($to,$subject,$mailcontent,$fromadress);
      
      echo "Email uspenš odoslatý !";
   
   }
   
   else {
      die('Nezadali ste potrebne udaje'); }
?>


_________________
Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.11.2008 22:47 | php formular

mas to na nejakom webe alebo na locali?
a mas tam chybu, namiesto
Kód:
 if(!empty($name) || !empty($study_done) || !empty($study_school)  || !empty($certificate) || !empty($email))

tam daj
Kód:
 if(!empty($name) && !empty($study_done) && !empty($study_school)  && !empty($certificate) && !empty($email))

to cosi napisal, ti kontroluje, ci aspon jedno policko je vyplnene a ja si myslim, ze chces vsetky... ;)


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php formular

Registrovaný: 07.04.07
Prihlásený: 10.08.10
Príspevky: 171
Témy: 42 | 42
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.11.2008 23:57 | php formular

aha ano diky, no mam to na locali aj som skusal na nete, a spracuje mi to ako keby ho odoslalo ale nepride na mail


_________________
Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
php formular

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 20.11.2008 0:03 | php formular

1.) kaidžas -> samozrejme, že problém je v tom die... ak vieš po anglicky (aspoň trošku, tak vieš, že DIE znamená UMRIEŤ)... jednoduchou dedukciou ti mohlo dojsť, čo vôbec píšeš do skriptu ;)

2.) tommy -> čo sa týka localhostu, tak mne to napr nefunguje, lebo som si to neponastavoval a proste vyhodí vždy chybu... problémom sú aj daktoré hostingy, pretože napr na php5 funkciu mail() zakázali kvôli spamerom... kde si to presnejšie skúšal ? máš platený hosting alebo ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
php formular

Registrovaný: 07.04.07
Prihlásený: 10.08.10
Príspevky: 171
Témy: 42 | 42
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 20.11.2008 20:13 | php formular

no ako free som to skusal na php5 takze uz viem preco nejde :D, ale mam aj normalny hosting tam to budem testovat tam by to uz malo ist pretoze chybu v tom nevidim ;)


_________________
Ten, kto sa pýta, je hlupákom päť minút; ten kto sa nepýta, zostáva hlupákom navždy.
 [ Príspevkov: 14 ] 


php formular



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP formular

v PHP, ASP

8

515

09.10.2008 14:46

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php formular

v PHP, ASP

19

1305

26.10.2008 15:35

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár - PHP výstup

v PHP, ASP

7

611

04.10.2007 13:04

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP jednoduchy formular

v PHP, ASP

10

302

05.12.2013 20:43

Spixy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP kontaktny formular a diakritika

v PHP, ASP

2

134

09.03.2015 20:43

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP formulár na vlastnom servery

v PHP, ASP

5

230

25.12.2010 19:16

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php kontaktny formular- sprava o odoslani

v PHP, ASP

2

293

18.02.2013 20:03

martina833

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčný formulár keď includnem header.inc.php

v PHP, ASP

4

257

10.08.2011 15:24

kapo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1187

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

133

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

814

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

924

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

145

04.04.2015 14:11

erikzet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

503

21.03.2009 20:46

bloger7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v PHP, ASP

6

537

28.02.2008 21:05

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formulár

v PHP, ASP

1

316

07.06.2009 15:44

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF