[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
NapísalOffline : 01.12.2008 19:50 | str_replace vinimky

robim na web guestbook a cem tam smile. to by som riesil cez str_replace ale je tu problem. vystupy mam osetrene takze kazdy sctript sa vypise len ako text takze sa mi aj img link na smila vypise len ako text.
da sa nejako definovat vinimka?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
str_replace vinimky

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 01.12.2008 19:53 | str_replace vinimky

ved... najrpv to prejdi cez htmlspecialchars a az potom rob str_replace...


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.07
Prihlásený: 16.02.16
Príspevky: 876
Témy: 144 | 144
Napísal autor témyOffline : 01.12.2008 20:45 | str_replace vinimky

juuj dik :)


 [ Príspevkov: 3 ] 


str_replace vinimky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

str_replace

v PHP, ASP

5

242

11.12.2010 14:07

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

LIMIT pew str_replace();

v PHP, ASP

7

372

10.12.2007 20:42

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Str_Replace a velke / male pismena

v PHP, ASP

19

969

01.03.2008 7:54

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

UTF-8 v str_replace/strtr

v PHP, ASP

3

115

09.04.2014 22:21

Kraliček

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

str_replace - nahradenie nového riadku kódom <br>

v PHP, ASP

7

610

30.12.2010 10:37

blazej44800



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF