[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
str_replace

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
NapísalOffline : 11.12.2010 11:35 | str_replace

caute. potrebujem malu radu.mam retazec, z ktoreho chcem vypisat popis sluzby ($product['name']). lenze pri niektorých sluzbach je medzi slovami medzera, ktoru chcem odstranit a nahradiť ju %20. lenze akosi to nefunguje. pokial zadam %2 tak to vypise, kde je problem?

Kód:
$this->data['Description'] = str_replace(" ", "%20", $product['name']);


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Užívateľ
Užívateľ
str_replace

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 11.12.2010 12:10 | str_replace

a to ti je naco?

http://php.net/manual/en/function.urlencode.php


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
str_replace

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
Napísal autor témyOffline : 11.12.2010 12:26 | str_replace

vlastne je to cast url adresy, ktora bude mat podobu: http://nieco.tld/description=moj%20popis
to %20 je v tej adrese vyzadované, tak preto

//aj tak tomu nerozumiem ten kod co som uviedol by mal byt spravny akonahle tam pridam tu nulu tak to nic nerobi


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Užívateľ
Užívateľ
str_replace

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 11.12.2010 13:11 | str_replace

budes tam mat nejaku inu chybu, pretoze to normlane funguje. nie je dovod preco by nefungovalo a aj som to skusal.

pouzi tamtu funkciu a hotovo :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
str_replace

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
Napísal autor témyOffline : 11.12.2010 13:14 | str_replace

NO KED DAM %20 TAK vypíse normalne medzeru, cize sa nic nedeje, ked pouzijem funkciu urlenkode, tak sa medzera nahradi znakom + . s tohto som ja vol, je to namna zlozite :)


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Čestný člen
Čestný člen
str_replace

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 11.12.2010 14:07 | str_replace

Tak pouzi rawurlencode. Ale tvoj str_replace kod funguje.


 [ Príspevkov: 6 ] 


str_replace



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

str_replace vinimky

v PHP, ASP

2

377

01.12.2008 20:45

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LIMIT pew str_replace();

v PHP, ASP

7

372

10.12.2007 20:42

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Str_Replace a velke / male pismena

v PHP, ASP

19

969

01.03.2008 7:54

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

UTF-8 v str_replace/strtr

v PHP, ASP

3

115

09.04.2014 22:21

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

str_replace - nahradenie nového riadku kódom <br>

v PHP, ASP

7

610

30.12.2010 10:37

blazej44800



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF