[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP formular

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 06.10.2008 14:36 | PHP formular

potreboval by som poradit z jednou vecou...
mam formular kde sa vyplnuju 3 veci ale pri poslednej veci tam pojde stale odkaz z youtube myslim ten embed... proste take pridavanie videi ... a problem je vtom ze PHP mi stale ked tam dam ten kod da pred uvodzovky lomitko ...cize na webe sa to nezobrazi lebo je napr <object width=\"425\" height=\"344\"> dalo by sa to niejako spravit aby tam nepridavalo tie lomitka? a este jedna vec to vsetko sa zapisuje do suboru,ale na koniec ale ja by som potreboval zapisat to na zaciatok ...to je vsetko :)


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP formular

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 06.10.2008 14:46 | PHP formular

Pri výpise prežeň text funkciou stripslashes()


_________________
V príprave...
Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHP formular

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 06.10.2008 15:20 | PHP formular

pozri http://sk.php.net/manual/en/function.fopen.php


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP formular

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
Napísal autor témyOffline : 06.10.2008 19:17 | PHP formular

tie uvodzovky uz nezobrazuje dik ... ale stale som neprisiel nato ako to dat aby to zacalo zapisovat na zaciatku suboru skusal som vsetky tie menit... a tie z X mi nesli a tamte sice zapisali a zaciatok ale zmazali obsah suboru


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHP formular

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.10.2008 20:26 | PHP formular

Tak mode daj r alebo r+.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 06.10.2008 22:47 | PHP formular

mod r je na citanie, takze s nim by asi tazko do suboru vobec pisal :)

trosku som zalovil v mojej knizke, na ktoru nedam dopustit a nasiel som tam funkciu rewind();.

tato funkcia ta posunie na zaciatok suboru. skus to a daj vediet, ci to funguje spravne


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP formular

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
Napísal autor témyOffline : 06.10.2008 23:56 | PHP formular

no niekde som cital ze nefunguje pri mode "a+" a mne tam treba pouzit ten lebo vsetky ostatne mi zmazu obsah


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHP formular

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 07.10.2008 14:32 | PHP formular

$obsahSuboru = $novyObsah . $obsahSuboru;
kde $novyObsah je premenna z formularu a v $obsahSuboru je nacitany obsah suboru


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP formular

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
Napísal autor témyOffline : 09.10.2008 14:46 | PHP formular

aha dik to by mohlo fungovat poskusam :)


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
 [ Príspevkov: 9 ] 


PHP formular



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php formular

v PHP, ASP

19

1305

26.10.2008 15:35

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php formular

v PHP, ASP

13

499

20.11.2008 20:13

tommy70777

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formulár - PHP výstup

v PHP, ASP

7

611

04.10.2007 13:04

imcold

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP jednoduchy formular

v PHP, ASP

10

302

05.12.2013 20:43

Spixy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP kontaktny formular a diakritika

v PHP, ASP

2

134

09.03.2015 20:43

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP formulár na vlastnom servery

v PHP, ASP

5

230

25.12.2010 19:16

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php kontaktny formular- sprava o odoslani

v PHP, ASP

2

293

18.02.2013 20:03

martina833

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunkčný formulár keď includnem header.inc.php

v PHP, ASP

4

257

10.08.2011 15:24

kapo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C# - ako skryť aktívny formulár a otvoriť druhý formulár

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2, 3 ]

v Technológia .NET

67

1190

28.06.2013 22:08

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress kontaktný formulár a objednávkový formulár

v Redakčné systémy

1

134

22.08.2016 10:26

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP programátor - PHP, MySQL, jQuery,X)Html/CSS

v Ponuka práce

0

814

02.05.2011 12:08

magicmedia

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

v PHP, ASP

4

925

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

145

04.04.2015 14:11

erikzet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v PHP, ASP

3

288

31.07.2011 15:09

kudzo3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Formular

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

503

21.03.2009 20:46

bloger7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular

v PHP, ASP

6

537

28.02.2008 21:05

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF