[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.06.10
Prihlásený: 18.01.13
Príspevky: 17
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 10.06.2010 22:33 | PHP citanie z TXT suboru

Cavte potreboval by som pomôcť s čitanim zo suboru.

mam TXT subor v ktorom je napisany nejaky skript

a ked ho chcem zobrazit tak konkretny skript nefunguje resp. nespusti sa.


Zobrazujem ten TXT subor pomocou
Kód:
<?php readfile("nazov.txt"); ?>


ale nespusti sa mi skript ktory je vo vnutri toho TXT

Diky za pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP citanie z TXT suboru

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 10.06.2010 23:31 | PHP citanie z TXT suboru

http://sk.php.net/manual/en/function.eval.php


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.06.10
Prihlásený: 18.01.13
Príspevky: 17
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 10.06.2010 23:52 | PHP citanie z TXT suboru

No asi mi budes muset pomôct ako mu mam zadať nech otvori subor "nazov.txt" a nech spusti skripty ktore su v tomto subore ...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHP citanie z TXT suboru

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 11.06.2010 14:56 | PHP citanie z TXT suboru

Pouzi include.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.09
Prihlásený: 03.08.10
Príspevky: 229
Témy: 43 | 43
NapísalOffline : 11.06.2010 16:37 | PHP citanie z TXT suboru

Mna by len zaujimalo preco pouzivas textovy subor (txt). Nebolo by lepsie pouzit rovno PHP ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP citanie z TXT suboru

Registrovaný: 09.06.10
Prihlásený: 30.11.12
Príspevky: 20
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 11.06.2010 17:04 | PHP citanie z TXT suboru

Kód:
<? include("nieco.php"); ?>
ako hovoril duri ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.06.10
Prihlásený: 18.01.13
Príspevky: 17
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 12.06.2010 10:54 | PHP citanie z TXT suboru

PanLolec píše:
Kód:
<? include("nieco.php"); ?>
ako hovoril duri ;)


diky moc :) spravil som to cez include :) v txt boli zapisane rôzne hodnoty co som potreboval. Ale nakoniec som to dal cez include a dal som tam php subor a to ide pohode.

diky za spolupracu este raz :)


 [ Príspevkov: 7 ] 


PHP citanie z TXT suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upravovanie txt suboru pomocou php

v PHP, ASP

4

371

14.01.2009 6:58

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

705

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čítanie premennej určitého na určitom riadku v txt súbore

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

255

10.11.2012 19:12

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Číslovanie .txt súboru

v Delphi, Visual Basic

5

343

27.03.2012 19:50

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload txt suboru

v PHP, ASP

24

854

10.07.2008 12:06

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

citanie zo suboru: pascal

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

539

24.04.2009 21:14

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

c++ citanie zo suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

1350

24.09.2012 20:08

S1RuP

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie suboru txt VB

v Delphi, Visual Basic

1

618

01.01.2010 12:08

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C formatované čítanie zo súboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

13

497

06.05.2012 10:46

aktyX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Štruktúra, čítanie zo súboru [C]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

123

18.04.2015 9:26

ado130

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obnova .txt súboru v win XP

v Operačné systémy Microsoft

6

273

29.03.2009 12:30

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ kombinatorika/zapis do txt suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

862

13.04.2011 22:46

blabla630

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sťahovanie web stránky do txt súboru

v Ostatné

7

143

14.11.2017 7:37

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Riešenie pre otvorenie txt súboru 1x

v Ostatné

15

255

16.09.2017 13:12

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do txt suboru pomocou javascriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

321

22.01.2015 23:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis zo txt suboru do excelu..

v Delphi, Visual Basic

0

315

19.07.2011 19:14

kotlas6667



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF