[ Príspevkov: 16 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 20.04.2010 21:57 | neobvyklý header problém

Čaute ľudia. Ja tuším čo si myslíte pri tomto nadpise. :) Ale mne sa to správa fakt zvláštne. Funkciu na presmerovanie som naschvál dal na úplne všetko v celej stránke, ale aj tak mám starú známu vetu- Warning: Cannot modify header information - headers already sent by...
A čo je pre mňa úplne nepochopiteľné je to, že funkcia presmerovanie funguje pri prvých 3 pridaných príspevkoch vo fóre ktoré vytváram( presmerovanie riešim kvôli tomu aby sa pisateľovi príspevok objavil hneď po jeho odoslaní). Pri 4tom príspevku(a viac) sa mi vyhadzuje už táto stará známa veta.

Tu je funkcia:

Kód:
function presmeruj($id)
    {
    header("location: index.php?action=diskusia&id=$id");
    }


Tu je riadok na ktorý ma odkazuje:

Citácia:
echo "<div class=\"tema\"><strong>Deň:".$zaznam['datum']." | Autor:".$zaznam['autor']." | Email:".$zaznam['email']." | IP:".$zaznam['ip']." </strong><br />";


Za každý návrh budem vďačný.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
neobvyklý header problém

Registrovaný: 24.01.07
Prihlásený: 07.11.15
Príspevky: 756
Témy: 24 | 24
Bydlisko: Poltár
NapísalOffline : 21.04.2010 6:48 | neobvyklý header problém

no aj mne toto zvyklo robiť keď som mal niečo pred phpečkom, musel som dať skôr php a potom ostatné html kódy...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 7:21 | neobvyklý header problém

Opravujem si tuto vetu: Funkciu na presmerovanie som naschvál dal NAD úplne všetko v celej stránke....


Offline

Správca fóra
Správca fóra
neobvyklý header problém

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.04.2010 8:46 | neobvyklý header problém

zrejme si to nedal uplne nad, ked ti vypisuje tuto hlasku :) nebolo by odveci dat sem cast kodu, kde pouzivas tu funkciu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
neobvyklý header problém

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 21.04.2010 11:29 | neobvyklý header problém

funkciu si mohol dať nad, ale ak nie je volanie funkcie nad, je ti to na :shit:


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 14:08 | neobvyklý header problém

No mám ju volanú za insertami do tabuliek:

Kód:
// vloľenie príspevku do k danej téme
mysql_query("INSERT INTO prispevky(obsah,autor,email,datum,k_teme,ip,image) VALUES('$obsah','$meno','$email',NOW(),'$id','$ip','".basename($_FILES["subor"]["name"])."')");
// úprava dátumu v téme kam sa odosiela príspevok na aktuálny
mysql_query("UPDATE temy SET uprava=NOW() WHERE id_temy='$id'");
presmeruj($id);   


O tom ze musi byt aj volanie pred vsetkym som nevedel. A nejak ma nenapada ako to urobit aby to bolo mozne.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
neobvyklý header problém

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.04.2010 14:19 | neobvyklý header problém

hmm, preco si potom v prvom prispevku uviedol riadok s echo (nasleduje hned po riadku presmeruj($id))? nevypisuje ti aj inu chybu? pouzivas tu funkciu aj inde v tom skripte? skontroluj si, ci nevypisujes nieco pred volanim funkcie presmeruj()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 14:27 | neobvyklý header problém

Ten riadok s echo som uviedol preto, lebo nan ma odkazuje chybova hlaska(spominany warning) Ze tam zacina vystup- output started at na tom riadku.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
neobvyklý header problém

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.04.2010 14:32 | neobvyklý header problém

tak ho zakomentuj a uvidis, ci bude chyba pretrvavat... cely zdrojak si tu neuviedol, len kusky z neho, a z nich sa pricina chyby presne neda urcit...

za header() si daj pre istotu aj exit()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 14:49 | neobvyklý header problém

Jj, odkomentovane to pustilo. Pre mna je zahadou ze toto echo pusti bez zakomentovania:

Kód:
echo "<div class=\"tema_obsah\">".$zaznam['obsah']."\n";


v com je rozdiel oproti tomu odkomentovanemu???[/quote]


Offline

Správca fóra
Správca fóra
neobvyklý header problém

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.04.2010 14:55 | neobvyklý header problém

daj sem aj par riadkov zdrojaku pred aj po riadkoch s echo-m...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 14:58 | neobvyklý header problém

Ja tu davam celu funkciu. Toto je uz fungujuca odkomentovana verzia:

Kód:
// funkcia pre zobrazenie témy
function zobraz_temu($id){
$sql = mysql_query("SELECT * FROM temy WHERE id_temy='$id' LIMIT 1");
while($stlpec = mysql_fetch_object($sql)){
$id_temy = $stlpec->id_temy;
$nadpis  = $stlpec->nadpis;
$obsah   = $stlpec->obsah;
$autor   = $stlpec->autor;
$email   = $stlpec->email;
   
$datum   = $stlpec->datum;
$ip      = $stlpec->ip;
echo "<h2>$nadpis</h2><br><br>";

echo "<div class=\"tema\">\n";

echo "<strong>Deň:$datum | Autor:$autor | Email:$email | IP:$ip </strong><br />\n";
echo "<div class=\"tema_obsah\">$obsah\n";
echo "</div></div>\n****************************************************************************************************<br /><br />";
}
mysql_free_result($sql);

$sql = mysql_query("SELECT obsah,autor,email,datum,ip,image FROM prispevky WHERE k_teme='$id'");
while($zaznam = MySQL_Fetch_Array($sql)){
//$image = $zaznam->image;
//$obsah = $zaznam->obsah;
//$autor = $zaznam->autor;
//$email = $zaznam->email;
   
//$datum = $zaznam->datum;
//$ip    = $zaznam->ip;
//echo "<div class=\"tema\">";
//echo "<strong>Deň:".$zaznam['datum']." | Autor:".$zaznam['autor']." | Email:".$zaznam['email']." | IP:".$zaznam['ip']." </strong><br />";
echo "<div class=\"tema_obsah\">".$zaznam['obsah']."\n";
echo "</div>";
if($zaznam['image'] != ""){
//echo "<br /><br /><img src=\"diskus/".$zaznam['image']."\" alt=\"užívateľom vložený obrázok\"  class=\"obr\" />";


}
//echo "</div>\n-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<br /><br />";
}
mysql_free_result($sql);

if(isset($_POST["odoslat"])){
if(empty($_POST["meno"])){
$meno = FALSE;
} else {
$meno = oprav(htmlspecialchars($_POST["meno"]));
}
if(empty($_POST["email"])){
$email = FALSE;
} else {
$email = oprav(htmlspecialchars($_POST["email"]));
}
if(empty($_POST["obsah"])){
$obsah = FALSE;
} else {
$obsah = oprav(nl2br(htmlspecialchars($_POST["obsah"])));
}
if($meno && $email && $obsah){//kontrola vstupov po ich kontrole okrem obrazka
 if ($_FILES["subor"]["name"] != '') //kontrola ci bol zadany obrazok. Ak ano, insertne sa aj on, ak nie, insertuju sa data bez obrazku
    {
            $targetPath = "temp/".basename($_FILES["subor"]["name"]);
 
         list($foo,$width,$bar,$height) = explode("\ ", $size[3]);
         
   $image_max_width  = "1700"; //maximalna sirka
   $image_max_height = "2500"; //maximalna vyska
     
       
         if ((($_FILES[subor][type] == "image/gif") OR ($_FILES[subor][type] == "image/jpeg") OR ($_FILES[subor][type] == "image/x-png")) AND ($_FILES[subor][size] < 2000000) AND ($width < $image_max_width) AND ($height < $image_max_height)) //formátové a objemové obmedzenia
 {
   
        if(move_uploaded_file($_FILES["subor"]["tmp_name"], $targetPath))
        {

            echo "<q >Súbor ".basename($_FILES["subor"]["name"])." bol úspešne nahraný na server.</q ><br ><br >";
              resizeImage("temp/".$_FILES["subor"]["name"],400, "diskus/".$_FILES["subor"]["name"]); //volam funkciu zmeny velkosti obrazku
             
              $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
// vloľenie príspevku do k danej téme
mysql_query("INSERT INTO prispevky(obsah,autor,email,datum,k_teme,ip,image) VALUES('$obsah','$meno','$email',NOW(),'$id','$ip','".basename($_FILES["subor"]["name"])."')");
// úprava dátumu v téme kam sa odosiela príspevok na aktuálny
mysql_query("UPDATE temy SET uprava=NOW() WHERE id_temy='$id'");
presmeruj($id);       

           
        }
        else
        {
            echo "<q >Súbor ".basename($_FILES["subor"]["name"])."sa nepodarilo nahrať.</q ><br ><br >";
        }
  } else
        {
            echo "<q >Nesplňujete formát, alebo presahujete povolenú veľkosť obrázka.</q ><br ><br >";
        }       
       
    } else {
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
// vloľenie príspevku do k danej téme
mysql_query("INSERT INTO prispevky(obsah,autor,email,datum,k_teme,ip) VALUES('$obsah','$meno','$email',NOW(),'$id','$ip')");
// úprava dátumu v téme kam sa odosiela príspevok na aktuálny
mysql_query("UPDATE temy SET uprava=NOW() WHERE id_temy='$id'");
presmeruj($id);
}
} else {
die("<strong>Všetky polia musia byť vyplnené!</strong> <a href=\"javascript:history.back()\"><br /><br /> Návrat k téme</a><br />\n");
}
}
echo "<form action=\"index.php?action=diskusia&id=$id\" method=\"post\"   enctype='multipart/form-data'>\n";
echo "<fieldset>\n";
echo "Meno:<br /><input class='form' name=\"meno\" type=\"text\" /><br />\n";
echo "Email:<br /><input class='form' name=\"email\" type=\"text\" value=\"@\" /><br />\n";
echo "Obsah príspevku:<br /><textarea class='form' name=\"obsah\" rows=\"7\" cols=\"60\"></textarea><br />\n<br>";
echo "Obrázok:<br>  <input  name='subor' type='file'><br><br>";

echo "<input class='form2' name=\"odoslat\" type=\"submit\" value=\"Odoslať príspevok\" />\n";
echo "</fieldset></form>\n";
}


Offline

Správca fóra
Správca fóra
neobvyklý header problém

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.04.2010 15:08 | neobvyklý header problém

Kód:
echo "<q >Súbor ".basename($_FILES["subor"]["name"])." bol úspešne nahraný na server.</q ><br ><br >";

mas pred presmeruj()

a kde pouzivas tu funkciu zobraz_temu()? nikde ju nevidim...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 15:14 | neobvyklý header problém

Tuna:

Kód:
<? #index.php

require_once("functions.php");

if(isset($_GET['id'])){
zobraz_temu($_GET['id']);
} elseif(isset($_GET['tema']))
{
vytvor_temu();
} else
{
zobraz_temy($zacni);
}


mysql_close();
?>


A tamto je ten druhy pripad else, to som ani netestoval. Daval som bez uploadu obrazku.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
neobvyklý header problém

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.04.2010 15:33 | neobvyklý header problém

ked presmerovavas, tak nevypisuj pred tym nic... spracovanie si presun na zaciatok funkcie...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.09.07
Prihlásený: 30.11.11
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 21.04.2010 15:51 | neobvyklý header problém

Ake elegantne a jednoduche. :) Je to predtym a fachci ok. Ale aj tak mi ostava zahadou preco ten header zlihaval az po tretom pripade. Vdaka pekne.


 [ Príspevkov: 16 ] 


neobvyklý header problém



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s header

v PHP, ASP

19

919

27.11.2008 16:19

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header(location:Problem)

v PHP, ASP

15

824

18.08.2011 15:05

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s header 404

v PHP, ASP

7

661

07.10.2011 16:52

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s Header (Content-Type)

v PHP, ASP

10

326

24.10.2011 17:46

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

614

09.08.2008 22:56

IntelSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header

v Redakčné systémy

6

645

11.11.2006 22:36

Exodus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HEADER

v PHP, ASP

2

501

10.09.2007 15:07

rockerland

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Header()

v PHP, ASP

2

523

14.12.2007 12:29

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WP header

v Redakčné systémy

4

199

01.03.2016 18:02

Pavolbablik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

css header

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

414

21.11.2008 11:22

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HTTP Header

v PHP, ASP

2

342

07.09.2009 16:24

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header location

v PHP, ASP

7

252

18.08.2010 1:35

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

aký header

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Webdesign

37

1383

01.02.2008 0:05

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

header(location: );

v PHP, ASP

4

500

02.09.2009 20:58

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

front panel header

v AMD čipové sady

3

355

19.04.2011 8:04

brmbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP download header

v PHP, ASP

1

469

30.09.2009 18:38

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF