djsulo - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 18 [ Vyhľadávanie našlo 532 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Služby a webstránky   Téma: Bing mapy


Odpovede: 0
Zobrazenia: 61


Ahojte,
vie mi niekto poradit, ako pridam place do bing map? Jedine, co som nasiel je bingplaces a tam nie je nasa krajina.
Diky

 Fórum: Pevné disky a radiče   Téma: Problem s inicializaciou HDD


Odpovede: 0
Zobrazenia: 144


Ahojte, jedna sa o pouzivany WD 2TB green HDD, NTFS, 2 particie. Prestal fungovat. V diskmgmt sa javi ako "Not Initialized", ale bez priradeneho pismena, bez cierneho pruhu. Pri inicializovani na MBR hodi alert "Data error (cyclic redundancy check)". Skusal som diskpart, tiez vyp...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Otvorenie e-mailového klienta s prílohou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 186


Jasne, to mu navrhnem. Inak sa to neda riesit.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Otvorenie e-mailového klienta s prílohou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 186


To je vymysel naseho riaditela. Aby dotycny mohol poslat e-mail zakaznikovi s vlastnym textom a zhrnutim zo stretnutia, vygenerovane strankou. Proste aby sa nemusel obtazovat este s vkladanim prilohy, tak ma byt rovno vlozena a otvorene okno noveho e-mailu. Budem mu musiet povedat, ze to nejde :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Otvorenie e-mailového klienta s prílohou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 186


To mi je jasné, že je to riziko. Ja to potrebujem používať na lokálnej stránke v rámci firmy. User vyplní formulár o stretnutí so zákazníkom, PHP ho vygeneruje a následne som chcel otvoriť Outlook s už vloženým PDF. Takže to vôbec nejde?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Otvorenie e-mailového klienta s prílohou


Odpovede: 7
Zobrazenia: 186


Čaute,
viem nejako otvoriť e-mailového klienta z webstránky s tým, že bude obsahovať vloženú prílohu?
Nechcem e-mail odoslať, iba otvoriť klienta.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Knihy, knihy, knihy, čítam, čítaš, čítame


Odpovede: 194
Zobrazenia: 20340


Vie mi tu niekto poradit, ci sa da u nas kupit knizka o responsive designe v papierovej forme? Prip. schopny tutorial na webe?

 Fórum: AMD - Advanced Micro Devices   Téma: CPU s integrovanou grafikou


Odpovede: 12
Zobrazenia: 566


ja ho chcem na programovanie, takze nejaku extra grafiku nepotrebujem. hry len semtam. iba ma zaujimalo, ze ked si zmyslim nieco zahrat, povedzme Dead Space 2 planujem, ci sa to rozbehne aj na tejto integrovanej grafike...

 Fórum: AMD - Advanced Micro Devices   Téma: CPU s integrovanou grafikou


Odpovede: 12
Zobrazenia: 566


Chystam sa poskladat znovu novy pc a chcem sa spytat nejakych odbornikov, co si myslia o procesoroch s integrovanou grafikou. Rozmyslal som napr. nad tymto kuskom: http://www.agem.sk/produkt/amd-a8-5600k-x4-fm2-19302508.html . Je to plnohodnotne nahradenie grafiky na hry? Alebo ta integrovana grafik...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: nahlad z FLV videa


Odpovede: 2
Zobrazenia: 207


Ja to robim podla jedneho skriptu. Neviem kde som ho uz zobral, ale nasiel som ho aj tu:
Kód:
http://www.experts-exchange.com/Web_Development/Web_Languages-Standards/PHP/Q_24266367.html

K tomu potrebujes uz iba ffmpeg.exe subor, ktory si lahko stiahnes z webu...

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: vaša top speed


Odpovede: 732
Zobrazenia: 29665


kia ceed 1,6 crdi
BA-TT - 175 km/h

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: MSO formatovanie


Odpovede: 7
Zobrazenia: 222


no ved to, ze moj riaditel, ktoremu nevysvetlis, ked sa nieco neda, tak on chce ctrlc, ctrlv a aby to vyzeralo presne tak isto do bodky ako vo Worde... Nie ze iba nieco, ale vsetko... a ja uz stracam pri nom nervy, pretoze vsetko ti asi nezachova ziaden plugin, o ktorom viem

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: MSO formatovanie


Odpovede: 7
Zobrazenia: 222


no dobre, ja som sa pytal, ci mas nieco odskusane, co funguje... tieto srandy som vyskusal vsetky aj ja, ale vedia akurat vymazat formatovanie, nezachovaju ho

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: MSO formatovanie


Odpovede: 7
Zobrazenia: 222


Tak urcite nieco existuje, len som doteraz na nic schopne nenarazil. Mas nejaky odskusany pre takyto pripad?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: MSO formatovanie


Odpovede: 7
Zobrazenia: 222


Caute,
pozna tu niekto funkcne riesenie na odstranenie MSO CSS?
Jedna sa mi o toto:
Word dokument, skopirovat do schranky, vlozit do wysiwyg editora na webstranke a ulozit do databazy, ale bez toho ich necitatelneho bordelu. Genialne by bolo, ak by existoval nejaky wysiwyg editor, ktory vie toto ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: automatické stahovanie


Odpovede: 24
Zobrazenia: 779


ak ziadny iny subor do tychto dvoch nezasahuje, tak staci tieto dva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: automatické stahovanie


Odpovede: 24
Zobrazenia: 779


nechcem sa vam miesat do problemu, ale fakt by asi bolo najlepsie niekam uploadnut tie tvoje subory.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jQuery pohyb obrazku


Odpovede: 4
Zobrazenia: 596


http://plugins.jquery.com/project/Simple-images-and-title-scroller

 Fórum: Databázy   Téma: Mysql Update


Odpovede: 9
Zobrazenia: 2389


ja len tak tipujem, nebude chyba tu:?
Kód:
if ($_POST['name']!="")

formular odosielas cez GET a odoslanie kontrolujes cez POST...

 Fórum: Databázy   Téma: pozicia polozky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 448


vykonstruoval som nieco taketo, az na to, ze skupinu si tam musis rucne napisat... mozno by to slo aj lepsie, ale aj toto je uz hardcore...
select id, pozicia from(select @pos:=@pos+1 pozicia, p.* from tabulka p, (SELECT @pos:=0) r where skupina=2 order by p.id) t where id=4
hada...

 Fórum: Predám   Téma: I/P:rozne pc komponenty


Odpovede: 33
Zobrazenia: 1892


tak sorry, asi nic. myslel som, ze je aj so zdrojom

 Fórum: Novinky   Téma: Avast sledoval, ako sa pirátska licencia šírila po svete


Odpovede: 3
Zobrazenia: 630


lebo kazdy chce byt in a vacsinou je to tak, ze free a full sa odlisuju v minimalnych detailoch. a ludia si myslia ze tam bude nejaka velka funkcionalita navyse...

 Fórum: Predám   Téma: I/P:rozne pc komponenty


Odpovede: 33
Zobrazenia: 1892


kolko chces za tu skrinku? ak ju este mas

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: diakritika


Odpovede: 13
Zobrazenia: 357


posli

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: diakritika


Odpovede: 13
Zobrazenia: 357


otvor si to v nejakom editore ako napr.pspad, alebo ak mas win staci obycajny notepad a tam si pozri kodovanie suboru

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: diakritika


Odpovede: 13
Zobrazenia: 357


ked som si to este raz precital, tak ty nemas vlastne xml subor, to mas html stranku? :) a mas ju urcite ulozenu ako utf8 alebo to len usudzujes z toho, ze je to napisane v tagu <?xml ... ?> ?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: diakritika


Odpovede: 13
Zobrazenia: 357


Kód:
echo iconv ( vstupnasada, vystupnasada, retazec )

Neviem, ci si ma pochopil, ale staci aby si mal vsetko v utf8 a toto nemusis riesit.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: diakritika


Odpovede: 13
Zobrazenia: 357


samozrejme kodovanie XML suboru v utf8, stranku ak nechces nemusis, da sa to prekonvertovat cez iconv

 Fórum: Krčma   Téma: Kolko mesacne stiahnete a odoslete?


Odpovede: 98
Zobrazenia: 7713


mna ked chyti chut, tak dam 40GB down, ale to sa musim fakt nudit :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: global variables codeigniter


Odpovede: 8
Zobrazenia: 407


tu to mas popisane:
http://codeigniter.com/user_guide/libraries/language.html
V application/language si narobis foldre jazykov a do nich subory, ktore budu koncit na _lang.php. Podla nastavenia v configu ti nacita tebou volany subor z daneho priecinka. Nastavenie jazyka si pripadne mozes menit a...
Stránka: 1 z 18 [ Vyhľadávanie našlo 532 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF