[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.17
Prihlásený: 23.01.18
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1

Vedel by mi niekto pomôcť s automatickým sťahovaním web stránok do txt súboru? Jedná sa o základnú web stránku (nie podstránky).
Manuálne to sťahujem napr. cez mozillu ale potreboval by som to automatizovať keďže chcem pracovať s dátami v danom čase.
Je na to nejaký program, alebo vie mi niekto pomôcť? Ďakujem


Online

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Sťahovanie web stránky do txt súboru

Registrovaný: 19.03.07
Prihlásený: 15.07.19
Príspevky: 6063
Témy: 79 | 79
Bydlisko: BA
NapísalOnline : 13.11.2017 18:54 | Sťahovanie web stránky do txt súboru

Su na to skripty.
ja na to pouzivam wget


_________________
Desktop: CPU AMD R7 1700x | Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4 | MB ASRock X470 Taichi Ult. | RAM 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ RGB 3000 CL16-16-16-36 | VGA Powercolor VEGA56 | SSD Crucial MX300 525GB | HDD Seagate Ironwolf 3TB 5900rpm | PSU CORSAIR RM750X | MONITOR AOC Q3279VWFD8 | MOUSE HyperX Pulsefire FPS + Razer eXactMat | HyperX Alloy FPS Brown | HyperX Cloud | ARCH x64 &
Notebook: DELL inspiron 7537 i7 4500U, 8GB RAM, nv750, FHD IPS,Crucial M4 128GB | ARCH x64 & Notebook: MS Surface 2017 i5/8GB/128GB &
Mobil: Samsung A7 (2018) & SBC: Raspberry pi 0 | 3B+ & Headphones: Senheiser HD58X | AKG K551 + detachable cable mod | Linsoul TIN T2 | KZ SZN
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.17
Prihlásený: 23.01.18
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 13.11.2017 20:21 | Sťahovanie web stránky do txt súboru

Konkrétne potrebujem stiahnuť túto web stránku do txt
http://www.stats.betradar.com/s4/index.php?clientid=259&language=en&icon=stats#2_1,3_1,22_1,5_40942,9_overview,25_1

Stiahol som si wget do pc. Aký je presný formát na stiahnutie tejto stránky do txt súboru.

Vopred ďakujem


Online

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Sťahovanie web stránky do txt súboru

Registrovaný: 19.03.07
Prihlásený: 15.07.19
Príspevky: 6063
Témy: 79 | 79
Bydlisko: BA
NapísalOnline : 13.11.2017 20:29 | Sťahovanie web stránky do txt súboru

Kód:
wget http://www.example.com/page.html

hodis to do cronu s adekvatny nastavenim frekvencie opakovania a je to.


_________________
Desktop: CPU AMD R7 1700x | Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4 | MB ASRock X470 Taichi Ult. | RAM 4x8GB DDR4 G-SKILL TridentZ RGB 3000 CL16-16-16-36 | VGA Powercolor VEGA56 | SSD Crucial MX300 525GB | HDD Seagate Ironwolf 3TB 5900rpm | PSU CORSAIR RM750X | MONITOR AOC Q3279VWFD8 | MOUSE HyperX Pulsefire FPS + Razer eXactMat | HyperX Alloy FPS Brown | HyperX Cloud | ARCH x64 &
Notebook: DELL inspiron 7537 i7 4500U, 8GB RAM, nv750, FHD IPS,Crucial M4 128GB | ARCH x64 & Notebook: MS Surface 2017 i5/8GB/128GB &
Mobil: Samsung A7 (2018) & SBC: Raspberry pi 0 | 3B+ & Headphones: Senheiser HD58X | AKG K551 + detachable cable mod | Linsoul TIN T2 | KZ SZN
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.17
Prihlásený: 23.01.18
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 13.11.2017 21:02 | Sťahovanie web stránky do txt súboru

Nejak som stále mimo :)

čo musím napísať do riadku ak chcem z tejto stránky

http://www.stats.betradar.com/s4/index.php?clientid=259&language=en&icon=stats#2_1,3_1,22_1,5_40942,9_overview,25_1

urobiť txt súbor a nahrať ho do adresára c:\a

Prosím ťa napíš mi konkrétny kód


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa

zo stranky textovy subor nespravis. teda spravis ale nema to ziaden vyznam kedze data pre koncoveho uzivatela budu necitatelne.

naco potrebujes tu stranku? chces ju mat k dispozicii offline?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.17
Prihlásený: 23.01.18
Príspevky: 4
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 14.11.2017 0:32 | Sťahovanie web stránky do txt súboru

Z tej stránky potrebujem vytiahnuť dáta. Ak to urobím v mozille firefox manuálne tak mi ju stiahne do txt súboru a dáta viem pekne vytiahnuť.
Problem je však v tom, že tých stránok potrebujem asi 150 konvertovať do txt a to je už časový problém.
To je celé.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 13.07.19
Príspevky: 1498
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 14.11.2017 7:37 | Sťahovanie web stránky do txt súboru

To čo chceš v tomto prípade asi nepôjde úplne jednoducho. Tá stránka si načíta dáta cez javascript, takže uloženie jej kódu ti nič nedá. Cez firefox ti to funguje preto, že stiahneš stránku celú a už vyrendrovanú. To hlúpy wget nevie urobiť.
Takže musíš nájsť program, ktorý počká aj na javascript a to už nemusí byť úplne jednoduché (ja poznám phantom.js, alebo php-v8js, ale možno je aj niečo jednoduchšie pre windows, hľadaj).


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
 [ Príspevkov: 8 ] 


Sťahovanie web stránky do txt súboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload txt suboru

v PHP, ASP

24

945

10.07.2008 12:06

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Číslovanie .txt súboru

v Delphi, Visual Basic

5

383

27.03.2012 19:50

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie suboru txt VB

v Delphi, Visual Basic

1

671

01.01.2010 12:08

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP citanie z TXT suboru

v PHP, ASP

6

832

12.06.2010 10:54

kexo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upravovanie txt suboru pomocou php

v PHP, ASP

4

408

14.01.2009 6:58

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do txt suboru pomocou javascriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

481

22.01.2015 23:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis zo txt suboru do excelu..

v Delphi, Visual Basic

0

355

19.07.2011 19:14

kotlas6667

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ kombinatorika/zapis do txt suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

968

13.04.2011 22:46

blabla630

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obnova .txt súboru v win XP

v Operačné systémy Microsoft

6

314

29.03.2009 12:30

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Riešenie pre otvorenie txt súboru 1x

v Ostatné

15

381

16.09.2017 13:12

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

791

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie dat z unl/txt suboru do oracle

v Databázy

8

1200

31.10.2008 20:08

El_locco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] - písanie do .txt súboru s ponechaním predchodzieho obsahu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

312

19.05.2016 9:37

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header a stahovanie suboru z externeho servera

v PHP, ASP

4

443

04.04.2009 11:12

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stahovanie zvukov zo stranky

v Sieťové a internetové programy

0

270

29.05.2011 10:49

marodrtic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepisanie suboru cez web

v PHP, ASP

6

401

15.07.2007 18:05

suchy



© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF