kaidžas - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 356 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: str_replace


Odpovede: 5
Zobrazenia: 274


NO KED DAM %20 TAK vypíse normalne medzeru, cize sa nic nedeje, ked pouzijem funkciu urlenkode, tak sa medzera nahradi znakom + . s tohto som ja vol, je to namna zlozite :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: str_replace


Odpovede: 5
Zobrazenia: 274


vlastne je to cast url adresy, ktora bude mat podobu: http://nieco.tld/description=moj%20popis
to %20 je v tej adrese vyzadované, tak preto

//aj tak tomu nerozumiem ten kod co som uviedol by mal byt spravny akonahle tam pridam tu nulu tak to nic nerobi

 Fórum: PHP, ASP   Téma: str_replace


Odpovede: 5
Zobrazenia: 274


caute. potrebujem malu radu.mam retazec, z ktoreho chcem vypisat popis sluzby ($product['name']). lenze pri niektorých sluzbach je medzi slovami medzera, ktoru chcem odstranit a nahradiť ju %20. lenze akosi to nefunguje. pokial zadam %2 tak to vypise, kde je problem?

$this->data['Description'] =...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: md5 hash


Odpovede: 1
Zobrazenia: 497


caute, neviem si stale s niecim poradit. robim platobný modul (cardpay) pre nemenovany e-shop. mam problem s tym, ze ten hash sa mi nechce vobec vypisat, kde moze byt problem? diky
function computeSign($sharedSecret) {
if (!$this->isValid)
throw new Exception(__METHOD__....

 Fórum: PHP, ASP   Téma: fotogaléria moocicle


Odpovede: 11
Zobrazenia: 370


<?php
$path = 'images/';
$dir_handle = @opendir($path) or die("Unable to open $path");
while ($file = readdir($dir_handle))
{
if($file != '.' && $file != '..')
{
echo "<img src=\"".$path."".$file."\...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: fotogaléria moocicle


Odpovede: 11
Zobrazenia: 370


takze ziva ukazka: www.roxy.begyben.sk/br/
ja s cestami k obrazkom problem nemam, len neviem ako to vsetko zobrazit a nevypisovat to po jednej fotke to je cele!

 Fórum: PHP, ASP   Téma: fotogaléria moocicle


Odpovede: 11
Zobrazenia: 370


no praveze neviem cez co by sa to dalo riesit, pretoze ked si pozres tu galeriu tak to take jednoduche asi nebude. ja si myslim ze by bolo najlepsie vypisat vsetky fotky do indexu, vies aby som ich nemusel vypisovat rucne. vlastne ide mi o to aby nejaky skript vypisal fotky na ten index. moja predst...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Ktory free e-shop je lepsi?


Odpovede: 18
Zobrazenia: 16918


Najlepsi je určite Opencart, a uz ma plne slovensku lokalizaciu, je jednoduchy a splna vsetko co normalny internetový obchod ma mat.. http://opencart.sk

 Fórum: PHP, ASP   Téma: fotogaléria moocicle


Odpovede: 11
Zobrazenia: 370


<html>
<head>

<script type="text/javascript">
function ZmenaObrInt()
{
setInterval(ZmenaObr,3000);
}

function ZmenaObr()
{
var cislo, id;
id = document.getElementById('obrazok');
cislo = Math.round(Math.random()*5)+1;
id.src...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: fotogaléria moocicle


Odpovede: 11
Zobrazenia: 370


toto nepomaha. Skusal som to takto:
Kód:
<img src="images/foto<?php echo rand(1, 400); ?>.jpg" alt="" />


ono to funguje ale v moocicle nie, pretoze musim zakazdym refreshnut stranku aby sa mi nacital nový obrazok

 Fórum: PHP, ASP   Téma: fotogaléria moocicle


Odpovede: 11
Zobrazenia: 370


caute, mam takúto fotogaleriu: http://sandbox.thedeveloperinside.com/moocicle/
moj problem spociva v tom ze mam nejakych 400 fotiek. a neviem ako to mam na stranke zobrazit pretoze by som ich musel vsetky rucne vypisat <ul id="moocircle">
<li><img src="images/1.jpg" alt="&q...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: obrazok zarovnany na vrch stranky


Odpovede: 1
Zobrazenia: 312


<img src="images/lomeno.png" style="vertical-align: middle">

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: CreLoaded


Odpovede: 0
Zobrazenia: 375


Caute. Nemá niekto záujem pomôcť pri preklade a následnom otestovaní slovenskej jazykovej verzie tohoto systému? Admina som uz trošku začal, a je toho srašne moc na jedného človeka.... Dakujem za pomoc

 Fórum: Webdesign   Téma: Moj prvý design


Odpovede: 37
Zobrazenia: 3129


je to velmi pekne a moderne, ale ten header mi tiez chyba

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: background


Odpovede: 23
Zobrazenia: 979


no to je asi najlepsie riesenie

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: background


Odpovede: 23
Zobrazenia: 979


don jebot píše:
tak ale dobre to vyzera iba u teba na tvojom rozliseni ...


neviem, ale sledoval som uz vela stranok ako to maju riesene a dost vela to ma tak ako som uviedol...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: background


Odpovede: 23
Zobrazenia: 979


Urob si univerzálny obrázok. Teda obrázok, ktorý sa ti bude môcť opakuvať. Teda začiatok obrázka keď priložíš k jeho koncu, musí nadväzovať. To je najlepší spôsob, potom cez css iba nastaviť: repeat-x

tomu rozumiem, lenze ja mam pekny velky obrazok, a riesil som to tak ze som mu dal rozlisenie ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: css vlastnosť position


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1368


Keby si si tú stránku preklikal, tak by si sa dostal aj sem:
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-pozicovani.html
Ja neviem, čo viac potrebuješ vedieť. HTML a CSS nie sú zložité jazyky, ale ak máš problém s pochopením úplných základov, možno by bolo lepšie, keby si sa venoval radšej niečomu inému. Čo b...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: css vlastnosť position


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1368


hladal som aj na webe ale nerozumiem aky je medzi nimi rozdiel

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: css vlastnosť position


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1368


caute. chcem sa vas spytat na jednu vec. vobec nerozumiem tejto vlastnosti.prosim o pomoc a polopatisticke vysvetlenie.dakujem

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: background


Odpovede: 23
Zobrazenia: 979


takze najlepsie by bolo urobit obrazok (bg) na celu plochu, nie?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: background


Odpovede: 23
Zobrazenia: 979


Ďuri píše:
A nabuduce skus vymysliet normalnejsi nazov temy.


čo je natom nenormalne!?!

_FleXoR_ píše:
skus nastavit width: 100% a height: 100% to by malo ist


dakujem ti moc pekne

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: background


Odpovede: 23
Zobrazenia: 979


dobry den prajem. chcem sa spytat ako sa robi taka vec, resp. ake vlastnosti mam nastavit obrazku ktorý má 960px x 600px. Potrboval by som ten obrazok na celej ploche. diky za odpovede.

 Fórum: Webdesign   Téma: Pomoc pri navrhu designu


Odpovede: 6
Zobrazenia: 510


je to velmi pekne, paci sa mi to. len tam este chyba obsah, ale verim ze sa to rozsiri.Ale po design-ovej stranke je to pre mna prijemné.

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Free MySQL


Odpovede: 3
Zobrazenia: 550


hostuju.cz ti urcite pojde

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: hosting pre hudobneho producenta


Odpovede: 2
Zobrazenia: 510


http://www.websupport.sk

 Fórum: Webdesign   Téma: zimné logo


Odpovede: 11
Zobrazenia: 665




Alebo komu sa to zda rozmazane, tak nech si pozrie ako to vyzera na webe

 Fórum: Webdesign   Téma: zimné logo


Odpovede: 11
Zobrazenia: 665


prosim hodnotenie:

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: webhosting


Odpovede: 21
Zobrazenia: 1706


existuje aj nieco take ze za domenu zaplatim len raz a hotovo?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: da sa nieco take vytvoriť v css?


Odpovede: 17
Zobrazenia: 1006


no tu maz nejaky vzor ako si to urobit: http://kletely.xf.cz/okruhle-rohy
Ale nieje problem si to urobit len v samotnom CSS
Stránka: 1 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 356 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF